KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

aslında benim eşim sabah işten geldi uyuyor.bende sadece buraları sessizce toplamaya çalışıyorum.evdeyken iş yapmak zor.

iyi canım.ne olsun uğraşıyom çocuk ev işi her gün klasik şeyler
asıl sen anlat çoktandır görüşemedik

aynı ben de canm dersane falan... pazar günü mersine gitcez 10 gün kadar iyi gelecek bana annemi babamı çooookkk özledimmm e gitmişken kayınvalidemi kayınpederimi de görürürm artık birde çok kilo almışım canm ya en son 66ydım bi tartıldım 71 olmuşum neyse diyete başladım veriyorum iyi gidio diyet bölümünde takılıodum hep

hoşbulduk.. 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene 2. senem izmir 'de oturuyorum.. dersane şu aralar tatil evdeyim hep

oh gez gez ne güzel.değişiklik iyi gelir sana da ...ben de istiyom da çocukla kış günü zor olucak gitmem
evet bi kaç kez gördüm seni diyet bölümünde..ay bende mi gelsem oraya napsam

hoşbulduk.. 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene 2. senem izmir 'de oturuyorum.. dersane şu aralar tatil evdeyim hep

ay sende bizim topiğimizin genç kızı ol
ne güzel inşallah istediklerine ulaşırsın canım.ne bölümü istiyosun

hoşgeldn canmmm..evliyim ama yaş 22 daha yakınız yani:) hangi bölüm istiosun? bende 2010da mezun oldum ingilizce öğretmenliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…