niye :))
evet iyi oldu sevdiklerimle güzel samimi sohbetler yaparım inşallah burda
kurdelamın topiğinden sonra.sadece buradaki sohbet samimi vede hoş geldi...............
saol canım..inşalalh hep böyle gider.kesinlikle tek kuralım tartışma istemiyorum
eğer tartışma çıkaran olursa hemen kötü içeriğe basıcam kim olursa olsun...
Akşama kadar çocuk iş derken bunalıyoz zaten burda dertleşelim sohbet edelim seviyeli bi şekilde
evet canım doğru söylüyorsun.birbirimizi tanımadan görmeden sadece yazdıklarımızla tanıyoruz.analizler yapıyoruz.neyi paylaşamıyoruz.o yüzden hep güzelliklerden bahsederiz inşaallah.................
hoşbulduk nasılsınız bakem keyifler ne alemde
evet çok haklısın.katılıyorum yüzde yüz..hep iyi şeylerden bahsedelim gün içinde yaptıklarımızı anlatalım dertlerimiiz paylaşalım...en önemliis bunlar...inşallah dilediğim gibi olur
beni de ilk günümden topiğimde yanlız bırakmadığın için saol ikizcim
hoşbulduk nasılsınız bakem keyifler ne alemde
iiym canım ne olsun valla çoktandır görüşemdik.fazla girmiyon herhalde??
evet ara ara giriyorum oda sadeceokuyorum bayabir değişiklik olmuş bugun uykum kaçtı bakayım dedim
kızlar ben çıkıyom.
Kalamarcım yeni geldin ama kusura bakma olurmu canım.sabah erken kalkmam lazım
erken gelin yarın bol bol sohbet edlim
tamam mı ikizcim.hadi kendinize çoooook iiy bakın
iyi geceler canım .bende çıkıyorum.bende sabah erken kalkıyorum malum bebişim var.
keremcem canm benim görmemiştim topğini msni açınca gördüm msjını.. çok iyi düşünmüşsün çok sevindim valla:) seviyeli ve tatsızlıkların olmayacağı bi topic olacağından eminimgelirim ben yine öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?