KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

selam keremcec,m topik,n hayırlı olsun bacım ben bu aralar giremiyorum pek kk ya.girmeye başladıgım zamanlarda ugrıcam topikine öpüyorum canım

selam kızlar..

topiğin kepenklerini ben açtım bu gece haydin gelin artıkk

selam.. sizinle beraber geceler akmak için gelmiştimama göz kapaklarım kapanıyor:90: en azından yazmış oldum herkese iyi geceler

slm kızlar nasılsınız bakalım..
keremcem kuzum topiğin hayırlı olsun balım.
ayyy evime gitseydim rahat rahat girecem kkya...
memleketteyim daha pek giremıyorum..
hepiciniziii ösledim valla....

selam.. sizinle beraber geceler akmak için gelmiştimama göz kapaklarım kapanıyor:90: en azından yazmış oldum herkese iyi geceler

merhaba

sağolasın, hadi bu akşamlık affettik seni.. sonra gelirsin daha detaylı konuşur tanışırız inş.

hayırlı geceler

Biz de seni özledik canım benim..

Kızlar gelsin de muhabbetin dibine vuralım

bende geldim kızlar bende ankaradan özge yaşım 29 6 senelikte evliyim çoçukta yokkkkkkkk bebişte hayırlı olsun arkadaşım

bende geldim kızlar bende ankaradan özge yaşım 29 6 senelikte evliyim çoçukta yokkkkkkkk bebişte hayırlı olsun arkadaşım

Hoşgeldin Özgecimm..

Ben istanbuldan ceyda, 24 yaşındayım. Tanıştığımı memnun oldum. bende de çocuk mocuk yok şimdilik bacım

slmlar canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık nasıl gidiyor keyifler nasıl

slmlar canım nasılsın uzun zaman oldu konuşamadık nasıl gidiyor keyifler nasıl
hoşgeldin canım.iyi ne olsun uğraşıyoz valla.sen nasılsın_
kız nerdesin sen saat kaç oldu bacımm bekleye bekleye ağaç olduk meyve vericez

bacım misafirim vardı.geç gittiler evi topla mutfağı topla.bi de kuran okudum ancak bu vakit oldu
nsaılsın bacım neydiyon keyifler nasıl

saol balım.valla özledik muhabbetini.yerin çok belli.olsun sen ailenle hasret gidermeye bak.bol bol görüşürüz inşallah

hoşgeldin canım.memnun oldum .beklerim yine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…