KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

slm kızlar nasılsınız?
keremce sen nasılsın hayatım yatmadan bi slm vereyim dedimmm
monarasa sen nasılsın canım hiç görüşemedik.

anneciğin şimdi kendi elleriyle sana neler yapar :))
ya bende özledim annemi :84:

ay sorma hiç ya hazırlıklara başlamış şimdiden ama ben diyetteyimmmmmm hakim olmam lazım kendime yaaa. canm senin annen daha yeni yanında değilmiydi ben en son kurban bayramında gördüm o da 3 gün

slm kızlar nasılsınız?

hoş geldn canmmm iyiyim soyutlamıştım kendimi o topikten gayet memnundum halimden ama şimdi keremcemin topiği var burdayım artık. sen nasılsın?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?

bende tam sana hoşgeldin yazdım
iiym canım benim...uğraşıyom çocukla...sen nasılsın
çağanın ateşi düştü mü nasıl oldu

hoş geldn canmmm iyiyim soyutlamıştım kendimi o topikten gayet memnunun halimde ama şimdi keremcemin topiği var burdayım artık. sen nasılsın?

bende iyiyim canım eskiyi boşvr konusmaya gerek yok bile.
bende yatıcam şimdi işte bi bakınayım deemiştim öyle işte hayırdır yolculuk nereye?

ay sorma hiç ya hazırlıklara başlamış şimdiden ama ben diyetteyimmmmmm hakim olmam lazım kendime yaaa. canm senin annen daha yeni yanında değilmiydi ben en son kurban bayramında gördüm o da 3 gün

aman anne yemekleri kilo aldırmıyo canım benimlimitsiz yiyebilirsin
benim annem ayda bir geliyo ama ben yine de çoooooooook özlüyom onu

bende tam sana hoşgeldin yazdım
iiym canım benim...uğraşıyom çocukla...sen nasılsın
çağanın ateşi düştü mü nasıl oldu

yok canım gece 4 te 39 açıktı yine sabah 6 ya kadar yandy yavrum pazartesi götürcem hastaneye inceletmek iiçinnn

yok canım gece 4 te 39 açıktı yine sabah 6 ya kadar yandy yavrum pazartesi götürcem hastaneye inceletmek iiçinnn

ay kıyamam ben ona...yavrum yaa
acaba boğazlarında falan mı var iltihap.idrar yollarında da olabilir...yoksa ateş sebepsiz yere çıkmaz...bence de götür canım.baktır hastanede

kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler bol sohbetler sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…