- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler bol sohbetler sizlere
keremce merhaba canım hayırlı olsun demek burdaydın uzun zamandır yoktun özledik nasılsın
evet bende öyle oluyorum..annem giidnce 3 gün ağlıyom.kerem bile etkileniyo valla.ben gidip gelincede annem ağlıyoof ya ben de çok özledim nasıl geri döncem bilmiorum
iiy geceler canım..kendine iyi bak.çağana da...öptümkızlar ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler bol sohbetler sizlere
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssss
ya ben bilmiorum olanları benden sonra da mı bişeler oldu burda konuşulmaz tabi ama
canım burda açmak istemiyorum o konuları.tartışma gerginlik olmasın topiğimde...ben herkesi çok seviyorum yürekten söylüyorum bunu laf olsun diye değil.ama hep yanlış anlaşıldım..sadece bunu söylemek isterim...
san anlatırım ben msnden...
anlıyosun demi beni canım..
çok saol ablam...hoşgeldin
yeni açtım bu topiği aslında 3 gün oldu.biliyosun olanları .girmek istemedim artık
ben iyim valla.sen nasılsın
canım burda açmak istemiyorum o konuları.tartışma gerginlik olmasın topiğimde...ben herkesi çok seviyorum yürekten söylüyorum bunu laf olsun diye değil.ama hep yanlış anlaşıldım..sadece bunu söylemek isterim...
san anlatırım ben msnden...
anlıyosun demi beni canım..
anladım canmm konuşulmaz tabi burda merak ettim sadece.. ben demiştim demeyi sevmiorum ama demiştim
bende iyidir canım yeni gördüm aslında hep birlikte olsak daha iyiydi neyse böylede iyi
iyi akşamlar güzel bayanlar
nasılsınız?
keremce topiçin hayırlı uğurlu olsun canım
iyi akşamlar güzel bayanlar
nasılsınız?
keremce topiçin hayırlı uğurlu olsun canım
saol fıstğım hoşgeldin
iiym canım.sen nasılsın
gönüller bir olsun ablam.uğra beklerim istediğinde...
bu topiğinde ablası ol :))
hoşbuldum güzelim sağolasın
iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bende iyim ne olsun uğraşıyom keremle
mutlaka gelirim seni buldum bırakmam bugün biraz rahatsızım iyileştiğimde bol bol sohbet ederiz şimdilik iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?