KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Selam Kızlar ,

Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...

Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...

Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.

Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.

Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)

Son düzenleme:
Valla ikiside olabilir:) sana direkt birseyleri belli etmeden bu durumda birsey demek zor. Sadece cocugu sevse sana niye ikramlarda bulunsun?
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...

Mesela şu cümle ne demektir

- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....

Haa bak isin rengi degisiyo sen anlattikca.. seni izleyim dese ok ama siz demesi bencede supheci.

Bosanmis oldugunu biliyo mu?

Ya benim sıpayı herkes çok sever ama bu ayrı bir seviyor öz babası bayramda bile aramadı , ben kendi babasının bu kadar içten kucakladığına hiç şahit olmadım oğlumu....
Benimde bir oğlum var çok ilgi çeken bi çocuk benimki de direk yakışıklı diye severler ama bana bişi diyemezler ısmarlayamazlar zaten yanımızda eşim olur adam rahatsızlık vermeden yakınlaşmaya çalışıyor bariz belli

Haa bak isin rengi degisiyo sen anlattikca.. seni izleyim dese ok ama siz demesi bencede supheci.

Bosanmis oldugunu biliyo mu?
Yaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.

Ben de yanımda olacak tabi başka nerede olacak ki demiştim.

Sizin 3.cü yü hiç görmedim de merak ettim dedi...

Ben de o yok diyerek kapamıştım konuyu.

ne güzel haberler bunlar ,

ohhh adam kaleyi içten fethediyor , hakkınızda hayırlı olsun inşallahhh ,

çocuk daha fazla büyümeden güzel bir evlilik yaparsınız inşallahhh

Hmm bak iste anlattikca anlasiliyo acikca bekarmisnz diye merak etmis.demekki ilgisi var.cocuguniza ilgsi cok guzel siznde ilgnz varsa bi deneyin sonucta sonsuza kadar bekar kalmak zor.sadece umarim herkese yuruyen bi adam degildir

Farkında değilken rahat rahat gidiyordum da şimdi ben rahatsız olur , utanırım yahu hele o son gün imalardan sonra gidersem

Ne var utanacak ya flört güzeldir zararsız hoş şeyler bunlar. İlerlemese bile insanın hoşuna gider, hiç takılmadan kasmadan hareket edin

Belki tesaduf sordu belkide seni yokladi., bunu ciddi bise olursa sorarsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…