- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...Valla ikiside olabilir:) sana direkt birseyleri belli etmeden bu durumda birsey demek zor. Sadece cocugu sevse sana niye ikramlarda bulunsun?
Ya benim sıpayı herkes çok sever ama bu ayrı bir seviyor öz babası bayramda bile aramadı , ben kendi babasının bu kadar içten kucakladığına hiç şahit olmadım oğlumu....Kimse durduk yere ilgilenmez kimsenin çocuğuyla ordannyürüyor adam belliki
Haa bak isin rengi degisiyo sen anlattikca.. seni izleyim dese ok ama siz demesi bencede supheci.Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Çocuğa olan ilgisi ve davranışları hoşuma gitti aslında ama bilmiyorum hiç aklımda yoktu biri olma ihtimali de.Gönlünüz varsa arayı açmayın, gözlemleyin biraz :)
Benimde bir oğlum var çok ilgi çeken bi çocuk benimki de direk yakışıklı diye severler ama bana bişi diyemezler ısmarlayamazlar zaten yanımızda eşim olur adam rahatsızlık vermeden yakınlaşmaya çalışıyor bariz belliYa benim sıpayı herkes çok sever ama bu ayrı bir seviyor öz babası bayramda bile aramadı , ben kendi babasının bu kadar içten kucakladığına hiç şahit olmadım oğlumu....
Yaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.Haa bak isin rengi degisiyo sen anlattikca.. seni izleyim dese ok ama siz demesi bencede supheci.
Bosanmis oldugunu biliyo mu?
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Farkında değilken rahat rahat gidiyordum da şimdi ben rahatsız olur , utanırım yahu hele o son gün imalardan sonra gidersemBeğenmiş demek ki adam. Siz de beğendiyseniz az daha süslenin giderken
Hmm bak iste anlattikca anlasiliyo acikca bekarmisnz diye merak etmis.demekki ilgisi var.cocuguniza ilgsi cok guzel siznde ilgnz varsa bi deneyin sonucta sonsuza kadar bekar kalmak zor.sadece umarim herkese yuruyen bi adam degildirYaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.
Ben de yanımda olacak tabi başka nerede olacak ki demiştim.
Sizin 3.cü yü hiç görmedim de merak ettim dedi...
Ben de o yok diyerek kapamıştım konuyu.
Farkında değilken rahat rahat gidiyordum da şimdi ben rahatsız olur , utanırım yahu hele o son gün imalardan sonra gidersem
Canım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...Cok sevindim senin adina
Bence gayet de senden hoslaniyor ve cok da kibar bir bey :)
Guzel heyecanlar bunlarrr
Belki tesaduf sordu belkide seni yokladi., bunu ciddi bise olursa sorarsin:)Yaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.
Ben de yanımda olacak tabi başka nerede olacak ki demiştim.
Sizin 3.cü yü hiç görmedim de merak ettim dedi...
Ben de o yok diyerek kapamıştım konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?