KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Hmm bak iste anlattikca anlasiliyo acikca bekarmisnz diye merak etmis.demekki ilgisi var.cocuguniza ilgsi cok guzel siznde ilgnz varsa bi deneyin sonucta sonsuza kadar bekar kalmak zor.sadece umarim herkese yuruyen bi adam degildir
Bilmiyorum mahalle çok yerleşik , eski bir semt , mekana giren herkes kadın ya da erkek naber deyip buna sarılıyor ama kimsenin masasına istemeden çay üstüne çay bıraktığına henüz rastlamadım :)

Ayyyy bariz yazıyor adam aplaaa
Valla ben yanlış anlarım bu lafı buldu mis gibi hatunu tebi...
Valla bence belki çekindiği için, ters cevap alabilirim korkusuyla yavaş yavaş yanaşıyor. Akıllı adam önce çocuğu kazanmak istemiş olabilir

oğlundan doğru sana yürüyo
düşünmez misin peki?

Valla bilmiyorum canım , çıkar kokusu nasıl olsa ben 10-15 gün geçmem oralardan o kesin :)

Bilmiyorum mahalle çok yerleşik , eski bir semt , mekana giren herkes kadın ya da erkek naber deyip buna sarılıyor ama kimsenin masasına istemeden çay üstüne çay bıraktığına henüz rastlamadım :)
Siz once bi gozlemleyin bakalim bu adami kimdir necidir nasil biri once bi on arastrma yapin baktnz sonuclar iyi bi deneyin derim evladinizada ilgi gosterio bu cok hos bisey allah gonlunuze gore versin evladinizla mutlu olun

Ohooo buradan bile belli adamın niyeti :)

Valla bilmiyorum canım , çıkar kokusu nasıl olsa ben 10-15 gün geçmem oralardan o kesin :)
Yaw aplaa neden böyle yapıyon sen şimdi. Noldu kii.. Neden gitmicen..
Bence enişte kaleyi içten fethetmeye çalışıyor. Sen akıllı kadınsın. Gitmemeye değil. Gitmeye yoğunlaş. Zaten biraz zaman sonra dayanamaz açıklar bence.. Sende anlarsın niyetini. Ağzını aramış bir kaç kez senin. Ayyy bak aşk kokusu var he

ayyy hadı bakalım hayırlısı :)
valla adam daha ne yapsın sızı rahat ettırmek ordan guler yuzle ayrılın dıye sınırını bılerek yakınlık gostermıs

Ay yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…