- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Bilmiyorum mahalle çok yerleşik , eski bir semt , mekana giren herkes kadın ya da erkek naber deyip buna sarılıyor ama kimsenin masasına istemeden çay üstüne çay bıraktığına henüz rastlamadım :)Hmm bak iste anlattikca anlasiliyo acikca bekarmisnz diye merak etmis.demekki ilgisi var.cocuguniza ilgsi cok guzel siznde ilgnz varsa bi deneyin sonucta sonsuza kadar bekar kalmak zor.sadece umarim herkese yuruyen bi adam degildir
Ayyyy bariz yazıyor adam aplaaaYa şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Kimse durduk yere ilgilenmez kimsenin çocuğuyla ordannyürüyor adam belliki
oğlundan doğru sana yürüyoYa şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Normal şartlar altında düşüneceğim biri değil aslında ki kimseyi düşünmüyorum zaten ama oğluma olan davranışları beni etkiliyor sanırım çünkü çok buruğuz o konuda ....oğlundan doğru sana yürüyo
düşünmez misin peki?
Valla bilmiyorum canım , çıkar kokusu nasıl olsa ben 10-15 gün geçmem oralardan o kesin :)Ayyyy bariz yazıyor adam aplaaa
Valla ben yanlış anlarım bu lafı buldu mis gibi hatunu tebi...
Valla bence belki çekindiği için, ters cevap alabilirim korkusuyla yavaş yavaş yanaşıyor. Akıllı adam önce çocuğu kazanmak istemiş olabilir
Siz once bi gozlemleyin bakalim bu adami kimdir necidir nasil biri once bi on arastrma yapin baktnz sonuclar iyi bi deneyin derim evladinizada ilgi gosterio bu cok hos bisey allah gonlunuze gore versin evladinizla mutlu olunBilmiyorum mahalle çok yerleşik , eski bir semt , mekana giren herkes kadın ya da erkek naber deyip buna sarılıyor ama kimsenin masasına istemeden çay üstüne çay bıraktığına henüz rastlamadım :)
Ohooo buradan bile belli adamın niyeti :)Yaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.
Ben de yanımda olacak tabi başka nerede olacak ki demiştim.
Sizin 3.cü yü hiç görmedim de merak ettim dedi...
Ben de o yok diyerek kapamıştım konuyu.
Yaw aplaa neden böyle yapıyon sen şimdi. Noldu kii.. Neden gitmicen..Valla bilmiyorum canım , çıkar kokusu nasıl olsa ben 10-15 gün geçmem oralardan o kesin :)
Tahmin edebiliyorumCanım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...
Ciddi misin: ( sadece cocuk seviyo olsmaz mi? Gittigimiz markette adamin biri ohluna surekli lolipop veriyo pekte haz etmiyom adamdan : ( zaten ben evliyimKimse durduk yere ilgilenmez kimsenin çocuğuyla ordannyürüyor adam belliki
İşte o niyet ne benim merakım da tam olarak bu :)))Ohooo buradan bile belli adamın niyeti :)
Okadarcık hep oluyo ama baksana gelin de izleyeyim dese ben iş çocuktan çıktı diye düşünürümCiddi misin: ( sadece cocuk seviyo olsmaz mi? Gittigimiz markette adamin biri ohluna surekli lolipop veriyo pekte haz etmiyom adamdan : ( zaten ben evliyim
Tamam :)Okadarcık hep oluyo ama baksana gelin de izleyeyim dese ben iş çocuktan çıktı diye düşünürüm
Ay yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))Yaw aplaa neden böyle yapıyon sen şimdi. Noldu kii.. Neden gitmicen..
Bence enişte kaleyi içten fethetmeye çalışıyor. Sen akıllı kadınsın. Gitmemeye değil. Gitmeye yoğunlaş. Zaten biraz zaman sonra dayanamaz açıklar bence.. Sende anlarsın niyetini. Ağzını aramış bir kaç kez senin. Ayyy bak aşk kokusu var he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?