- 25 Aralık 2013
- 1.182
- 1.662
- 133
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Normal şartlar altında düşüneceğim biri değil aslında ki kimseyi düşünmüyorum zaten ama oğluma olan davranışları beni etkiliyor sanırım çünkü çok buruğuz o konuda ....
Aynen öyle geçen gün onlar sarılırlarken gözlerim doldu benim de...Tahmin edebiliyorum
Bende esimin oglumla iliskisine bayilirdim , onlari oyun oynarken gordukce gozlerim dolardi , cok iyi anliyorum seni
İlgileniyor sizinle bence. Sizden ışık alamadığı içinde çayla pastayla idare ediyor :) Hiç umut yok mu sizin açınızdan?İşte o niyet ne benim merakım da tam olarak bu :)))
Bam telini yakalamışsın benim de kafamı kurcalayan da tam olarak bu... Bir taraftan da amacı yatağa atmak olsa ( gerçi avcunu yalar o ayrı ) çocukla bu kadar içten ilgilenirmi ki diyorum....Sana ilgisi olabilir evt
Ama ne sekil bir ilgi bu?
Bunu dusunmek lazim
Yani hemen kendini kaptirma derim
Adam ciddi dusunecek bir tip mi?
Eglence mi ariyor?
Bilemezsin su an
Mesafeli durmani tavsiye ederim
Bence enişte tembihledi dikkatli ve ilgili davranın diye. Ay valla her şey ortada he. Sadece çocuk sevgisi değil bu. Ayy çok heycanli abla ya. Benide söyle yok öyle hemen kız almakAy yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))
Bunu bende düşündüm ama ilgisi rahatsız etmiyor beni ve oğlumu... Mesela çocuk parkında bazı tipler var ki ilgileri beni de oğlumu da rahatsız ediyor ki , selam bile verseler görmezden geliyorum , bakışları pis oluyor onların ya..Bence dikkat etmek de fayda var. Bu adam öyledir diye demiyorum ama bir çok pedofil olanlar boşanmış kadınları kullanarak cocuklara yaklasmaya çalışıyor. Bir cok vaka var böyle maalesef. Biri bunu kötü düşünmek olarak algiliyabilir, ama dikkatli olmak her zaman iyidir.
Erkek milletine akıl sır ermiyor maalesef. Uçkurları yüzünden çocuğu bile kullanmaktan çekinmiyorlar. O ayrımı siz yapacaksınız. Eğer ilerde tanıma aşamasına geçerseniz anlarsınız zaten tavrından. Bana adam samimi gibi geldi amaBam telini yakalamışsın benim de kafamı kurcalayan da tam olarak bu... Bir taraftan da amacı yatağa atmak olsa ( gerçi avcunu yalar o ayrı ) çocukla bu kadar içten ilgilenirmi ki diyorum....
Öyle bir haksızlığı kimseye yapmam zaten ama dikkatimi çekmesini sağlayan oğluma olan davranışları oldu , düşünmesem konu açma gereği duymazdım sanırımçocuğuna davranışı tabiki iyi bişey ama senin gönlün yoksa sırf çocuğuna ilgi gösteriyor diyede bence yakınlık gösterme derim ben,senin duyguların da önemli çünkü
Bunu bende düşündüm ama ilgisi rahatsız etmiyor beni ve oğlumu... Mesela çocuk parkında bazı tipler var ki ilgileri beni de oğlumu da rahatsız ediyor ki , selam bile verseler görmezden geliyorum , bakışları pis oluyor onların ya..
Var sanırım ki geldim konu açtım off ben ne yapıyorum yaİlgileniyor sizinle bence. Sizden ışık alamadığı içinde çayla pastayla idare ediyor :) Hiç umut yok mu sizin açınızdan?
Yakaladın ya beni geç dalganı bakalım alacağın olsunBence enişte tembihledi dikkatli ve ilgili davranın diye. Ay valla her şey ortada he. Sadece çocuk sevgisi değil bu. Ayy çok heycanli abla ya. Benide söyle yok öyle hemen kız almak
Sanırım aklımı çelmeye başladı ki geldim bir de size sordum :)adam size yürüyor oğlunuz üzerinden. eğer niyetiniz yoksa gitmeyin derim. niyetiniz varsa sıkıntı yok.
Kendi tecrubelerimden yola cikarak yataga atmak isteyrn adamlar cocugun yuzune bile bakmiyor diyebilirimBam telini yakalamışsın benim de kafamı kurcalayan da tam olarak bu... Bir taraftan da amacı yatağa atmak olsa ( gerçi avcunu yalar o ayrı ) çocukla bu kadar içten ilgilenirmi ki diyorum....
İşin şakası bir yana. Şimdi doğru konuşmak gerekirse sen her zaman hem terbiyeli düzgün bi kadın. Hemde çocuğuna aslanlar gibi tek başına ayakta durarak bakan bi annesin ablam. Ve tüm bunların yanında hiç saf bi kadın değil. Aksine uyanık ve akıllısındır. Kötü bi amaçla yaklaşmış olsa bu kadar uğraşır mı diye düşünüyorum.Bam telini yakalamışsın benim de kafamı kurcalayan da tam olarak bu... Bir taraftan da amacı yatağa atmak olsa ( gerçi avcunu yalar o ayrı ) çocukla bu kadar içten ilgilenirmi ki diyorum....
Valla benim ciime gayet pozitif seyler dogdu bence sen buna bir bak panpa
Litfen reca ediyorum. Ben bundan sonra bişi olursa eniştemin tarafını tutarımYakaladın ya beni geç dalganı bakalım alacağın olsun
Öyle bir haksızlığı kimseye yapmam zaten ama dikkatimi çekmesini sağlayan oğluma olan davranışları oldu , düşünmesem konu açma gereği duymazdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?