- 27 Ocak 2017
- 347
- 178
- 18
Önyargı yahuBen basak burcuyla hic anlasamam.![]()

Halbuki ben senin yorumlarina bayılıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önyargı yahuBen basak burcuyla hic anlasamam.![]()
Önyargı yahu
Halbuki ben senin yorumlarina bayılıyorum :)
Bende bayılırımOnyargiyi kirmak atomu parcalamaktan zordur demis Einstein hocam.
Ben de senin filmine bayiliyorum.![]()
Yaptıklarından hiç pişman değilmiş vicdani da çok rahatmışEskisi bırak önüne bak. Onun sana yasattigini bir başkası da ona yasattiginda ki yaşayacak odesmis olacaksiniz hepsi bu. Belki sen gormezsin ama olur yani. Kısır döngü iste
Onu tanıyorum o da beni tanıyorBen olsam hiç böyle uzun uzun cevaplar yazmazdım, cevap bile yazmazdım ben olsam. Ama illa yazacak olsaydım da , onla olan hiçbir şey zerre kadar umrumda değilmiş gibi yazardım. Çok fazla ciddiye almışsın ve bence yanlış yapmışsın. İçini rahatlatmak değil ama totosunu bir kere daha kaldırmışsın.
Neyse boşver bundan sonra toparlayamazsın , salla gitsin. YaZarsa cevap verme ama bir daha
Hak veriyorumSeverken ayrılmışsın, ayrılık sürecinde ne yaptın ettin bilemiyorum fakat adam senin hala ona aşık olduğunu ve onu beklediğini, ondan seneler geçse bile asla vazgeçemeyeceğini düşünmüş. Başka birinin olması ihtimalini durunca da acaba deyip sana yoklama çekmiş. Eğer cevap vermemiş olsaydın egosu yerle bir olacaktı ve kıvrım kıvrım kıvranacaktı nasıl olur da benden vazgeçer başkası ile görüşür diyerek. Cevap vererek iyi etmemişsin. Sakın ola ki yazdığı mailin özür mahiyetinde olduğunu ve aklının sende olduğunu düşünme. Bu az gelişmiş erkek türünün yoklama şeklidir aylar sonra iletişime geçmek. Sersem adam!
Bu tavrın da çocukca tatlım hiç kusura bakma.. Sen sadece kendini tatmin etme derdindesin..Uff şu egolarYahu meseleyi bilmiyorsunuz ki?
O kadar çocukça intikam pesinde falan değilim. Fakat kendinden o kadar emin yıkarak terketmişti ki beni insan istiyor bu hallerini görmeyi![]()
Kötü niyetli değil tam tersi çok iyi niyetli davranmışsın sen.Hak veriyorum
Ama bir yandan da ilk yazısında o kadar naif yazmış ki. Benden iyileriyle çok mutlu olacaksın eminim vs diyorum ben mi kötü niyetli düşünüyorum
Evet haklısınızAdam kendini odak merkezi sanmış kanımca hala beni unutamadı diye kendi egosunu tatmin ederken o da ne birini bulmuş aman Allahım nasıl olur da benden vazgeçti hala benim için ağlayıp kendini paralaması lazım dur bi mail atımda kafasını bulandırayım bakim ağız yoklayım belki de hala benim için üzülüyordur demiştir.Keşke umursamayıp cevap vermeseydinşzde içine otursaydı.Helallik düşünen insan 9 ay sonra düşünmez.Bence bir daha muhatap olmayın mümkünse engelleyin.