KK yla ilgili bir sorum olacak

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
57
43
Ankara
Ya bakıyorum herkesin avatarında bir sürü kalpler bir sürü kuşlar var onlar nasıl oluyor beğeniyle falan mı alakalı? :emir_bebek: Nereye açacağımı bilemedim ben, bdv de sorulabilir mi böyle bir şey bilmiyorum. Ama herkeste var çok kıskanıyorum benim bir tanecik kalbim ve kuşum var:5: :1:

mesaj sayınla alakalı canım...mesaj sayın arttıkça zamanla onlarda çoğalacak..

Kuşları bilmiyorum ama kalpler yorum sayısına göre sanırım :1:

mesaj sayınla alakalı canım...mesaj sayın arttıkça zamanla onlarda çoğalacak..

Ah kalpdaşlarım kuşdaşlarım :9: sağ olun, o zaman kalp mesaj sayısıyla, kuş da beğeniyle:16:

kuşlar beğeniyle ilgili diye biliyorum yaa ben de şu imza olayını çözemedim ne demek oluyo o

ya o da işte yazdığın her şeyin altına senin imzan olarak geliyor işte :15:

teşekkür ediyorummm sen de öylesin:16: yeri gelmişken söyleyeyim senin yorumlarını çok beğeniyorum:16: ama napıyım baksana sen de dolu dolular:15:

Ayy tisukkur ederim zamanla sen de buralarda cemkirip banlar yiyecek kadar dahil olunca kaplerin de kuslarin da ceza puanlarin da tavan yapar merak etme canim :52:

kalpler mesaj sayısı, kuşlar beğeni puanı, imzalar ise pro üyelikle alakalı:34:

hazır konu açılmışken bununla alakalı bende sorayım yazı karakteri pro üyelerde sabit mi yoksa her yorumda ayarlıyor musunuz?

Ya bakıyorum herkesin avatarında bir sürü kalpler bir sürü kuşlar var onlar nasıl oluyor beğeniyle falan mı alakalı? :emir_bebek: Nereye açacağımı bilemedim ben, bdv de sorulabilir mi böyle bir şey bilmiyorum. Ama herkeste var çok kıskanıyorum benim bir tanecik kalbim ve kuşum var:5: :1:
Olur, olur çok çalışınca sizinde olur:27:

Back
X