KK Yüzünden Evlilikten Soğuyanlar

Bende aynı fikirdeyim.Hem güzel ol hem çekici hem çok saf ol hem tam bir vampir çok para kazan güzel yemek pasta yap iyi ikramlarda bulun.Para istemeden herşeyi hallet çocuğa bak ben istediğimde arkadaşlarımla görüşeyim sen benden başkasını bilme

Bu kadar çok şey isteyipte vermeyince terazinin de dengesi bir yerden sonra bozuluyor.Bende aynı şeyleri burda gördükçe soğudum

Biraz önce okudum kadın çalışıyor adam daha yaptığı yemeği beğenmiyor üstüne birde kendime zaman ayıracağım diyor.Bu adamın neresine bişey beklemeyeceksin

o konuyu hiç sorma zaten. dünya anlayışsız erkeklerle dolu

aldatılan,hakarete uğrayan,ciddiye alınmayan,hatta şiddete varan davranışlara maruz kalan ama sonuçta sonuçta herşeyi unutup sineye çekmek zorunda kalan hep kadınlar oluyo maalesef.
böyle erkeklerin her yönden üstün olduğu bi ortamdan soğumamak elde değil zaten.
kötü tarafları kadar iyi tarafları da var tabiki ama kadınlar fedakarlık yaparsa evliliğin iyi yönleriyle karşılaşabiliyor

Kendini feda et kendinden ödün ver o zaman iyisin ve evlilik sürüyor yok amalar başlayınca iş değişiyor.Hepsi kadınlardan şikayetçi en iyisi en kötüsüde

evliliğin bütün yükü kadınların üstünde zaten.bu gidişle de hep böyle kalmaya devam edecek.eğer biz kadınlar olarak bu her açıdan fedakar kadın imajına bi son vermezsek

evliliğin bütün yükü kadınların üstünde zaten.bu gidişle de hep böyle kalmaya devam edecek.eğer biz kadınlar olarak bu her açıdan fedakar kadın imajına bi son vermezsek

Ben ikisinide denedim ikisinde de terkedildim :hulya:
Erkek mantığı değişmeli:roflol:

bu da biraz zor yaşadığımız toplumdan dolayı.
şimdi kaderimize razı mı olucaz yani

içinde bulundugum ruh hali bu.
hep mutsuzluk hep stres
aşkla evlenip acıyla terkedilenlerin konuları 350 sayfaya yaklaşırken
bunun için mi giyicez gelinliği

Burda okuduğumuz konuların hepsi hergün televizyonda zaten. Birgün dizi kahramanı olarak karşımızdalar, birgün kadın programlarında. Bu forumlarda yazılanlar bizlere daha yakın olduğu için etkileniyor olabiliriz ama yaşamımızın ortasına almamalıyız.

Evlilik kumar gibi. Erkeklerin evlendikten sonra değiştikleri de su götürmez bir gerçek. Ama burdaki X eşinden şiddet görmüş aldatılmış, kayınvalidesinden çekmiş, görümcesinden dayak yemiş diye akşam evimize gidip kocam da bana aynısını yapacak diye yaşamamalıyız.

Bardağın boş tarafını görmeyi pek severiz toplumca. Kötü olaylardan ders almalı hayatımızın merkezine koymamalıyız diye düşünüyorum.

Katiliyorum. Bende bundan kisa bi süre önce burdaki aldatma hikayelerinden etkilenip esimde beni aldatirmi paranoyalarina girmistim! Hemde ortada hic bisey yokken...

Cogu zaman positiv degilde ister istemez karamsar düsünen bi insan olarak söylüyorum, ne düsünürsen onu cekersin... Baslarda sacma geliyodu banada, ama evrene positiv sinyal göndermek cok önemli.. Insanin evliligini degil, tüm hayatini etkiliyor.....

Tabi malesef herzaman gecerli olamiyor, hayatimizda olup biten herseye müdahale edemiyoruz malesef...
Annem, teyzelerim hep sunu der: Allah sütü bozuklarla karsilastirmasin...

KK yüzünden evlilikten sogumak olarak görürsen buna bakış açısı derim çünkü burada paylaşılan sorunların benzerini çoğumuz yaşıyoruz.Diger bakısı ise aslında bunlar evlenmeye hazırlanan arkadaslara bekarlara bir önbilgi bile olabilir.Umarım kimsenin başına gelmez tabi ama olursa eger az çok ne yapman gerektigi konusunda bir fikir olabiliyor.Butun erkekler aynı mı evet çoğu birbirinin aynı,ne biten aşklar ne biten evlilikler var ortada ne mücadeleler var.KK belki gercekleri ortaya koydugu icin korkutucu gelmiş olabilir ama bana inan çok da faydalı,paylaşımcı... Ben takip etmeyi daha çok seviyorum ama keşke daha önceden katılsaydım buraya dedigim gunler bile oldu.Evlilikler kotu gidiyor diye seninki de oyle olacak diye birsey yok esinle bir tartısma yaşadıgında gel içini buraya dök git

bende de tam tersi bi etki yaratıyo,nedense
özellikle http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html topiğini okudukça evlenesim geliyo.Kaldı ki daha 20 yaşındayım ve hayatımı doyaa doya yaşamadan evlenmeyi asla düşünmüyorum.
Ama yine de eşine nasıl rezil oldum-ve benzeri evlilik hayatından ufak kesitlerin paylaşıldığı bölümleri okuyunca bi gülümseme yayılıyo dudaklarıma,canım çekliyo valla :))))
hatta sırf yeni gelin topiclerinin 'evlenmemizee şu kadar kaldıııııı' cetvelini yapmak için evlenmeyi düşünedebilirim yani

Bu benim :/. Aldatılmaydı boşanmaydı terk edilmeydi bi korku kapladı içimi ya ben de böyle olursam, bu erkeklerin hepsi aynıymış diye düşünmeden edemiyorum

Soğumak değil de korku oldu bende hele şu kaynanadan çeken gelinler var ya beni bitirdi heea burada bazı arkadaşlar kaynananın hakkından geliyor lafı yapıştırıyorlar o hoşuma gitti sanıyorum bende ağzımı kapalı tutamam yani haksız bir şey gördüğüm zaman asla çenemi kapalı tutamadığım için kesin cevap veririm Allah o durumlara düşürmesin inş. Birde burada kaynanaya hiç birşey diyemeyenler böyle ne bilim hep hor görülen arkadaşlar var ya onlara çok üzüldüm ayrıca :26:

biri beni mi çağırdı
erkek arkadaşım hergün evlilik hayalleri kurarken, evlenmicem uleeen diye bağırasım geliyor
gerçekten insan çok etkileniyor. aldatılanların açtığı konuları okuyunca çok etkilenirsem bütün gün erkek arkadaşıma trip atıyorum sanki ben aldatılmışım gibi

Evet ben.
Normalde bir arkadaşınla kavga ettin,onunla görüşmezsin,Yalnız kalırsın.
Aynı ortamda bulunmamaya çalışırsın onunla.
Evlilik böyle değil.
Kavga ediyorsun adamla aynı sofradan yemek yiyorsun lokmalar boğazına dizile dizile.
Onunla aynı odayı aynı yatağı paylaşıyorsun.
''Biz''olmanın saygısını korurken öz saygını yitiriyorsun.
Ne kadar uğraşırsan uğraş yüz göz oluyorsun bu sebeple.Vıcık vıcık oluyor.
Ayrılmaya karar veriyorsun seviye yerlerde.
O senin bu benim tazminat,nafaka şu bu...
''Biz'' olmak buysa,ki görünüşe bakılırsa böyle.Kalsın almayayım.

2 yıllık evliyim..evlilikten evlenmeden önce de korkardım..herşey bir yana zaten sorumluluğu,özellikle kadın için çok ağır.

bazı noktalarda yalnız kaldığını hissediyorsun..KK'da okuduğum hikayelerden etkilenmedim dersem yalan olur,neticede burada yaşanılanlar herkesin başına gelebilir.

ama sürekli bu paranoyalarla da zaten yaşanmaz evlilik denilen şey..zaten günümüzün sosyo-ekonomik koşullarında boşanmaların ne kadar çoğaldığını görüyoruz..

bir arkadaş evrene pozitif enerji göndermekten bahsetmiş,kesinlikle katılıyorum..

ama şu da var ki,aldatılan,eşinden yada eşinin ailesinden fiziksel yada duygusal şiddet gören arkadaşlara çok iyi bir yol gösterici bu site...

bardağın dolu tarafından bakalım biz yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…