KK Yüzünden Evlilikten Soğuyanlar

Evlenmeden önce erkek çok anlayışlı herşeye evet diyen biri cüzdanı alınca tam tersi olan ve ben böyle bi konuda söz vermedim diyen biri
Evlenmeden önce çok nazik beyefendi evlenince tam bir oduna dönüşenler
Her zaman ailesinden arkadaşlarından vazgeçmek zorunda bırakılan kadınlar
Her bitişte yine başa dönmek zorunda kalan yine kadınlar
Her sorunda evi terketmek zorunda kalan yine bayanlar
Boşanma olacağında çocuğun tüm sorumluluğunu alan yine bayanlar

Bu korkuların üzerine çok ilginç yaşam kesitleri

çok haklısın canım her şekilde olan bayanlara oluyo ne yazık ki

çok haklısın canım her şekilde olan bayanlara oluyo ne yazık ki

Zaten insanın babasının kötü olması başlı başına evlilikten soğuma sebebi birde üzerine anne bunalımları eklenince insanın cesareti kalmıyor.Ne zaman erkek arkadaşımla sorun olduysa annem hep beni suçladı sen susmadında kadın dediğin susar erkeğin dediğini yanaşır boşanırsam daha beter olurum ondan da korkuyorum burasıda aile bakış açılarını görünce ürkütüyor

Ben bu yazdıklarınıza inanamıyorum,dalgamı geçiyorsunuz anlayamıyorumda..hala bu devirde bir sorun olduğunda kızlarını sorumlu tutan anneler varmı?benim annem çağlar ötesinde yaşıyor demekki..
Hayr anneler kızlarını feda etmez,haklıyı haksızı bilecek tecrübededirler diyeceğim ama.. o zaman siz gerçekten uyumsuz,kaprisli,agresif bir kişiliğe sahipsiniz ki anneniz böyle diyor.

bence guzel hıkayelerın anlatıldıgı bölumlere gıt
bakalım nolacak

valla şu kkda vakit geçirdiğim nerdeyse tek yer burası bi kere insanların dertlerini okudukça kendi dertlerimi unutuyorum çünkü benimkiler küçük kalır sonra doğruyu yanlışı görebiliyorum dışardan bakan bi göz olarak bu da bana tecrübe katar olaylara yaklaşımın bakış açısının ne kadar değişiklik gösterdiğini ve önemli olduğunu öğreniyorum..en öenmlisi de hayatta sorunsuz insan olmadığını maddiyetın bile bu devirde her derdi çözmediğini öğrendim valla bence süper topik

bence de insan babasının yanlışını görünce daha karamsar oluyo

Bu sözünüzle ciddi misiniz şaka yapıyorsunuzda ben mi alınganlık gösteriyorum ?

Ciddiyim
birde üzerine anne bunalımları eklenince insanın cesareti kalmıyor.Ne zaman erkek arkadaşımla sorun olduysa annem hep beni suçladı sen susmadında kadın dediğin susar
siz bu yorumu yapınca bende bir anne kızını suçlamaz,haksız yere suçlamaz diye
demekki sizde sorun var,agresifsiniz,huysuzsunuz ki annenizde huyunuzu bildiğinden sizi sorumlu tutuyor dedim.
Anneniz orada "susmadın" "kadın dediğin susar" demiş fakat bana göre hiç bir anne kızının ezilmesini,sömürülmesini istemez,anneniz size susmadın dediyse demekki siz haddinden fazla ve gereksiz konuşup adama dirlik vermemişsiniz.

Sizin annemle ya da benimle çok fazla oturup kalkmışlığınız var ki yaşantımı bilmeden beni yargılamışsınız.Bu memlekette çocuğunu öldüren anneler var.Çocuğuna işkence yapan anneler var çocuğuna satan fuhuşa sürükleyen anneler varken beni suçlu görüp HİÇ BİR ANNE tabirini kullanmanmışsınız bu sözünüz üzerine sadece gülümseyebilirim farklı bir cevap yazmaya gerek görmedim

Burda adam derken annemin genel düşüncesini yazdım henüz evlenip adamın beynini didikleyip devamında boşanma sürecine girmedim.Heralde kötü bir zamanınıza denk geldi bu yorumsempatiksalakcinni

cok sükür herkez bu sekilde düsünmüyor düsünseydi hersey cigrindan cikardi
sadece bosanan kadinin kinanmamasi kismina katiliyorum

kabile ortamı mı
ne kadar farklı düşümceler ya insan okuyunca şok oluyo yani

inanmıyorum ya.herkes laf olsun diye konuşuyo.böyle bişeyi kimse istemez normalde

ama burdaki konuları okudukça bütün hevesim kaçmaya başladı evlilikle ilgili.
özelliklede toredonun açtığı şu açık kalan msnle ilgili konu beni çok etkiledi.hatta sinirden kudurttu diyebilirim

evlilik , bayanların evlenmeden onceki kurdukları hayaller gibi olmuyor herzaman tabiki...hayatın kendisi acımasız zaten...evlilik hep guzel olacak diye bir kaide yok. Bana kalırsa erkeklerden cok fazla birsey beklememek gerekiyor, evine ekmegini getirsin, sinirli kotu aliskanliklari olan zaran veren bi tip olmasin, bunun yanında konusabiliyorsanız, arkadas olabiliyorsanız, ortak paylasımlar varsa ne ala....Yani erkek milletinden , kadın lar gibi ince dusunceli olmasini beklersek gercekten uzuluyoruz.

kk daki konulara gelince, aslında kızmayın ama bayanlar duygularını yogun bi sekilde yasamayı severler, uzunutulerini de iclerinde yasamayi buyutmeyi abartmayı severler, hele ki bunlari paylasmayi daha cok severler...sen burda olumsuz bir konu okudugunda konuyu yazan kisi belki coktan o ruh halinden cikmis ve de kocasıyla elele geziyordur...

yani cok ta takılma, herseyi de birebir dogru kabul etme

Belkide onlar bizden çok bişey beklemeseler sorunda olmaz.Çok şey bekleyip hiç bir şey yapmadıklarında sorun
Erkek arkadaşıma ben anlayış gösterdikçe bir çok şeyden vazgeçtik o daha çoğunu istedi ve üstüne üstlük ne zaman bir sorun olsa hep hatalı çıkan kişi ben oldum
Görünürde çok büyük birşey değil ama sanki onlara bayanlar hep dırdırcı mızmız nazlı tipler olarak bir kitap okutulmuş onlarda buna inanıp umursamıyorlar:hulya:

erkeklerden fazla bişey beklememek lazım diyosunda onlar neden herşeyi bizden bekliyo.evle ,yemekle,temizlikle,çocukla ve daha pek çok şeyle uğraşan biziz. artık kadınlar erkeklerle aynı şartlarda çalışıyo.onlar bizim kadar emek vermiyo hiçbişeye.
aynı zamanda her zaman bakımlı olmamızı bekliyolar ama kendilerine gelince aynı şey geçerli olmuyo nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…