çok haklısın canım her şekilde olan bayanlara oluyo ne yazık ki
Zaten insanın babasının kötü olması başlı başına evlilikten soğuma sebebi birde üzerine anne bunalımları eklenince insanın cesareti kalmıyor.Ne zaman erkek arkadaşımla sorun olduysa annem hep beni suçladı sen susmadında kadın dediğin susar erkeğin dediğini yanaşır boşanırsam daha beter olurum ondan da korkuyorum burasıda aile bakış açılarını görünce ürkütüyor
Merhaba
KK'ya kendi sorunuma çare ararken üye oldum ve ilk keşfettiğim yer ''Bir Derdim Var'' bölümü oldu burdaki yazıları okuyarak hem kendime hemde ileride olacak bir ilişkide ya da evlilikte neler yapmak en mantıklısı diye başlıkları okumaya başladım.Yazılanları okumak benim için şok etkisi gibiydi ,erkeklerin bu kadar sinir ,soğuk, itici ,vurdumduymaz ve bencil olduklarını gördükçeki büyük aşkla sevgiyle başlayan evliliklerde de bunun yaşanmasına şahit oldukça evlilikten korkan soğuk duran ben tamamen nefret eder hale geldim.
Herşeyi yapan erkek kopamayan kadın
Bizim sevmemizde mi sorun var ya da çok mu bağımlı hayatlar kuruyoruz
Ya da NE ?
zaman siz gerçekten uyumsuz,kaprisli,agresif bir kişiliğe sahipsiniz ki anneniz böyle diyor.
Bu sözünüzle ciddi misiniz şaka yapıyorsunuzda ben mi alınganlık gösteriyorum ?
siz bu yorumu yapınca bende bir anne kızını suçlamaz,haksız yere suçlamaz diyebirde üzerine anne bunalımları eklenince insanın cesareti kalmıyor.Ne zaman erkek arkadaşımla sorun olduysa annem hep beni suçladı sen susmadında kadın dediğin susar
Ciddiyim
siz bu yorumu yapınca bende bir anne kızını suçlamaz,haksız yere suçlamaz diye
demekki sizde sorun var,agresifsiniz,huysuzsunuz ki annenizde huyunuzu bildiğinden sizi sorumlu tutuyor dedim.
Anneniz orada "susmadın" "kadın dediğin susar" demiş fakat bana göre hiç bir anne kızının ezilmesini,sömürülmesini istemez,anneniz size susmadın dediyse demekki siz haddinden fazla ve gereksiz konuşup adama dirlik vermemişsiniz.
Ciddiyim
siz bu yorumu yapınca bende bir anne kızını suçlamaz,haksız yere suçlamaz diye
demekki sizde sorun var,agresifsiniz,huysuzsunuz ki annenizde huyunuzu bildiğinden sizi sorumlu tutuyor dedim.
Anneniz orada "susmadın" "kadın dediğin susar" demiş fakat bana göre hiç bir anne kızının ezilmesini,sömürülmesini istemez,anneniz size susmadın dediyse demekki siz haddinden fazla ve gereksiz konuşup adama dirlik vermemişsiniz.
Şahsen evlilik kurumuna son derece karşıyım. Devletin müdehalesi olan herşey kurumaya solmaya mahkum. İki kişinin özeline yasalar otoriteler bürokrasiler engel koyuyor engel kaldırıyorlar. Daha saçma birşey olamaz. Tapu veriyorlar bir de evlilik cüzdanı adı altında. İnsanlar mutsuz çünkü insanlar özgür değil. Hiç kimse istediği şeyi yapamıyor. İstediği meslekte değil, istediği hayatı yaşayamıyor vs. Aile kavramı da olmasın zaten. Bir çocuk büyürken sadece anne babasına bakarak büyüyor. İki tip insandan harmanlanıyor. Kabile gibi ortam olsa çocuk herkesten faydalansa fena mı olurdu. Çeşitlilik doğardı. Boşanma faslı olmasa dul kalanlar kınanmasa fena mı olurdu kadınlar daha az acı çekerdi. Dünya nüfusu gittikçe artıyor bir kere, gün gelecek adım atamayacağız. Herkes çocuk yapmasın. Kaldı ki her yumurta her sperm bir zahmet karşılaşmasın da. 10 tane çocuk doğurdun diyelim elverişsiz yumurta ve spermlerle. 10 u da işe yaramaz. Fakat 11. einstein olabilir. Yumurtalar ve spermler izlenmeli en kaliteli olanlar bir araya getirilmeli ki doğurmanın bir amacı olsun. Tıp ilerledi deniyor bu neden yapılmıyor o zaman. Saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz anca, birinin çıkıp 3 çocuk yapın öğüdünü farz kabul edenler bile gördüm ben burda.
kabile ortamı mı
ne kadar farklı düşümceler ya insan okuyunca şok oluyo yani
evlilik , bayanların evlenmeden onceki kurdukları hayaller gibi olmuyor herzaman tabiki...hayatın kendisi acımasız zaten...evlilik hep guzel olacak diye bir kaide yok. Bana kalırsa erkeklerden cok fazla birsey beklememek gerekiyor, evine ekmegini getirsin, sinirli kotu aliskanliklari olan zaran veren bi tip olmasin, bunun yanında konusabiliyorsanız, arkadas olabiliyorsanız, ortak paylasımlar varsa ne ala....Yani erkek milletinden , kadın lar gibi ince dusunceli olmasini beklersek gercekten uzuluyoruz.
kk daki konulara gelince, aslında kızmayın ama bayanlar duygularını yogun bi sekilde yasamayı severler, uzunutulerini de iclerinde yasamayi buyutmeyi abartmayı severler, hele ki bunlari paylasmayi daha cok severler...sen burda olumsuz bir konu okudugunda konuyu yazan kisi belki coktan o ruh halinden cikmis ve de kocasıyla elele geziyordur...
yani cok ta takılma, herseyi de birebir dogru kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?