KK'da evli bayanlarn yaad zorluklar beni evlilikten souttu:(

bide tebrik tesekkür bölümüne göz atin kizlar derim ben bir derdim var topiginde negatif olaylari okuyup etkilenmeyin tebrik tesekkür bölümündede esine tsk eden bir sürü kk üyemiz var mesela yani negatif oldugu kadar pozitif yazanimizda yasiyanimizda cok
dogru insan ummadiginiz anda ummadiginiz yerde cika gelir karsiniza isde ozaman ayaklariniz yerden kesilir havalarda ucarsiniz yeterki ümitsizlige kapilmayin korkmayin ya siz evlilikden korkucaginiza brakin evlilik sizden korksun ya

niye korkuyorsunuz ki...
herkesin evliliği aynı değil ki...
evlilik şans işidir...
bunu ancak yaşayarak öğrenebilirsin...

Önyargılı olmanızı size hiç yakıştıramadım sizin gibi cici kızlara..Adı üstünde Derdim var..Mesela ben bu bölüme canım sıkkanken daha çok girmeyi tercih ediyorumki..Hayatıma halime şükrediyim ben 2 yıllık evliyim Evlilik önceside eşimle beraberdim doğru insan olduğunu bildikten sonra inan pişman olmazsın ..Allaha şükür çok mutluyuz ..

valla bende tam tersiyim burda evli bayanlar görüp mutluluklarina ortak oldukca evlenmek istiyorum ((

helal olsun sana tatlisim umarim dogru insan kapini calir ve sende mutlu bi yuva kurarsin insallah:Saruboceq:

canimmmm benim cok tesekkür ederim insallah
aminnnnnnnn

napim sizleri gördükce özeniyorum daha cok senağlama
ama hayirlisi iste zamani gelecek elbet bir gün a.s.
a.s.Şeniz

canimmmm benim cok tesekkür ederim insallah
aminnnnnnnn

napim sizleri gördükce özeniyorum daha cok senağlama
ama hayirlisi iste zamani gelecek elbet bir gün a.s.
a.s.Şeniz

ummadigin anda ummadigin zamanda cika gelir emin ol canimcigim hersey gönlünce olur insallah böyle ümitlisin ya inan hakketdigini bulursun hayirlisiylakaydirigubbakcemile5yerimsenibena.s.

ummadigin anda ummadigin zamanda cika gelir emin ol canimcigim hersey gönlünce olur insallah böyle ümitlisin ya inan hakketdigini bulursun hayirlisiylakaydirigubbakcemile5yerimsenibena.s.

cok tesekkür ederim tatlim, sizlerinde mutlulugu daim olur insallah bebisleriniz cocuklarini saglikli sekilde dogup büyürler, hersey istediginiz gibi gider insallah:Saruboceq:

her evlilik aynı değildir güzelim karşılıklı saygı ve anlayış olunca sevgi olmadan bile evlilik sürdürülebilir.evlilikte aslolan yüz göz olmamaktır.

canım sakın böyle düşünme ...hayatta herzaman herkes başka şeyler yaşıyo biliyosun kimimiz iyi şeyler kimimizse zor şeyler sen iyi olan şeyleri örnek alki hayata güzel bak ,kötü olanlarda ders çıkar...
evliliğe gelince bende evliyim ve allaha şükür çok mutluyum yine dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim ,eşim bana allahın bir hediyesi gibi geliyo onsuzluğu düşünmek bile istemiyorum..benim etrafımda çok evlenme delimisin diyen oldu şöyle olur böyle zordur ama dinlemedim ve iyide yaptım hayat senin canım yeterki dua et karşına doğru insan çıksın gerisi çok güzel gerçekten karamsar olma ....evlilik aşkı öldürmez bu koca bir yalan ..insanlar aşkı öldürür evlilikle alakası yok bana göre tabi

ya kızlar ben bile evli bir kadın olarak şuraya takıldığımda sinir oluyorum.
Bence siz de buralara hiç takılmayın.Yani bir derdim var kısmına..
ıki güzel şey yazıyorum mesela bir topiğe,sabredin,imtihandır diye,millet laf etmeye başlıyor,yok tuzun kurumu,yok bilmem nen yaşmı?Yani bazılarının ruh sağlığı cidden sıkıtılı.
Biri yazmış ki ben seviyorum evlenmek istiyorum.Millet yazmış ki ne işin var evlilikle önce şunu yap bunu yap.Hiç genç kızların hevesleri ve bu hevesler konusunda kendilerinin zamanında ne aceleci davrandıklarını hatırlamıyorlar.
Sonra burda sıkıntılardan bahsediliyor.Kimse aksi laf edemiyor,eden yuhalanıyor neredeyse.Oysa kimse eşi ile güzel anlarını,mutluluklarını,heyecanlarını,yaşadıkları zevkleri burda naltamıyor tabi.Kötüyü paylaşma konusunda bu kadar istekliyiz de iyiler konusunda birbirimiz tenkit etmekte üstümüze yok.
Siz boşverin.Hayat evlenseniz de evlenmesenizde her halukarda imtihanlarla geçiyor.Sıkıntının tek yolu evlilik se kimse evlenmezdi.Ama bu kadar cinnet hali olsaydı da kimse evli kalmazdı.Keyfinize bakın,aşk sevgi neredeyse doyasıya yaşayın kızlar..

evlilikten soğudum diyemem aslında soğumadım da diyemem:) biraz şans meselesi sanırım istisnalar elbette vardır ama ömür boyu mutlu süren evlilikler ya da ilgili eş üstüne titreyen seven adam bulmak zor haa bulmak zor diilde bunun ömür boyu sürmesi zor...

çünkü ben biraz burcumdan dolayı da(burcum balık) aşk insanıyım ve aşkın varlıgı benım için cok önemli...

tamam eninde sonunda aşk bitiyor sevgi kalıyor diceksiniz belki ama çevremde gördügüm ve genel olarak hiç değişmeyen sey ilgisiz eş sevgi kalıyorsa seven insan nasıl ilgisiz olabilir ki anlamıyorum...

kimisi cok mutlu oluyor arada pürüzler olsada ama sonunu kim garanti edebilir ki işte allah korusun aldatılma gibi bi olay falan yaşasam asla kaldıramazdım büyükte konuşmak istemıyorum ama ben hele karşımdaki adamı severken böyle bişeyle karşı karşıya kalsam napardım bılmıyorum allah düşmanımın başına vermesin...

sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak evlenmek aynı seyleri yapmak cok güzel bi duygudur ama karşındakine de baglı işte onun hevesli olmasına onun aşk anlayışına baglı...

eski erkek arkadasım cok cimriydi duygusuzun tekiydi öyle biriyle evlilik düşünemem bile...

ama asla evlenmicemde demem diyemem cunku aşık oldugu zaman insan ahh keşke bi an önce evlenebilsem aynı evi paylaşabilsem dıyoo en iyisi hayırlısını dilemek

allah hepimizin gönlüne göre versin...

haklısın belki kadınların dertleri seni soğutmuştur ama artık evlilik kurumu soğunacak hale geldi teknoloji geçim sıkıntısı aieleler evlilikleri mahvetti evlenmeden bin kere düşünün derim pişman bir evli...

evlenip ne yapacaksınki en iyisi babanın evi ama burada önemli olan bir diğer şeyde evelenceğin kişi sevdiğin için gözün kör oluyor nişanlandığında herşey ortaya çıkıyor gördün göürdün görmedin evlenince görüyorsun oda biraz geç oluyor benim fırsatım olacaktıki 27 yaşıma kadar evlenmezdim ahhh ahhh

Canım yanlış düşünüyorsun her insan da farklıdır evliliğide farklı.Herkes robot gibi aynı şeyleri yaşamıyor. Hayat bu iyiside var kötüsüde...
Evliliği kötü olanları görüp evlilikten korkman çok saçma etrafında olanlardan etkileniyorsan o zaman iyi şeylere bak.
Sana tavsiyem etrafınadaki kötü şeyleri görmemezlikten gelme ve olanlardan ders al.tedbirini elden bırakma ve ona göre etrafındaki insanları iyi tanı.Hiç güvenmediğin kişilerede asla toleranslı olma ve kırılacaklar diyede sessiz kalma....

merhaba hanımlar ben burda bütün acı gerçekleri gördüm okudum ve gerçekten çok korkuyorum evlenmekten:1no2: sanırım ben evlenemem:1no2:

Bir insan illa evlenecek diye birşey yoktur bence.. Evlenmek isteyipde başkalarının etkisinde kalıp vazgeçmek neden...
Bu hayatta kötü örnekler varsa iyilerde vardır canım..
Sen karşındaki insana güvendikden sonra sorun olmamalı... Böyle düşünüp kendini yormamalısın..

valla bencede evlilik cok güzel kizlar ama ilk önce dogru kisiyi buldugunuza inanin ve kendinizi kandirmayin, gercekten cok güzel. hemen cocuk yapmayin biraz gecsin aradan en az 1 sene. tabi esiniz istiyorsa buna diyecek lafim yok. vallaa yaw nereye kadar bekar hayati sürecez bence süperrr biseyyyyyyyy.... korkulacak bir yani yokk yeterki SAYGI SAYGI SAYGIalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…