KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sevenleri sevdiiine vermediler
güzel gözlüm seni bana çok gördülerrrrrrr

abeee kaynana neyaptın bize ne yaptın bizeeeee

ayy canım ben 5 sene bekledim beni herifi bak evlendik hiiiççç acele etme bekarlığın tadını çıkart...evlikite ayrı güzel bişi tabiki de bekarlık kadar hür özgür ve dertsiz tasasız olmuyor illa bişi oluyor...mesela kaynanan olabilir burada kaynanasını suda haşlayıp aç kurtlara atmak isteyen çok inş seninki iyi olur :)
[/QUOTE]

hay Allah iyiliğini versin tatlım güldürdün beni.haklısın dert tasa olmasın kaynanamda cadı olmasın daha ne isterim amin sağoll.herkes mutlu olur inşallah..ben beklemesine bekliyorumda milletin sormasından açıklamaktan bıkıyorum.hayırlısıııı

sabahtan beri bu şarkı didilmde.

alsam safiyemi dizime çıksam rumelinin düzüne.
safiyem kınlaar yakmış on parmağı eline.
ohhhhh ohh ohh
ar gelir osmanıma ar gelirr safiyeme karyol adar gelir

yaprakkkkk:95::95::95: oynasana nen

:83::83::83::83::83::83:
:92:

selimin yeni reklamını izlenidinmi ya her izleyişmde kopuyorum

ayyy izledim ben süper yaaa birebir aynısını yapmışlar şakşuka tarık gibi sarı yapmışlar oradaki adamıdaa

o şakşuka tarığa nasıl gülmüştüm nasıl kaçıyodu yaaa

ay kız ben oynamayı seviyorum evde kocacişkomun karşısına geçip geçip oynuyorum zavallım beni izlemek istemesede zorla isteyorum Ama dünkü muhabbetin adını unuttum öyle değil Parise gitmek için değil yaniii utanırım

sabahtan beri bu şarkı didilmde.

alsam safiyemi dizime çıksam rumelinin düzüne.
safiyem kınlaar yakmış on parmağı eline.
ohhhhh ohh ohh
ar gelir osmanıma ar gelirr safiyeme karyol adar gelir
ay evet çok güzel olsa keşke bilgisayarımda:124::124::124:
ayyy nihan neşene bayıldım maşallahh.benim gibi melankoliğin yeriymiş burası yaa gelemde iki döktürem artıkın
gel bacım gel
saol canım ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…