- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.161
evet ya:83::83::83::83::83::83:
:92:
ayyy izledim ben süper yaaa birebir aynısını yapmışlar şakşuka tarık gibi sarı yapmışlar oradaki adamıdaa
o şakşuka tarığa nasıl gülmüştüm nasıl kaçıyodu yaaa
kız oynamışken paris için oynasanaay kız ben oynamayı seviyorum evde kocacişkomun karşısına geçip geçip oynuyorum zavallım beni izlemek istemesede zorla isteyorumAma dünkü muhabbetin adını unuttum öyle değil Parise gitmek için değil yaniii utanırım
kesin oynak dansöz resmi arıydur oo
ben işyerindeyim video ve resim bakmak yasak çoğu site engellinihancım açır youtube den
evet ya
kız oynamışken paris için oynasana
evet ya
Kız oynamışken paris için oynasana
ben geldim nen düğünmü yapiniz
ya ben doğtaşın sitesine baktım çok güzel bi yemek odası var yaa ben onu istimm ama elimdekileri napçam yaa herifte almaz zatii köprüye çıkçam akşamları çalışmaya deyip duruyo zati öfffff:84::84::84:
bakınsanızya bi doğtaş carmen yazın google amcaya beğencenizmi
yalancı romantik diye dizi vardı ya ordaki gibiayy kız bi göz kırpıştırırım erhoşumaParisssss anneeeemmmmm bakmışsın paristeyizz
ben geldim nen düğünmü yapiniz
ya ben doğtaşın sitesine baktım çok güzel bi yemek odası var yaa ben onu istimm ama elimdekileri napçam yaa herifte almaz zatii köprüye çıkçam akşamları çalışmaya deyip duruyo zati öfffff:84::84::84:
bakınsanızya bi doğtaş carmen yazın google amcaya beğencenizmi
Hee çık deseydin ya kız
Yalancı romantik diye dizi vardı ya ordaki gibi
köftee
evet ya
kız oynamışken paris için oynasana
Geline Bak Geline - Roman Havası Dinle
bunu dinlayin bak çok güzel hadi kalk kız cadum ortaya gel kıı
onlarınki köfte bizimki de başka anlatayım size kızlar...
Evlendik eşimle her parise gidip geldiğimizde benimki anlımdan öper teşekkür manasındaAramızda espri oldu ben gecenin sonunda anlımdan öpmek istermisin diyorum Anlıyor çook akıllıdır kendisi
beyaz dimi güzelmiş canımm
evi supurdm geldim oglum kalkti.... silmek kaldi poffffffffff
nen az bi gittim topici dugun alayina cevirmissiniz yahuuu suradaki sarki neeeeeeeeeeeee
kimse hoşgeldin demiyor hediyesiz geldim diyemi
benim açılmadı canım resim olarak eklesenewet yaa masasıda çok güsel bide konsol bide vitrin
ee birazda gobek atak nihan cik sahneye sen alisiksin heo herifemi oynican birazda bize oyna
YouTube - DJ Gladyatör vs Sezen Aksu - Rakkas Remix ( Extra Ritim ) 2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?