KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hayat ne güzel dimi yaşasın özgürlük
hesap soran yok çocuk derdi çekmiyorum
kendimin efendisiyim yehuuuu
iyiyki evliyim
iyiki kocikim var
iyiki onu tanımışım

bekarken nasılsam şuan da öyleyim

hatta önceden babama daha çok hesap veriyordum
ama eşime ben gidiyorum ben bunu yapıcam demem yeterli
anlayışlı kocam benim

utanmasam güzel olurdaa
utandığım için zor anacımm

he aynen bende nihan kirk takla atsa yinede beceremem ben hoca iyide bizde is yokk

bak nihan cevap vermis sana ne guzelllll

sagol nihanim ben cevap vercektimde yusuf kucagimda bu kadar uzun yazamazdim sagol kankiiiii

o aşık deil heralde
efettt ben aşığımmm hihihi

ağlama kuşum kıyamam yaaaa
temem ağlamecem garii

helal olsunn yürü beee ben böyle evli mutlu ve çocuklu insnaları görünce gurur duyup umutlanıyorum sağol kardeşşş

ayrica bebek bakimi gercekten cok zor vucut yorgunlugu insani mahvediyor belki ama oglum bana bakip bi guldumu herseyi unutuyorum iyiki evlenmisim iyiki dogurmusum.

kendimede bi kupa veriim hakettim ama dimii

Kızlar ben geldim canlarrrr

Kayınvalidem sabah doktura gittyidi, küçük görümceyi bana bırakmıştı. onu okula götürdüm, sonra dışarda gezdim iki güneş görünce gezmeye vurdum kendimi

ayrica bebek bakimi gercekten cok zor vucut yorgunlugu insani mahvediyor belki ama oglum bana bakip bi guldumu herseyi unutuyorum iyiki evlenmisim iyiki dogurmusum.

kendimede bi kupa veriim hakettim ama dimii

bir degil iki kupa vermissin biri de banami yoksammm

Kayınvalidem sabah doktura gittyidi, küçük görümceyi bana bırakmıştı. onu okula götürdüm, sonra dışarda gezdim iki güneş görünce gezmeye vurdum kendimi

hemen gez zati sen gezenti senii
hiç düşünüyomu benim kankilerim gezemiyo bende gezmiyimde evde oturayım diye hee

he aynen bende nihan kirk takla atsa yinede beceremem ben hoca iyide bizde is yokk

sagol nihanim ben cevap vercektimde yusuf kucagimda bu kadar uzun yazamazdim sagol kankiiiii

Ben pek ikna olamadım ama tabiki herkesin hayata karşı duruşu bakışı farklıdır
Saygı duyuyorum fikir farkı bence
Belkide huzurumu rahatlığımı konforumu çok düşündüğüm için belkide bencilce ama ben böyle mutluyum

efettt ben aşığımmm hihihi

temem ağlamecem garii

helal olsunn yürü beee ben böyle evli mutlu ve çocuklu insnaları görünce gurur duyup umutlanıyorum sağol kardeşşş
benim çocuğum yok:44:

hoşgeldin bebikim
iyi yapmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…