KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydoş güzelmiş canım önemli olan senin beğenmem bu desende turkuaz kahvede çok güzel duruyo
turkuaz kahve süper bebem ama benim odaya bu uyum sağlıyyo
Güzelmiş ceydoş,daha farklı seylerde var onlarada bak

ewet ya
polyanan kk dan demezsin eşine annemin teyzesinin gelini gelmiş ankaraya onlan buluşçaz ben bekarken çok iiyi anlaşırdık şimdi burdaymış ben bi gidip göreyim dersin

çüş nası salladın kız delü yaa bi de ben bi gidip göreyim dicen öle mi sankim 2 adım yer

ewet ya
polyanan kk dan demezsin eşine annemin teyzesinin gelini gelmiş ankaraya onlan buluşçaz ben bekarken çok iiyi anlaşırdık şimdi burdaymış ben bi gidip göreyim dersin

annemin teyzesinin kizi haa
totosumdan ayrilmiyorki nereye gitsem benle

ee napim saksıyı çalıştırdım kız gidip görmek istiyoya bende bi çözüm ürettim kendimce

biz sana tatdiririz o tadi canim merak etme

mersi canım. ohhhhhhh kimse kalmamış hemm. kapatın çabuk ışıkları anlatıyommm
öhömm öhömmm
şimdi biz yeni evliyiz. herif benim tadıma doyamadı ben ona . ayrıldık o işlemleri halletmek için buraya bende işyerime döndüm. daha tayin itememiştik. oda istemişti tayin. eşya taşıma felan uzun işti anlayacanız. neyse bu duramıyo oralarda ama ikide bir geliyo benim yanıma .
geliyo ama benim kaldığım ev müsait değil . arkadaşlarım var oraya gelemez. ablmalrdan ve abinlerden çekiniyo.
neyse bi akşam buluştuk biz . istanbulu çok iyi bilmediği için otelede gidemiyoz. akşamın bi saati. en iyisi askre arkadışımı arayım dedi.aradı. oda geldi biz aldı.neyse gittik bunlra çat kapı. eşini filan tanıyomuş eşim. hoş beş. adamlar esnemey başladı. ama biz yatıya gitmişiz. biz burda kalcaz dedik. oldular. neyse hemen bize yatak açtılar felan. tabi orda rahat durmak için gitmediğimiz için sabaha kadar öyleeee

ama ikimizde çok utandık sonra. eşim bunu hiç hatırlatmamı istemez. sonra bi daha o arkadaşıyla görüşmedi utandığından

anlamamışlardırkii
zaten evliymişsinizde ne olcekki

sabaha kadar haaa vay be tadi damaginda kalmis ya:94: dayanamamis adam napsin

Son düzenleme:

azgunlar sizi e bacım haklısınız yani yeni evliler içi zor bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…