- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.461
turkuaz kahve süper bebem ama benim odaya bu uyum sağlıyyoceydoş güzelmiş canım önemli olan senin beğenmem bu desende turkuaz kahvede çok güzel duruyo
Güzelmiş ceydoş,daha farklı seylerde var onlarada bak
ewet ya
polyanan kk dan demezsin eşine annemin teyzesinin gelini gelmiş ankaraya onlan buluşçaz ben bekarken çok iiyi anlaşırdık şimdi burdaymış ben bi gidip göreyim dersin
evet olabiler busen nihana özelden at nihanda hepimize özelden atsin nasil olsa heran özel mesaj atiyor o
ewet ya
polyanan kk dan demezsin eşine annemin teyzesinin gelini gelmiş ankaraya onlan buluşçaz ben bekarken çok iiyi anlaşırdık şimdi burdaymış ben bi gidip göreyim dersin
oda burdaki tadı vermiyo kız . neyse anlatııyımsen nihana özelden at nihanda hepimize özelden atsin nasil olsa heran özel mesaj atiyor o
turkuaz kahve süper bebem ama benim odaya bu uyum sağlıyyo
anladım canım yaptır ozaman odana uyuyosa
çüş nası salladın kız delü yaabi de ben bi gidip göreyim dicen öle mi sankim 2 adım yer
oda burdaki tadı vermiyo kız . neyse anlatııyım
zaten biz bizeyiz artık yabancı yok:81:oda burdaki tadı vermiyo kız . neyse anlatııyım
turkuaz kahve süper bebem ama benim odaya bu uyum sağlıyyo
çüş nası salladın kız delü yaabi de ben bi gidip göreyim dicen öle mi sankim 2 adım yer
biz sana tatdiririz o tadi canim merak etme
araaaaa
ceydoş senin ilk seçtiğin dah ahoş
yatağın aşına bende istiyorum çok güzel duruyo ama bizim yatağın başına cam gelcek ya okadar ev için özendim yine istediğim gibi olmuyo hiçbişey
çok hoşmuş canım yatak odan kahve rengimi
mersi canım. ohhhhhhh kimse kalmamış hemm. kapatın çabuk ışıkları anlatıyommm
öhömm öhömmm
şimdi biz yeni evliyiz. herif benim tadıma doyamadı ben ona . ayrıldık o işlemleri halletmek için buraya bende işyerime döndüm. daha tayin itememiştik. oda istemişti tayin. eşya taşıma felan uzun işti anlayacanız. neyse bu duramıyo oralarda ama ikide bir geliyo benim yanıma .
geliyo ama benim kaldığım ev müsait değil . arkadaşlarım var oraya gelemez. ablmalrdan ve abinlerden çekiniyo.
neyse bi akşam buluştuk biz . istanbulu çok iyi bilmediği için otelede gidemiyoz. akşamın bi saati. en iyisi askre arkadışımı arayım dedi.aradı. oda geldi biz aldı.neyse gittik bunlra çat kapı. eşini filan tanıyomuş eşim. hoş beş. adamlar esnemey başladı. ama biz yatıya gitmişiz. biz burda kalcaz dedik.oldular. neyse hemen bize yatak açtılar felan. tabi orda rahat durmak için gitmediğimiz için sabaha kadar öyleeee
ama ikimizde çok utandık sonra. eşim bunu hiç hatırlatmamı istemez. sonra bi daha o arkadaşıyla görüşmedi utandığından
anlamamışlardırkii
zaten evliymişsinizde ne olcekki
sabah ordamı yaptınız banyo:18:
mersi canım. ohhhhhhh kimse kalmamış hemm. kapatın çabuk ışıkları anlatıyommm
öhömm öhömmm
şimdi biz yeni evliyiz. herif benim tadıma doyamadı ben ona . ayrıldık o işlemleri halletmek için buraya bende işyerime döndüm. daha tayin itememiştik. oda istemişti tayin. eşya taşıma felan uzun işti anlayacanız. neyse bu duramıyo oralarda ama ikide bir geliyo benim yanıma .
geliyo ama benim kaldığım ev müsait değil . arkadaşlarım var oraya gelemez. ablmalrdan ve abinlerden çekiniyo.
neyse bi akşam buluştuk biz . istanbulu çok iyi bilmediği için otelede gidemiyoz. akşamın bi saati. en iyisi askre arkadışımı arayım dedi.aradı. oda geldi biz aldı.neyse gittik bunlra çat kapı. eşini filan tanıyomuş eşim. hoş beş. adamlar esnemey başladı. ama biz yatıya gitmişiz. biz burda kalcaz dedik.oldular. neyse hemen bize yatak açtılar felan. tabi orda rahat durmak için gitmediğimiz için sabaha kadar öyleeee
ama ikimizde çok utandık sonra. eşim bunu hiç hatırlatmamı istemez. sonra bi daha o arkadaşıyla görüşmedi utandığından
aman onlar anlamamıştır ki ozaman ama siz öyle düşündüzn anladığı kadarıylankız biz o iş için oray seçtik ya alnımızda yazıyo zannediyoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?