- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.501
he kız. ne yapıyım kocamla buluşcam diye milleten izinmi alıyım. canım istedikçe kaçar kaçar giderdim
arkadaşlar bütün topikler ve konular herkese açıktır. hiçbir topik kimsenin tekelinde değil.
saygı ve hoşgörü çerçevesinde herkes fikrini yorumunu belirtebilir sonuçta geyik ve sohbet topiği.
keyifli paylaşımlar dilerim.
ben çıkıyorum yavaştan iyi akşamlar canlarım
datlum ne eksinli olmus kiz sizinki ama okadfarda kyu deil insan ilk evlilim zamanlarinda yapio bole syler..
bizde daha haftalik evliydik esimin halasinin oglunun dugunu icin koye gitmisdik amcasi gol koyde oturur esimin esim yengesini tembihlemis bize ayri bir oda ver die kadinda koca salonu bize ayirmisti. biz gece hallettik isimizi benim gece wc ye gitmem gerekti esimi kaldirdim lavoboya goturdu beni bi baktim antreye varana kadar yatak herkes yanyana yatmiso zaman baya kalabalikti esimin diger amcasi eltim cocuklar hepsi bir evde kaliyorduk yazik butun cocuklarin yatagini antreye sermisler antre dediysem sehir evlerindeki gibi deil bayagi genis oda gibi
biz salonda keyif yapioz adamlar nerdeyse ust uste yatiolar.....
bizden oncede eltim gil salonda yatrmis koye gittiklerinde biz odayi kapinca eltim fena bozulmustu ohh sefam olsunn
güle güle yafrumben çıkıyorum yavaştan iyi akşamlar canlarım
datlum ne eksinli olmus kiz sizinki ama okadfarda kyu deil insan ilk evlilim zamanlarinda yapio bole syler..
bizde daha haftalik evliydik esimin halasinin oglunun dugunu icin koye gitmisdik amcasi gol koyde oturur esimin esim yengesini tembihlemis bize ayri bir oda ver die kadinda koca salonu bize ayirmisti. biz gece hallettik isimizi benim gece wc ye gitmem gerekti esimi kaldirdim lavoboya goturdu beni bi baktim antreye varana kadar yatak herkes yanyana yatmiso zaman baya kalabalikti esimin diger amcasi eltim cocuklar hepsi bir evde kaliyorduk yazik butun cocuklarin yatagini antreye sermisler antre dediysem sehir evlerindeki gibi deil bayagi genis oda gibi
biz salonda keyif yapioz adamlar nerdeyse ust uste yatiolar.....
bizden oncede eltim gil salonda yatrmis koye gittiklerinde biz odayi kapinca eltim fena bozulmustu ohh sefam olsunn
ay bende çıkıyomm kızlarr
herkeze iyi akşamlarrr
güle güle yafrum
kız ses mes duymadı mı acep kimse
ay bende çıkıyomm kızlarr
herkeze iyi akşamlarrr
kız sen hala burdamsın. koş oğlan çatlayacakkkk
güle güle bebişim:79:
yaprak senin niye sesin çıkmıyo la
evet maalesef, kapatacem nen burayı, geceliği kaç parar kardeşşşş
şaka şaka:80:
burdayim tabeee okuyabildiklerimi okuyom firsat buldummu yaziom yusuf izin verdikcede burdayim hihhh
güle güle yafrum
kız ses mes duymadı mı acep kimse
ben olsam basardım o dayı ne len bu millet üst üste sizin ne özelliğiniz var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?