KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende magdur lafina bayiliommm magdurumda magdurum

bide gecmis olsun to you
hehehhehe cok komik yaaa
ay evet ya bide dansi varya onun kendi capinda cok komik
ayy ben de bayılıyorum ona yaa.. ben de çok yaparım taklidini..

benim kocam da bana saçlarımı sarıya boyattığımdan beri sarı fatmam diyo

sari fatmamm

menopoz teyze
nerlere gettin bacım bugün

fatura yatırdık su faturası belediyenin ora gittik. asil iç giyimden çorapnan kıza 2 pijama aldım. ordan da david walker varya açık parfümerici ora gittik parfüm deniyodum kız zırlamaya başladı. çıkmak zorunda kaldım .zaten 50 tane parfümüm var.. nası bitcek onlar. :84::84::84:

canlar ben çıkıyom kocam gelir birazdan.öpüyom hepinizi görüşürük yarın. gece falan da giriyom ama siz olmuyonuz.

gule gule cnm
bende aksamlari giriyomda kimse olmuyo yaa datlum bocugum nihanimda evlerinde net yok onlarda baglatsa keske yaa geceleride sohbet ederikk...

ceyda ve polyananda gozukmuolar aksamlarii

canlar ben çıkıyom kocam gelir birazdan.öpüyom hepinizi görüşürük yarın. gece falan da giriyom ama siz olmuyonuz.

güle güle canım iyi akşamlar

gule gule cnm
bende aksamlari giriyomda kimse olmuyo yaa datlum bocugum nihanimda evlerinde net yok onlarda baglatsa keske yaa geceleride sohbet ederikk...

benim herif akşamda sizle yazıştığımı görürse ya beni boşar yada vurur sanırsam bütün gün tıkır tıkır ne yazıyon diye kızıp duruyo zaten

gule gule cnm

kız ben akşamları giriyom yavru bana özelmesajla burda olduğunuzu haber edin konuşuruk
ohh maşallah kız seninki iyi bakıyo valla ben meyve bile yediremiyom ona deilki bal ceviz yicek

he kız az diil benim herüf

gule gule cnm

valla ben giremiyorum geceleri kocam geldimi benden baska bisiyle ilgilenme diyor.
oturuyoz tv izliyor kizimizi seviyoz.

kiz iyiki yatiyor sensiz ben wcye kalksam uyaniyo nereye diye cok hafif uykusu.

benimkinin tam tersi çok ağırdır uykusu top atsam uyanmaz. o benden önce uyur çünkü sabah namaza falan derken çok erken uyanıyor e bi de çalışıyo tabi yorgun. ben yatmadan mutfağı topluyorum, odayı topluyorum. tuvaleti, banyodaki lavaboyu silip öle yattığım için geç oluyo.. benim eşşim de heç dayanamaz uykusuzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…