- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.561
ay evet ya bide dansi varya onun kendi capinda cok komik
bende magdur lafina bayiliommm magdurumda magdurum
bide gecmis olsun to you
hehehhehe cok komik yaaa
ayy ben de bayılıyorum ona yaa.. ben de çok yaparım taklidini..
benim kocam da bana saçlarımı sarıya boyattığımdan beri sarı fatmam diyo
evt bacım bence de biz daha fenayız. benimki bana hep der zati sen sapıksın diye. ben de 'ben senin sapığınım'derim
canlarım bende gidiyorumm
yarın görüşürüz inşallahh kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
menopoz teyze
nerlere gettin bacım bugün
bende yiderem bari gerçi ben yiyom bazen ama o yimiyo hiç napçaz
canlar ben çıkıyom kocam gelir birazdan.öpüyom hepinizi görüşürük yarın. gece falan da giriyom ama siz olmuyonuz.
canlar ben çıkıyom kocam gelir birazdan.öpüyom hepinizi görüşürük yarın. gece falan da giriyom ama siz olmuyonuz.
fatura yatırdık su faturası belediyenin ora gittik. asil iç giyimden çorapnan kıza 2 pijama aldım. ordan da david walker varya açık parfümerici ora gittik parfüm deniyodum kız zırlamaya başladı. çıkmak zorunda kaldım .zaten 50 tane parfümüm var.. nası bitcek onlar. :84::84::84:
gule gule cnm
bende aksamlari giriyomda kimse olmuyo yaa datlum bocugum nihanimda evlerinde net yok onlarda baglatsa keske yaa geceleride sohbet ederikk...
ceyda ve polyananda gozukmuolar aksamlarii
yedir kızz.. benim adam o konuda çok bakar kendüne.. balın içine fındık ceviz karıştırıp hergün 1 kaşık atar ağzına
benim herif akşamda sizle yazıştığımı görürse ya beni boşar yada vurur sanırsam bütün gün tıkır tıkır ne yazıyon diye kızıp duruyo zaten
gule gule cnm
bende aksamlari giriyomda kimse olmuyo yaa datlum bocugum nihanimda evlerinde net yok onlarda baglatsa keske yaa geceleride sohbet ederikk...
ohh maşallah kız seninki iyi bakıyo valla ben meyve bile yediremiyom ona deilki bal ceviz yicek
gule gule cnm
valla ben giremiyorum geceleri kocam geldimi benden baska bisiyle ilgilenme diyor.
oturuyoz tv izliyor kizimizi seviyoz.
kiz onlar hber izledimi yadauyudularmi bizde burda takilirdikk
kız ben de anca o yattıktan sonra giriyorum ya da onun bi işi varsa ben de nete bakıyorum
kiz iyiki yatiyor sensiz ben wcye kalksam uyaniyo nereye diye cok hafif uykusu.
canlarım ben acık gezineyim bütüngün burdayım bi dolaşıp geliyim
size iyi akşamlar kuşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?