- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.581
benimkinin tam tersi çok ağırdır uykusu top atsam uyanmaz. o benden önce uyur çünkü sabah namaza falan derken çok erken uyanıyor e bi de çalışıyo tabi yorgun. ben yatmadan mutfağı topluyorum, odayı topluyorum. tuvaleti, banyodaki lavaboyu silip öle yattığım için geç oluyo..benim eşşim de heç dayanamaz uykusuzluğa
canlarım ben acık gezineyim bütüngün burdayım bi dolaşıp geliyim
size iyi akşamlar kuşlarım
kız ben akşamları giriyom yavru bana özelmesajla burda olduğunuzu haber edin konuşuruk
he kız az diil benim herüf
valla ben giremiyorum geceleri kocam geldimi benden baska bisiyle ilgilenme diyor.
oturuyoz tv izliyor kizimizi seviyoz.
haberi beraber izliyoruz bugüne kadar kocam sadece 1 kere benden önce uyudu hep ben koltukta uyuya kalirim sanki ben calisiyom disarda
oh masallah kiz gündüzün isini geceden yapiyorsun sen
olar cnm benim
bak esim simdi bilardoda ben yalnizim bu saatten sonra burasi bos oluyor dogal olarakta SIKILIORUM ama herkes denk gelmio iste herkesin ayri ayri isi oluyo
valla haberleri pek sevmiom ben icim karario o yuzden esim izler ben nette takilirim
çalışırken böyle alışmıştım canım mecburen o yüzden bazı şeyleri yine sanki çalışıyomuş gibi yapıyorum
su siyaset haberlerine bende hic sevmiyom sinir oluyorum.
kiz öyle yapinca sabaha yapicak bisiyin olmuyor rahat oluyor insan bende öyle yapacam bundan sonra güzel bisi
geçmiş olsun canım
bebeklere hap veriliyormu kişurup falan verir belki
bilmiyorum ki
slm kızlar. bence ilaç falan içirme ancak gripsen semptomatik tedavi amaçlı ilaç verilebilir. sonuçta burunun tıkanması daha kötü oluyor. ateşşi falan var mı yok mu bakarlar.bence bi baktırmanda fayda var.
saol cnm yaa ne yapcami sasirdim
slm cnm sen eczcisin ne yapabilirim cnm yaa ates yokda huysuz surekli burnu tikali ya olmazsa yarin gidelim druna
cnm biz bu durumda actidem veriyoruz. ama ağır biraz o ilaç seninki kaç aylıktı. benim verdiğim ilaç aslında 6 yaş üzeri ama eşim ille onu veriyo. kaç aylık senin bebiş
herkes yok yine yaa bende cikiim bariii :97::97::97:
benimki daha 3,5 aylik cnm ondan sordum ilac verirlermi diee surekli hapsirio cok hafifte ateslenmesi var..
hazalcım sen yine bi doktora götür bence.. ilaç olayı riskli malum o sebeple bişey öneremiyorum
canım emzirsen aslında hemn geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?