KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

oh masallah kiz gündüzün isini geceden yapiyorsun sen

kız ben akşamları giriyom yavru bana özelmesajla burda olduğunuzu haber edin konuşuruk

he kız az diil benim herüf

olar cnm benim

valla ben giremiyorum geceleri kocam geldimi benden baska bisiyle ilgilenme diyor.
oturuyoz tv izliyor kizimizi seviyoz.

bak esim simdi bilardoda ben yalnizim bu saatten sonra burasi bos oluyor dogal olarakta SIKILIORUM ama herkes denk gelmio iste herkesin ayri ayri isi oluyo

haberi beraber izliyoruz bugüne kadar kocam sadece 1 kere benden önce uyudu hep ben koltukta uyuya kalirim sanki ben calisiyom disarda

valla haberleri pek sevmiom ben icim karario o yuzden esim izler ben nette takilirim

su siyaset haberlerine bende hic sevmiyom sinir oluyorum.

çalışırken böyle alışmıştım canım mecburen o yüzden bazı şeyleri yine sanki çalışıyomuş gibi yapıyorum

kiz öyle yapinca sabaha yapicak bisiyin olmuyor rahat oluyor insan bende öyle yapacam bundan sonra güzel bisi

kiz öyle yapinca sabaha yapicak bisiyin olmuyor rahat oluyor insan bende öyle yapacam bundan sonra güzel bisi

bende supuge disinda isim varsa yapiom oglumu babasina veriom bende silincek toz alincak varsa aliom bazen daginik olan gardrobu duzeltiom ii oluyor malum gunduz bizi yapamiozz

ya kizlar oglum grip olmus galiba ondan huysuz kac gundur hafif oksuruyo ve burnu tikali yaa evden disarida cikmadim noldu analamdim valla yaa

doktora gitsem hap filan verirlermiki :44::44::44:

geçmiş olsun canım

bebeklere hap veriliyormu kişurup falan verir belki

bilmiyorum ki

Son düzenleme:
slm kızlar. bence ilaç falan içirme ancak gripsen semptomatik tedavi amaçlı ilaç verilebilir. sonuçta burunun tıkanması daha kötü oluyor. ateşşi falan var mı yok mu bakarlar.bence bi baktırmanda fayda var.

geçmiş olsun canım

bebeklere hap veriliyormu kişurup falan verir belki

bilmiyorum ki

saol cnm yaa ne yapcami sasirdim

slm kızlar. bence ilaç falan içirme ancak gripsen semptomatik tedavi amaçlı ilaç verilebilir. sonuçta burunun tıkanması daha kötü oluyor. ateşşi falan var mı yok mu bakarlar.bence bi baktırmanda fayda var.

slm cnm sen eczcisin ne yapabilirim cnm yaa ates yokda huysuz surekli burnu tikali ya olmazsa yarin gidelim druna

saol cnm yaa ne yapcami sasirdim

slm cnm sen eczcisin ne yapabilirim cnm yaa ates yokda huysuz surekli burnu tikali ya olmazsa yarin gidelim druna

cnm biz bu durumda actidem veriyoruz. ama ağır biraz o ilaç seninki kaç aylıktı. benim verdiğim ilaç aslında 6 yaş üzeri ama eşim ille onu veriyo. kaç aylık senin bebiş

cnm biz bu durumda actidem veriyoruz. ama ağır biraz o ilaç seninki kaç aylıktı. benim verdiğim ilaç aslında 6 yaş üzeri ama eşim ille onu veriyo. kaç aylık senin bebiş

benimki daha 3,5 aylik cnm ondan sordum ilac verirlermi diee surekli hapsirio cok hafifte ateslenmesi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…