- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.701
kızlar hepinizinki çok anlamlı
Günaydın kızlaaaaaarrrr pardon tünaydınnn
ne o kız kocişlerinize ilan-ı aşk mı ediyonuz
günaydınlar. düğün müziklerini mi konuşuyonuz. ben hatırlamıyom bile. düğünümde tırıs tırıs olduğumdan
günaydın kuşlarım
kız bizim şarkımız yok ya bende çok özeniyom şarkımız olsun diye bi şarkıya bu bizim şarkımız olsun olurmu diyom sonra unutuyom o şarkıyı düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyo o yüzden belli bi şarkı yok
ama candan erçetin baharı çok seviyorum
hazal bacım sen hangi ülkedeydin gı
sütle alaklı değil canım. diş çıkarıyo ondan benim kız 4 aylıkken hastalandı. her diş çıkarma döneminde hasta olurdu. hemde ne hasta ne kadar dntibiyoti kullandık. doktorlar anlmıyo bacım ama ben teşhisi koymuştum.di şçıkarma döneminde yarılan kısımdan ağzına mikrop girdiğini idda ettim. çünkü ne bulursa ağzına götürüyodu. yada o dönem bünyesi zayıf düşüyo en ufak bi mikropla çocuk hastalanıyo. diş çıkarma olayı bitti hastalıkta bitti şükür.
aynı benim yaşadıklarım. maalesef antibiyotik kullanmadan geçmiyo canım.
yaprak kız o konuyu okuyorumda kızın üstüne amma gidiyorlar he
bu insanlar ne dengesiz kızın anlattıkları doğruysa eğer kendi başlarına gelince kendileri ne yapardı acaba sinir oldum he
kızlar eşinize bi şarkı armağan edecek olsanız hangisini derdiniz.
sözleriyle yazın bakalım
yok kız birbirimize sölediğimiz şarkı veya ortak şarkılarımızgünaydınlar. düğün müziklerini mi konuşuyonuz. ben hatırlamıyom bile. düğünümde tırıs tırıs olduğumdan
günaydın canım hoşgeldinGünaydın kızlaaaaaarrrr pardon tünaydınnn
ne o kız kocişlerinize ilan-ı aşk mı ediyonuz
delüügünaydın kuşlarım
kız bizim şarkımız yok ya bende çok özeniyom şarkımız olsun diye bi şarkıya bu bizim şarkımız olsun olurmu diyom sonra unutuyom o şarkıyı düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyo o yüzden belli bi şarkı yok
ama candan erçetin baharı çok seviyorum
ceyda dilek sena günaydınn:80:
norvecteyim bacim ben
dis dimi cnm yaa ben dra goturmedim atesi yok simdi ama sadece cok huysuz hic uyumuyo esim geldimi yinede arasion dru
datlum tam olarak ne zaman cikio bu dis biz 1o gun filan boleyiz ne kadar sure gecio cikana kadar
bende dun okumustum o konuyu herkes merhamet elcisi kesilmis kadinin dediklerine bakmiolar kiz bi dangalak demis hepsi ahlak bekcisi kesildi vay efendim nasil dersin sen.. kanser olmasi gelinin sucu deil kendi uc gunluk omrunu kotuluk yaparak gecirio obur tarafi dusunmuyo.
hazalcım, bi görünseydi ucu sonrası kolay. ama işte ne kadar sürüyo bilmiyom. ateşi olmayınca burdaki toktorlar antibiyotiğe gerek duymuyo, orda nasıldır bilmiyom.norvecteyim bacim ben
dis dimi cnm yaa ben dra goturmedim atesi yok simdi ama sadece cok huysuz hic uyumuyo esim geldimi yinede arasion dru
datlum tam olarak ne zaman cikio bu dis biz 1o gun filan boleyiz ne kadar sure gecio cikana kadar
bende dun okumustum o konuyu herkes merhamet elcisi kesilmis kadinin dediklerine bakmiolar kiz bi dangalak demis hepsi ahlak bekcisi kesildi vay efendim nasil dersin sen.. kanser olmasi gelinin sucu deil kendi uc gunluk omrunu kotuluk yaparak gecirio obur tarafi dusunmuyo.
vaysssssssssssssss muhteşem ve çok iddalı , tutkuluuuuuuuCevap veriyorum; Rafet El Roman : Ömrümün Sahibisin Sen..
Bende kaybolanı sende bulmak güzel
Yitip unutulanı sende görmek güzel
Güzel demek yetmez muhteşem olmalıyız
Bakir bir yere seninle varmalıyız
Bir umut gözlediğim yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm
Ömürümün sahibisin sen
Duy şu kalbimin vurduğu sesi
Dilerim bitmesin bu tutku sevgi
Kulak ver dilimden dökülen sözlere
Bir söz bile evet bana versene
Evlenir misin benimle
Kader kıymet budur kısmet buna derim
Mutluluksa dileğim seninle yaşamalı
Yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız
Mucize bir yere seninle varmalıyız
Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm
Ömürümün sahibisin sen
Duy şu kalbimin vurduğu sesi
Dilerim bitmesin bu tutku sevgi
Kulak ver dilimden dökülen sözlere
Bir söz bile evet bana versene
Evlenir misin benimle
parmaktan sonra mıgünaydın bacı... dün yaptığım sanatsal çalışmaları yayınlıcam irazdan sizlere:76:
candan erçetinhastası olarak bütün şarkılıarına bayılıyorum
birde funda araronada bayılıyorum
ceyda çok güzelmiş bu şarkı kız
günaydın hoşgeldin akşam sana yazcaktım msn den ama eşim kapatmış yazdığım gitmedi saat 11 falandı açıktı msnin
hazo bacım saat farkını soracaktım gız orayla türkiye arasında ne kadan fark var şuan saat kaç orada:44:merak ettimde
kızzzzzzzzzzzzz funda ararın yeni şarkısını dinledin mi:97:
Dailymotion - Funda arar - sen ve ben - 2011 - Müzik Kanalı
mikemmelllll:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?