KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Günaydın kızlaaaaaarrrr pardon tünaydınnn

ne o kız kocişlerinize ilan-ı aşk mı ediyonuz

günaydınlar. düğün müziklerini mi konuşuyonuz. ben hatırlamıyom bile. düğünümde tırıs tırıs olduğumdan

hoş geldiniz hanımllarrrrr.

eşlerinizze şu anda bi şarkı armağan etmek isteseniz ne edersiziniz diye sormuştum

hazal bacım sen hangi ülkedeydin gı

norvecteyim bacim ben

dis dimi cnm yaa ben dra goturmedim atesi yok simdi ama sadece cok huysuz hic uyumuyo esim geldimi yinede arasion dru

aynı benim yaşadıklarım. maalesef antibiyotik kullanmadan geçmiyo canım.

datlum tam olarak ne zaman cikio bu dis biz 1o gun filan boleyiz ne kadar sure gecio cikana kadar

yaprak kız o konuyu okuyorumda kızın üstüne amma gidiyorlar he
bu insanlar ne dengesiz kızın anlattıkları doğruysa eğer kendi başlarına gelince kendileri ne yapardı acaba sinir oldum he

bende dun okumustum o konuyu herkes merhamet elcisi kesilmis kadinin dediklerine bakmiolar kiz bi dangalak demis hepsi ahlak bekcisi kesildi vay efendim nasil dersin sen.. kanser olmasi gelinin sucu deil kendi uc gunluk omrunu kotuluk yaparak gecirio obur tarafi dusunmuyo.

kızlar eşinize bi şarkı armağan edecek olsanız hangisini derdiniz.
sözleriyle yazın bakalım

günaydınlar. düğün müziklerini mi konuşuyonuz. ben hatırlamıyom bile. düğünümde tırıs tırıs olduğumdan
yok kız birbirimize sölediğimiz şarkı veya ortak şarkılarımız
Günaydın kızlaaaaaarrrr pardon tünaydınnn

ne o kız kocişlerinize ilan-ı aşk mı ediyonuz
günaydın canım hoşgeldin
delüü unutuyon he

Cevap veriyorum; Rafet El Roman : Ömrümün Sahibisin Sen..

Bende kaybolanı sende bulmak güzel
Yitip unutulanı sende görmek güzel
Güzel demek yetmez muhteşem olmalıyız
Bakir bir yere seninle varmalıyız

Bir umut gözlediğim yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm
Ömürümün sahibisin sen

Duy şu kalbimin vurduğu sesi
Dilerim bitmesin bu tutku sevgi
Kulak ver dilimden dökülen sözlere
Bir söz bile evet bana versene
Evlenir misin benimle

Kader kıymet budur kısmet buna derim
Mutluluksa dileğim seninle yaşamalı
Yaşamakla bitmez muhteşem olmalıyız
Mucize bir yere seninle varmalıyız

Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm
Ömürümün sahibisin sen

Duy şu kalbimin vurduğu sesi
Dilerim bitmesin bu tutku sevgi
Kulak ver dilimden dökülen sözlere
Bir söz bile evet bana versene
Evlenir misin benimle

ceyda çok güzelmiş bu şarkı kız
günaydın hoşgeldin akşam sana yazcaktım msn den ama eşim kapatmış yazdığım gitmedi saat 11 falandı açıktı msnin

candan erçetin hastası olarak bütün şarkılıarına bayılıyorum
birde funda arar onada bayılıyorum

Dilekcim Candan Erçetin' in şarkısı süper.. barim bunu aklında tut kı sizin şarkınız olsun

hazo bacım saat farkını soracaktım gız orayla türkiye arasında ne kadan fark var şuan saat kaç orada:44:merak ettimde

hazalcım, bi görünseydi ucu sonrası kolay. ama işte ne kadar sürüyo bilmiyom. ateşi olmayınca burdaki toktorlar antibiyotiğe gerek duymuyo, orda nasıldır bilmiyom.

vaysssssssssssssss muhteşem ve çok iddalı , tutkuluuuuuuu

günaydın bacı... dün yaptığım sanatsal çalışmaları yayınlıcam irazdan sizlere:76:
parmaktan sonra mı

ceyda çok güzelmiş bu şarkı kız
günaydın hoşgeldin akşam sana yazcaktım msn den ama eşim kapatmış yazdığım gitmedi saat 11 falandı açıktı msnin

sana da günaydın bebem, hoşbuldum

kız bizim pc orta malı zati gece-gündüz açıktır. yani pc başında oturmasak bile msn facebook falan açık durur bizim açık gördüğün zaman yaz yani bacımm ben pcde değilsem bile sesi duyunca gelir bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…