KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaprak

bilge

nerdesiniz nen:95::95::95::95:

sıraya geçin çabuk çiş molasına gittiniz gelmediniz daha
bahçeye çıktınız dimi:95::95::95:

tenefüste ceza bahçedeki çöpleri toplıcanız

ödev yapıyom nen. müdür bi tomar kağıt getirdi.

yaprak kız o konuyu okuyorumda kızın üstüne amma gidiyorlar he
bu insanlar ne dengesiz kızın anlattıkları doğruysa eğer kendi başlarına gelince kendileri ne yapardı acaba sinir oldum he

bu insanlar ne dengesiz kızın anlattıkları doğruysa eğer kendi başlarına gelince kendileri ne yapardı acaba sinir oldum he

evet canım bencede çok üstüne gidiyorlar kızın haklılık payıda var aslında baksana kadının yaptıklarına kendi oğluna şehit olsaydı demiş

bide zaten biri olumsuz bişey yazsın diğerleride peşinden gidiyo hemen

hangi konu nen
ben geçmedim nen
yirim seni gel öpim acımıştır

önce döv sonra sev, hep böyle yapıyonnnnn
bi daha dövmessen öptürürüm

evet ya biri nederse her kez onun peşinden gidiyo kadın diğer oğlunu ayırmış karısından başkasıyla evlendirmiş şimdiki gelinine inat oğlunu ayırdığı eski gelinile görüşüyormuş daha bir sürü şey yazıyo kız orda, hala takılmışlar bozuk plak gibi vay efendim sen kaynanan hakkında nasıl konuşursun doğrucu kesilmişler
hangi konu nen

önce döv sonra sev, hep böyle yapıyonnnnn
bi daha dövmessen öptürürüm
birderdim varda anlatsam roman olur diye başlık
tmm nen bugünlük bu kadar dövmem bi daha gel öpim

Son düzenleme:

aynen canım fettan bişimiş kaygana
tabi kaynana fesatlıkları onlara yapmamış davulun sesi herkese dışardan hoş gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…