- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.981
aa kimsede açılmamış. istikbalin sayfasında .
modülermiş felan pek anlamıyom ben sena .ne farkı var
ne tavsiye eden
kiracı değilim ben kendi evim.
:97::97:
valla soracağımız öğreneceğimiz çok şey olacakk Allah o günleri gösterirse inşallahhh:97::97::97:
ne istikbali bea çıkarım sanayiye birbirinden çeşit mobilyalar var
istediğin firmadan alzaten çoğu mobilya inegölden gidiyo
:havaatannihansmili:
:birazdankankileritarafındantopatutlcknihansmili: :ayrıcabunlarızorokuyuptabanaküfüredenkankileriminsuratifadesinimerakedennihansmili:
modülerler dökülüyo canım ayrıca bence el yapımı falan oymalı bişeyler bak bence böyle istikbal yok bellona ,merinos falan hepsi modüler mobilya. ankarada mesela siteler var istda masko mobilya center falan var oralara gidip bakabilirsin. ben asla modüler almıcam eğer kendi evim olursa.
mesela geçen bi takım beğendim atakodası yemek odası masası falan 14.000liraydı el yapımı oymalı falan süperdi
bi bakarsın 9 ay sonra gösterir
nihan gene yakaladım seniiii
aynen ya hece hece okuyorum sunlari resmen
evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benimgit cnm ihmal etme sakinn
ayy cnm buyuyolar bile bak 4. ayimizi bitirmemize az kaldi ya polyanan sen 29 ekimde dogum yapmamismiydin? ben 30 ekim sen nie iki gun ondesinn
ins cnm gosterir hayirlisiyla bu sefer siz evde olursunuz ben calisirim
sen buraya takildigin surece isyerindekiler senin deli olduguna kanaat getirceklerr....
bendede acilmadi
biz anca o zamana doğururuz zaten bacım
ben de izlemiyorum o diziyi canım. Kendimce protesto ediyorum Osmanlı Padişahların' ın bu derece basit gösterilmesini
:18::18::18: ttatatamamm abbbllllaaaaa yayayazıyooommmmbişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak
heee izledik cok sinir oldum yaa
:birazdankankileritarafındantopatutlcknihansmili: :ayrıcabunlarızorokuyuptabanaküfüredenkankileriminsuratifadesinimerakedennihansmili:
bende size bişey sorcam hee herkeşler dinlesin şindi
biz ev aldıkya şimdi mutfak dolapları var ama ben pek beğenmiyom ilerde deiştirmeyi düşünüyodum ama şimdi ben davlumbaz ve ankastre fırn alıp taktırıcam ama davlumbaz ve fırın için dolapların kesilmesi gerekiyo benimde aklıma bişey geldi bizim öbür evde yapılıyoya bnları çıkarsamda yeni yaptırsam bu eve mutfak dolabı çıkanlarıda hiç kestirip ziyan etmeden öbür yapılan eve taktırsam takılırmıki burdan çıkanlar bide bi mutfak kaç paraya mal olurki bize kaöç gündür düşünüp duruyom
nerden buluyosun alemsin kız
hiç gülesim yoktuuuuu
kendi diyo kendi tripleniyo deli yaa yerim senii
eğer bu mutfak dolapları diğer eve uyuyorsa oraya taktır bacım... benim eve yapılacak tezgahın boyu 3.55 mt canım yani hem üst dolap 3.5 metre olcak hem de alt dolaplar 3.5 metre olcak bi de benim boydan kiler dolap olucak. ben fiyat araştırması yaptım mdf mebran kaplama 1.800 - 2.500 arası değişiyo.bende size bişey sorcam hee herkeşler dinlesin şindi
biz ev aldıkya şimdi mutfak dolapları var ama ben pek beğenmiyom ilerde deiştirmeyi düşünüyodum ama şimdi ben davlumbaz ve ankastre fırn alıp taktırıcam ama davlumbaz ve fırın için dolapların kesilmesi gerekiyo benimde aklıma bişey geldi bizim öbür evde yapılıyoya bnları çıkarsamda yeni yaptırsam bu eve mutfak dolabı çıkanlarıda hiç kestirip ziyan etmeden öbür yapılan eve taktırsam takılırmıki burdan çıkanlar bide bi mutfak kaç paraya mal olurki bize kaöç gündür düşünüp duruyom
nihan gene yakaladım seniiii
bişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak
al al , ye. pek güzel olmuşşbirazda bana ver nen
valla ya
olabilir. canım. 2,5 milyar civarında tutar sanırımbende size bişey sorcam hee herkeşler dinlesin şindi
evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim
sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet
evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim
sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet
ben okudum bence sen herseyi gönlünce yaptir cünkü bi kere yapiliyo sonucta taksit taksitte ödersiniz bizim burda o tür mutfaklar 1000 eurodan basliyo ama firin bulasik makinasi buz dolabida dahil. türkiyede ucuz
:18::18::18: ttatatamamm abbbllllaaaaa yayayazıyooommmm
şeşeyyy :18::18:
iyi fikir tatlım mantıklı uyarsa öyle yaptır öbür ev bitince kiracımı sokçanız oraya
bende size bişey sorcam hee herkeşler dinlesin şindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?