KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aa kimsede açılmamış. istikbalin sayfasında .
modülermiş felan pek anlamıyom ben sena .ne farkı var
ne tavsiye eden
kiracı değilim ben kendi evim.

modülerler dökülüyo canım ayrıca bence el yapımı falan oymalı bişeyler bak bence böyle istikbal yok bellona ,merinos falan hepsi modüler mobilya. ankarada mesela siteler var istda masko mobilya center falan var oralara gidip bakabilirsin. ben asla modüler almıcam eğer kendi evim olursa.
mesela geçen bi takım beğendim atakodası yemek odası masası falan 14.000liraydı el yapımı oymalı falan süperdi

aynen ya hece hece okuyorum sunlari resmen

evet cadım sitelerde çok çeşit ve çoook mağaza var ve uygun fiyatlarıda

bişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak

evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim
biz anca o zamana doğururuz zaten bacım

ben de izlemiyorum o diziyi canım. Kendimce protesto ediyorum Osmanlı Padişahların' ın bu derece basit gösterilmesini

sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet

bişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak
:18::18::18: ttatatamamm abbbllllaaaaa yayayazıyooommmm
şeşeyyy :18::18:
iyi fikir tatlım mantıklı uyarsa öyle yaptır öbür ev bitince kiracımı sokçanız oraya

en son yazdigin smili gozumu agritti be gozluk olmasina ragmen zor okudum ama kufur etmedim kolay kolay kufur etmem ben ama gozumu agrittigin icin enseye tokati hakettin kusura bakma ama hakettin yanii

senin iki evinmi var? ALLAHIM arttirsinn...

dusuncen guzel cnm yaa zeki kankim benimm
ama evini yaptiran mutaahhite sorsan o sanan kesin bisi soler

nerden buluyosun alemsin kız

hiç gülesim yoktuuuuu

:smiliolayınıabartannihansmili:

kendi diyo kendi tripleniyo deli yaa yerim senii

kendi tribimi kendim atarım size muhtac diilim mesajı vermek isstiyo herhal

eğer bu mutfak dolapları diğer eve uyuyorsa oraya taktır bacım... benim eve yapılacak tezgahın boyu 3.55 mt canım yani hem üst dolap 3.5 metre olcak hem de alt dolaplar 3.5 metre olcak bi de benim boydan kiler dolap olucak. ben fiyat araştırması yaptım mdf mebran kaplama 1.800 - 2.500 arası değişiyo.
nihan gene yakaladım seniiii

nihan bizim la kismeye vermeyiz

Son düzenleme:
interetten hiç bakma bence ben hiç beğenmiyorum istikbal ellona falan git gez gör öyle al. modüler de alma sakın.
bu arada dilekcim ben ev alcak olsam e alsam yani ilk başta kesin dekoratör tutcam valla snr uğraşmamak için. bu arada koleksiyon diye bi marka var çok ünlü yur dışında bu 7 yıldızlı otellerin içini hiltonu sherotonu falan yapan. orası benim rahmetli kayınpeder kurmuş sahibiyle. sağolsun sahibi de bize bi güzellik yapcak alcamızda. artık kaç sene snra alcaksak.
o yüzden bence girmeden önce herşeyi hallet canım snra çok zor olur

ben okudum bence sen herseyi gönlünce yaptir cünkü bi kere yapiliyo sonucta taksit taksitte ödersiniz bizim burda o tür mutfaklar 1000 eurodan basliyo ama firin bulasik makinasi buz dolabida dahil. türkiyede ucuz

kız bu kadar şeyi nasıl erinmeden yazdın

birazda bana ver nen

valla ya
al al , ye. pek güzel olmuşş

olabilir. canım. 2,5 milyar civarında tutar sanırım

evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim

sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet

ben okudum bence sen herseyi gönlünce yaptir cünkü bi kere yapiliyo sonucta taksit taksitte ödersiniz bizim burda o tür mutfaklar 1000 eurodan basliyo ama firin bulasik makinasi buz dolabida dahil. türkiyede ucuz

evet ya cok pahali burda mutfak dolabi yaptirmak

öbür evinde dolaplarını siz kendi cebinizdenmi yaptıracaksınız yani yoksa mütaahit mi yaptırıyo
kendiniz verecekseniz dediğin mantıklı ama mütahit yaptıracaksa şimdi sök çıkar tak yeni eve yeni mutfak masraf olur size baya ekstradan

Böcüğüüümm maşallah 2 evin mi var

bencede eger mutfaklar uyum saglıyorsa söktür diğer eve taktır

oturacagın evede gönlüne göre yaptır...

Ne tür bişey yaptıracagına bağlı fiyatı benım ablam yeni yAPTIRdı 10 bin gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…