- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.001
oymalı felna hoşuma gitmiyo ya. parlak renkler cezbediyo beni. şuanki takımımda hoş ama ben sıkıldım. değişiklik istiyomm. bide fonksiyonel olmasını tabi.modülerler dökülüyo canım ayrıca bence el yapımı falan oymalı bişeyler bak bence böyle istikbal yok bellona ,merinos falan hepsi modüler mobilya. ankarada mesela siteler var istda masko mobilya center falan var oralara gidip bakabilirsin. ben asla modüler almıcam eğer kendi evim olursa.
mesela geçen bi takım beğendim atakodası yemek odası masası falan 14.000liraydı el yapımı oymalı falan süperdi
ankaraya gelince bi bakalım inşallah.evet cadım sitelerde çok çeşit ve çoook mağaza var ve uygun fiyatlarıda
bitane yeni aldık canım bitanede kooparatif ödüyoruz yıllardır o bitmeyince halada bitmeye niyeti olmadığı için mecbur bitane aldık Allahım isteyen herkese varsinen son yazdigin smili gozumu agritti be gozluk olmasina ragmen zor okudum ama kufur etmedim kolay kolay kufur etmem ben ama gozumu agrittigin icin enseye tokati hakettinkusura bakma ama hakettin yanii
senin iki evinmi var? ALLAHIM arttirsinn...
dusuncen guzel cnm yaa zeki kankim benimm
ama evini yaptiran mutaahhite sorsan o sanan kesin bisi soler
:smiliolayınıabartannihansmili:
kendi tribimi kendim atarım size muhtac diilim mesajı vermek isstiyo herhal
eğer bu mutfak dolapları diğer eve uyuyorsa oraya taktır bacım... benim eve yapılacak tezgahın boyu 3.55 mt canım yani hem üst dolap 3.5 metre olcak hem de alt dolaplar 3.5 metre olcak bi de benim boydan kiler dolap olucak. ben fiyat araştırması yaptım mdf mebran kaplama 1.800 - 2.500 arası değişiyo.
bilmiyomki uyarmı aman uyduğu kadar taktırız olmamı
nihan bizim la kismeye vermeyiz
bişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak
evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim
sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet
interetten hiç bakma bence ben hiç beğenmiyorum istikbal ellona falan git gez gör öyle al. modüler de alma sakın.
bu arada dilekcim ben ev alcak olsam e alsam yani ilk başta kesin dekoratör tutcam valla snr uğraşmamak için. bu arada koleksiyon diye bi marka var çok ünlü yur dışında bu 7 yıldızlı otellerin içini hiltonu sherotonu falan yapan. orası benim rahmetli kayınpeder kurmuş sahibiyle. sağolsun sahibi de bize bi güzellik yapcak alcamızda. artık kaç sene snra alcaksak.
o yüzden bence girmeden önce herşeyi hallet canım snra çok zor olur
haksizmiyim yani:44::44:
evet ya cok pahali burda mutfak dolabi yaptirmak
ben yorum yazdım ama istersen ben seve seve oynarım
evet bizim totoşumuz kıymetli
kız ben kocama desem ki dekoratör tutucam bana başka bi taraflarıyla güler herhal.. kiç muhatap bile olmaz yane..ah bacım ahhh imkanımız olsa da ben de tutabilsem keşke.. ne zorum var yoksa dekorasyonla ilgili siteler bak fotolara bak bi de elindeki bütçeyi istediklerine yettirmeye çalış falan
[nihan bizimdir bizim kalacak
bitane yeni aldık canım bitanede kooparatif ödüyoruz yıllardır o bitmeyince halada bitmeye niyeti olmadığı için mecbur bitane aldık Allahım isteyen herkese varsin
[nihan bizimdir bizim kalacak
ben okudum bence sen herseyi gönlünce yaptir cünkü bi kere yapiliyo sonucta taksit taksitte ödersiniz bizim burda o tür mutfaklar 1000 eurodan basliyo ama firin bulasik makinasi buz dolabida dahil. türkiyede ucuz
kız bu kadar şeyi nasıl erinmeden yazdın
al al , ye. pek güzel olmuşş
hani bize loo
olabilir. canım. 2,5 milyar civarında tutar sanırım
biz yaptırcaz içini canımöbür evinde dolaplarını siz kendi cebinizdenmi yaptıracaksınız yani yoksa mütaahit mi yaptırıyo
kendiniz verecekseniz dediğin mantıklı ama mütahit yaptıracaksa şimdi sök çıkar tak yeni eve yeni mutfak masraf olur size baya ekstradan
Böcüğüüümm maşallah 2 evin mi var
bencede eger mutfaklar uyum saglıyorsa söktür diğer eve taktır
oturacagın evede gönlüne göre yaptır...
Ne tür bişey yaptıracagına bağlı fiyatı benım ablam yeni yAPTIRdı 10 bin gitti
kız ben kocama desem ki dekoratör tutucam bana başka bi taraflarıyla güler herhal.. kiç muhatap bile olmaz yane..ah bacım ahhh imkanımız olsa da ben de tutabilsem keşke.. ne zorum var yoksa dekorasyonla ilgili siteler bak fotolara bak bi de elindeki bütçeyi istediklerine yettirmeye çalış falan
haksizmiyim yani
he kiz bide tek tek aliyon kendin birlestirip monte ediyon ay ne gicik yaaa
ben kendim dekoratörüm canım. para olunca heryeri dekore ederim. zevkim çok güzeldir.
yeterki mıngır olsun
nihan bizimdir burda kalacaaakkkk
hee valla benimkide öyle adam köprüye çıkçak zati zor tuttuyom
dimi şekerim
valla elimde bol para olsunda bak neler çıkartırım ortaya hee pehh:97::97:ben kendim dekoratörüm canım. para olunca heryeri dekore ederim. zevkim çok güzeldir.
yeterki mıngır olsun
ev sıcaksa yap ama banyodan sonra üşütürsen daha kötü olur balımKızlar banyo yapasım var
yapsam bişey olur mu acaba daha kötü olurmuyum yada iyi gelirmi?
ne yani bizimkiler kiymetli degilmi
Kızlar banyo yapasım var
yapsam bişey olur mu acaba daha kötü olurmuyum yada iyi gelirmi?
nihan seçimini yappppp bizimlemisin burda mı kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?