KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

oymalı felna hoşuma gitmiyo ya. parlak renkler cezbediyo beni. şuanki takımımda hoş ama ben sıkıldım. değişiklik istiyomm. bide fonksiyonel olmasını tabi.

evet cadım sitelerde çok çeşit ve çoook mağaza var ve uygun fiyatlarıda
ankaraya gelince bi bakalım inşallah.

bitane yeni aldık canım bitanede kooparatif ödüyoruz yıllardır o bitmeyince halada bitmeye niyeti olmadığı için mecbur bitane aldık Allahım isteyen herkese varsin

bişey sordum nen cevap verin bi sayfa öncede kaldı herkes okusun tek tek yorumlara bakçam hee yorum yapmayanı oynatırım burda bak

ben yorum yazdım ama istersen ben seve seve oynarım

evet 29 ekim canim ben dogdugu günüde hesaplattirdim ondan canim benim

sizde bu töt varken anca dogurursunuz evet

evet bizim totoşumuz kıymetli

kız ben kocama desem ki dekoratör tutucam bana başka bi taraflarıyla güler herhal.. kiç muhatap bile olmaz yane.. ah bacım ahhh imkanımız olsa da ben de tutabilsem keşke.. ne zorum var yoksa dekorasyonla ilgili siteler bak fotolara bak bi de elindeki bütçeyi istediklerine yettirmeye çalış falan

ben kendim dekoratörüm canım. para olunca heryeri dekore ederim. zevkim çok güzeldir.
yeterki mıngır olsun

ben okudum bence sen herseyi gönlünce yaptir cünkü bi kere yapiliyo sonucta taksit taksitte ödersiniz bizim burda o tür mutfaklar 1000 eurodan basliyo ama firin bulasik makinasi buz dolabida dahil. türkiyede ucuz

kız bu kadar şeyi nasıl erinmeden yazdın

al al , ye. pek güzel olmuşş

hani bize loo
olabilir. canım. 2,5 milyar civarında tutar sanırım

biz yaptırcaz içini canım

senin ablanda maşallah aşmış acık bacım 10bin hee mutfağı çokmu büyük şimdilik 1 tane var biri daha yapılıyo canım inşaat

ne yani bizimkiler kiymetli degilmi

haksizmiyim yani

he kiz bide tek tek aliyon kendin birlestirip monte ediyon ay ne gicik yaaa

burda kendileri yapio ama yabanci dukkandan alirsan tabii

ben kendim dekoratörüm canım. para olunca heryeri dekore ederim. zevkim çok güzeldir.
yeterki mıngır olsun

evet bende zevkime guvenirim ama dedigin gibi mingir olsun evim oldumu salonumu lila dosucem lila hastaligi var bende cok seviom o rengi

ya ben bisürü evim olcana bi tane olsun tam olsun diyenlerdenim.evin içine bi ev kadar daha masraf yaparım ben galiba. şimdi çok taşıncamız için kocamın işi yüzünden o yüzden pek dikkat etmiyorum eşya konusuna. ama kendi evim olacaksa baştan herşeyi tasarlıcam. dekorattörü de varır tabi koleksiyonun ona göre baakalım daha çok var zaten en az 5 sene

Kızlar banyo yapasım var

yapsam bişey olur mu acaba daha kötü olurmuyum yada iyi gelirmi?

hee valla benimkide öyle adam köprüye çıkçak zati zor tuttuyom
yeterki mıngır olsun
valla elimde bol para olsunda bak neler çıkartırım ortaya hee pehh:97::97:

Kızlar banyo yapasım var

ev sıcaksa yap ama banyodan sonra üşütürsen daha kötü olur balım

ya kızlar delircem 10 dk dır bi arkadşlık talebi var oknu kaydedemiyorum:95::95:
yapıştı kaldı :84::84:
kabuletmiyoruma tıklayıp değişiklikleri kaydet diyom olmuyo:95::95::95::95::95:

ne yani bizimkiler kiymetli degilmi

kıymetlidir bacım nie olmasınn aaa takılıyom ben öle.. Allah'ım yaptığımız muhabbete bak..
Kızlar banyo yapasım var

bence yap canım daha iyi gelir. ben hasta olunca hemen duşa giriyorum rahatlatıyor. yalnız evden dışarı çıkma, sobanın yanında otur ve saçlarını hemencik kurut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…