KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

koy bacım koy sen biz senin yerinede uyarı alırız heç sorun deil teminden beri arkadaşlarada bunu anlatmaya çalışıyom bende zati
yağcılarda incek var
dudişten öp de görekk
burdayım bacılar, ceydoş burdayım bebikim
tamam bacım ahanda kayıp 2 bulundu asayiş berkemal
hadi nen bi önceki sayfaya bakarsan yaprak niye yazmıyon didiydim ben

msnden ben çağırıdm ama naaberr

niye yazmıyon bacım birkaç sayfa önce seninle ilgili bişeyler yazdık hiç cevap yok çok yavaş gördüm seni
gördüm takipteyim lakin bir yandan da telefon görüşmesi yaptığım için ilgili konular hakkında geri dönüş yazısı kaleme alamdım.
hepinizden geciken yazılarım için özür diler
saygılarımı sunarım

pek resmisin kız
noliyii

Son düzenleme:

kız bu ka dolap bana yetmez ayrıca benim kocam mutfak dolaplarını parlak yaptırmama izin vermiyo

eline sağlık canım

ii taam bi daha olmasın

Bir toprak parçasına ikki yudum su döküp çiçek eker gibi ekti beni. Yok işi varmış. Bişeyler.. bi bahaneler

kız bu ka dolap bana yetmez ayrıca benim kocam mutfak dolaplarını parlak yaptırmama izin vermiyo

eline sağlık canım

ii taam bi daha olmasın

şincik ben ne düşünüyom mutfak için biliyonmuu
dolaplar parlak siyahhh

yerler parlak krem
duvarlar kütahya sermik in reklamlarında var ya bi mozaikli gibi desen. gümüş rengi ondannnn

Çirkinleşme, Kemal var ya şu an kendimi Türkbükü’nde üç yıl öncesinin bikinisi ile 5 yıl öncesinin hit şarkısı ile dans ediyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…