- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.041
birisi durup dururken sataştı huzurumuzu bozmaya kalktıda canım
nen dün uyari almissiniz
nen dün uyari almissiniz
iyidir hemşom ya
he kız uyardılar bizi hemi de heçç acımadılar biliyünmüüü
bilge de ''topiği kaça kapatıyonuz'' diyo editöre delü yapıştırcaklar banı haberi yok
kızlar ben çıkıyom. görüşürük.öptüm
almisiniz derkennnnen muhabbete gelince birimiz hepimiz uyariya gelince almissiniz haaa vay be vayyyyyy polyanan hic yakistiramadim sana bunu
ha tamam olar o zaman hosgeldin nam-i deger juliaaa
hee aldık noldukisende burda olaydında kankilerin uyarı alırken sende alaydın acık
almisiniz derkennnnen muhabbete gelince birimiz hepimiz uyariya gelince almissiniz haaa vay be vayyyyyy polyanan hic yakistiramadim sana bunu
konuş hazal arkandayım bacım dur ben arkaya geçimde arada kaynamım
hazalcım h.b
aynenkız ben bozmam huzurunuzu merak etme nennnn en fazla akşam olsada gştsek derimm nihanım biliosn bacımmm
he kız uyardılar bizi hemi de heçç acımadılar biliyünmüüü
bilge de ''topiği kaça kapatıyonuz'' diyo editöre delü yapıştırcaklar banı haberi yok
güle güle bebikkızlar ben çıkıyom. görüşürük.öptüm
konuş hazal arkandayım bacım dur ben arkaya geçimde arada kaynamım
heheh cekil aradan samar sana gelmesinn
hee aldık noldukisende burda olaydında kankilerin uyarı alırken sende alaydın acık
yananı öp çünkü dudağı boş kalsın eşide gelmişdur nen sevincten dudami opuon yanami op
neyse bende cikiom esim geldi hepinizi opuyomm byyyyyyyyy
dur nen sevincten dudami opuon yanami op
neyse bende cikiom esim geldi hepinizi opuyomm byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?