KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben birkac bisi yazicaktim ama banlanmaktan korktum valla

Son düzenleme:
ya kizlar dun burda abuk subuk yazi yazandan supheleniolr keske dun editore bildirseydik.. hakketen cok tuhaf yazilari var yaa

hazalım neyse taam bırak şu deliyi yaa.. ne mal olduğunu herkes anladı zaten. kazen bizi banlayacak

amaniiin neler olmus kizlar yaaa
tüh ben muhalefet olamadim olaya sonradan gördüm....

üfff kizlarrr morelim sifir sifir sifir yaaaaa

doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten

canım ya çok geçmiş olsun. Bozma moralini bitanem Allah dermansız dert vermesin inş. Tedavini olur iyileşirsin inş. kuzum

canım ya çok geçmiş olsun. Bozma moralini bitanem Allah dermansız dert vermesin inş. Tedavini olur iyileşirsin inş. kuzum

ayy dogru canim amiin allahim dermansiz dert vermesin.
ama ben biktim bu rahatsizliktan artik bekarligimdan beri.
seyin agrisida hiic bi yerin agrisina benzemiyor valla

ayy dogru canim amiin allahim dermansiz dert vermesin.
ama ben biktim bu rahatsizliktan artik bekarligimdan beri.
seyin agrisida hiic bi yerin agrisina benzemiyor valla

kız benim görümcem de istanbul' a geldiğinde çekti bikaç gün öyle ağrı idrar yolları iltihaplanmış valla ağlıyodu resmen ağrısından kötü bi ağrıymış gerçekten

canım benim bozma morelini böyle dert olsun şükr et inşallah oda geçer canım merak etme ilaç falan kullanırsın

kız benim görümcem de istanbul' a geldiğinde çekti bikaç gün öyle ağrı idrar yolları iltihaplanmış valla ağlıyodu resmen ağrısından kötü bi ağrıymış gerçekten
he valla cok kötü rabbim vermesin
canım benim bozma morelini böyle dert olsun şükr et inşallah oda geçer canım merak etme ilaç falan kullanırsın

amin insallah en kisa zamanda atlatirim.
kiz burdakilerde ilac vermemek icin diretiyorlar türkiyede olsa hemen veriyorlar.

hay Allah iyiliğini versin tatlım güldürdün beni.haklısın dert tasa olmasın kaynanamda cadı olmasın daha ne isterim amin sağoll.herkes mutlu olur inşallah..ben beklemesine bekliyorumda milletin sormasından açıklamaktan bıkıyorum.hayırlısıııı[/QUOTE]

bende 5 sene bekledim çokşükür meyvesini yemeye başlıyoz,ev bakıyoz.dediğin gibi hiç acelesi yok,zor olan o ısınma turları.sevdiği sevmediği herşeyi öğrenip ben bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim diye iyi bir tecrübe oluyor.tabi bizim gibide cılkını çıkarmadan olsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…