- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.181
ya kizlar dun burda abuk subuk yazi yazandan supheleniolr keske dun editore bildirseydik.. hakketen cok tuhaf yazilari var yaa
kizlar ben gidiyom corba yapmaya görüsürük güzel hatunlar:79:
bencede cok tuhafti onu banlicaklar kesin zeten bide acik acik adres falan yasak hem
bizde kaynamasak bari arada:18::18::18:
doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten
canım ya çok geçmiş olsun. Bozma moralini bitanem Allah dermansız dert vermesin inş. Tedavini olur iyileşirsin inş. kuzum
ayy dogru canim amiin allahim dermansiz dert vermesin.
ama ben biktim bu rahatsizliktan artik bekarligimdan beri.
seyin agrisida hiic bi yerin agrisina benzemiyor valla
doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten
he valla cok kötü rabbim vermesinkız benim görümcem de istanbul' a geldiğinde çekti bikaç gün öyle ağrı idrar yolları iltihaplanmış valla ağlıyodu resmen ağrısından kötü bi ağrıymış gerçekten
canım benim bozma morelini böyle dert olsun şükr et inşallah oda geçer canım merak etme ilaç falan kullanırsın
teşekkürler canımm hoşbuldukk.ne bileyim sevipte bekleyip durmak içimi acıtıyor.zamanla bende evlenicem tabi ama nezemannnn
ayy canım ben 5 sene bekledim beni herifibak evlendik hiiiççç acele etme bekarlığın tadını çıkart...evlikite ayrı güzel bişi tabiki de bekarlık kadar hür özgür ve dertsiz tasasız olmuyor illa bişi oluyor...mesela kaynanan olabilir burada kaynanasını suda haşlayıp aç kurtlara atmak isteyen çok inş seninki iyi olur :)
ehhehhalen atamadın ama çileğim beklemedeyim
ayy canım ben 5 sene bekledim beni herifibak evlendik hiiiççç acele etme bekarlığın tadını çıkart...evlikite ayrı güzel bişi tabiki de bekarlık kadar hür özgür ve dertsiz tasasız olmuyor illa bişi oluyor...mesela kaynanan olabilir burada kaynanasını suda haşlayıp aç kurtlara atmak isteyen çok inş seninki iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?