- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.201
ok cnm
bende etmedim zateb\nde yine teklif etmis dedim tanidigimda benmi unuttum niyse reddettim gitti
bu arada datlum kibarca reddettigin smileyden belli oluoo
nen gacılar nere gittiniz. ben geldim
ben burdayım ama eşim gelcek az sonra bi de fatmagül var bacıı buakşam..
biz de kurtlar vadisine bakıyoz. kocam onu izliyo da. arada da beşiktaşın maçına:84::84:
kız benim kocam Allah' tan ne maç sever ne de kurtlar vadisi. zati o tv sevmezsenacım sen saat kaçta yatıyın bebem ben 11den sonra burdayım
doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten
yawf nie unutmuşsunuz beni hemenparnağımı bile kestiydim kanka olduyduk :84:
profil resmimi değiştim diyemi acep:82:
biz de kurtlar vadisine bakıyoz. kocam onu izliyo da. arada da beşiktaşın maçına:84::84:
valla ben bugün çok fena başım ağrıyo gözlerim kapanıyo. yorgun gibiyim. kız ancak 12 falan yatar. öğlen uyudu çünkü. beli olmuyo cnm benim
ben ikizlerimikizler varmi aranizda ben ikizlerle pek anlasamam
nen arkamdan atıp tutmayınnihana bak nihana , kesn gitti bi topicte sızdı kaldı.
sonrada bize veda etmeden gittiii
katılıyorum
ve tebrik koyuyorum
bencede cok tuhafti onu banlicaklar kesin zeten bide acik acik adres falan yasak hem
banlandı hihii yapıştıramadı beni
geçmiş olsun canım Allah dermansız hastalık vermesin:97:doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten
geldim canım geçmişi okuyordum da:82:nihooşş
ben o konuya bi bakayım merak ettimdün baya atışmışsınız kankitolar yaa ama bravo hepiniz birbirinizi ne güzel savunmuşsunuz
kankilerin birliği iştee
o malum şahsada gereken yapılmış ohh
tubiş napıyonnn bebişkom
iyiyim canım oturuyorum sen napıosun bakalım
ben o konuya bi bakayım merak ettim
dün baya atışmışsınız kankitolar yaa ama bravo hepiniz birbirinizi ne güzel savunmuşsunuz
kankilerin birliği iştee
o malum şahsada gereken yapılmış ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?