KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ok cnm

bende etmedim zateb\nde yine teklif etmis dedim tanidigimda benmi unuttum niyse reddettim gitti

bu arada datlum kibarca reddettigin smileyden belli oluoo

yawf nie unutmuşsunuz beni hemen parnağımı bile kestiydim kanka olduyduk:84:
profil resmimi değiştim diyemi acep:82:

kız benim kocam Allah' tan ne maç sever ne de kurtlar vadisi. zati o tv sevmez senacım sen saat kaçta yatıyın bebem ben 11den sonra burdayım

valla ben bugün çok fena başım ağrıyo gözlerim kapanıyo. yorgun gibiyim. kız ancak 12 falan yatar. öğlen uyudu çünkü. beli olmuyo cnm benim

cok gecmis olsun cnm umarim en kisa surede iyi olursun

bende gogsumdeki kitle yuzunden ameliyat oldum 5 senen once ALLAHTAN bisi cikmadi.. seninde cikmamis

yawf nie unutmuşsunuz beni hemen parnağımı bile kestiydim kanka olduyduk:84:
profil resmimi değiştim diyemi acep:82:

ya kusura bakma gecmisi okuduysan nie tedbirli oldumuzu anlarsin her gelen 1 2 mesaj yazip kacio bide abuk subuk yazio ondan bizde kimseye guvenemiozz

biz de kurtlar vadisine bakıyoz. kocam onu izliyo da. arada da beşiktaşın maçına:84::84:

esim nefret eder o diziden yaa bende hic sevmiorumm fatmagulu izliom ben

valla ben bugün çok fena başım ağrıyo gözlerim kapanıyo. yorgun gibiyim. kız ancak 12 falan yatar. öğlen uyudu çünkü. beli olmuyo cnm benim

gecmis olsun cnm ya benimde uykum var esim yatti bile ama ben ve oglum ayaktayizz

Ohhh ne güzel kocalarınızı yatırın gelin buraya sohbet edin.

Benimki hayatta bensiz yataga gitmez kolay kolay

8'de yatsa bende 8'de yatıyorum...

He birde uyansa baksaki ben netteyim

gebertir beni kıssssss

ikizler varmi aranizda ben ikizlerle pek anlasamam
ben ikizlerim
nihana bak nihana , kesn gitti bi topicte sızdı kaldı.
sonrada bize veda etmeden gittiii
nen arkamdan atıp tutmayın dedikoducu hatunlar
elektrikler gitti
katılıyorum

ve tebrik koyuyorum

bencede cok tuhafti onu banlicaklar kesin zeten bide acik acik adres falan yasak hem

banlandı hihii yapıştıramadı beni
banlanmış
geçmiş olsun canım Allah dermansız hastalık vermesin:97:
geldim canım geçmişi okuyordum da:82:

dün baya atışmışsınız kankitolar yaa ama bravo hepiniz birbirinizi ne güzel savunmuşsunuz
kankilerin birliği iştee
o malum şahsada gereken yapılmış ohh

dün baya atışmışsınız kankitolar yaa ama bravo hepiniz birbirinizi ne güzel savunmuşsunuz
kankilerin birliği iştee
o malum şahsada gereken yapılmış ohh

bastan okudunmu yaprak o sahisdan erkek die suphelendiler kuzen die hitap edio herkese ama yonetim tarafindan gereken yapili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…