KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

[ı]yok be fatura işliom bi yandan [/ı]

[ı]vallaaa cnm hele bi gelsinde askerden sonbahara doru da olabilir düğün seneye dee [/ı]

günaydın kızlarrr nihanım hmşom bi tane daha bursalı mı geldi buraya hoşgeldin julia hem hemşeriyiz hem meslektaş

Son düzenleme:
Yok be fatura işliom bi yandan

vallaaa cnm hele bi gelsinde askerden sonbahara doru da olabilir düğün seneye dee

insallah cnm hayirlisi olsun nerde yapio askerligin benim kardesimde gidecek 1 2 ay sonra hayirlisi ile sagsalim doner insallah

Amin canım benim çok sağol onlara kalsa hemen olsun istiyolarda daha hazır değiliz biz

sizin ne zaman istediginiz onemli tabikide

günaydın kızlar.. yine yukardaki zekaları düşük komşum tarafından uyandırıldım:84::84::84::84:

gunaydin hosgeldinn

he kız dün olay çıkmış başka topiklerde hani bi tip vardıya bizim burayada gelmişti korkunç avatarlı:18nu banlamışlar

korkun avatarlimi hehehe korktunmu yapragim sen kiyamam ama hakkaten cok tuhaf bio avatardi yaa korku filminden firlamis gibi

he kızzz:18: bide bi adres eklemişya buradan bakın diye bende baktım değişik isimli bi face oradaki avatarda korkunç:18:

günaydın canım

buda komşuna

canım saol iletirim kendilerine dicem ama konuşmuyom ki hehhee
ya dün canım acayip sıkıldı kızlar ya.
bizim kbbci var bizim apartmanda. 2 cumartesi önce kocam nöbetçiydi.akşam kbbcinin eşi geldi oturduk laflıyoz yani günlük olaylardan konuşuyoruz. zaten karıkoca araları hep sorunlu.bebekleri var bi de 4 aylık.
neyse snra gitti. baya zaman geçti yani o cumartesiden de. dün kocamın yanına gitmiş kbbci demiş ki 'sena da herşeyi yumurtlamış kaç para maaş aldığımızı'demiş .sinirim tepeme çıktı.hem biz maaşlarını falan hiç ama hiç konuşmadık. bi de kbbci bu seviyesiz cümleyi söylerken yanlarında 2 dr daha varmış. kocam dumur omuş tabi nası böyle cümle kuruyo diye. ama bişey dememiş. ona da sinir oldum. bi köpürdüm evde. sonra msj attım tabi kbbciye. 'sen kocama bişeyler demişsin ama biz maşlarınızı falan konuşmadık.hem konuşabiliriz de sonuçta gizli saklı bişey deği. eşin sana ya zarf atmıştır yada başkasından duymuştur' yazdım.daha yazcaktım da neyse dedim....
hem kendi karısından para saklıyo maaşını hem de karı bi şekilde öğrenince birilerine sarıyo çok sinirlendim dedim kocama. blmiyom artık bugün nolcak. msjı gönderdim cvp da gelmedi.....

[ı]nihanla biz alamayız rejimdeizz cnm yhaaa Ben kendi iş yerimizde muhasebe tutuorum cnm [/ı]

kızlar bende kilo aldım yakında dombili baykuş gibi olacam aslında beni görenler kilolu değilsin idealsın diyorlar ama hamile falan kalırsam daha çok kilo alıcam ben psikolojik olarak çökerim :18: Ne edecem bana fikir verinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…