- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.261
amanınn bu negadder güzel bi haber. korkunç yüzünü görmeyecez zaharr ohhhhgunaydin datlum hosgeldin
günaydın canım
buda komşuna
[ı]yok be fatura işliom bi yandan[/ı]
[ı]vallaaa cnm hele bi gelsinde askerden sonbahara doru da olabilir düğün seneye dee[/ı]
Yok be fatura işliom bi yandan
vallaaa cnm hele bi gelsinde askerden sonbahara doru da olabilir düğün seneye dee
Amin canım benim çok sağol onlara kalsa hemen olsun istiyolarda daha hazır değiliz biz
günaydın kızlar.. yine yukardaki zekaları düşük komşum tarafından uyandırıldım:84::84::84::84:
he kız dün olay çıkmış başka topiklerde hani bi tip vardıya bizim burayada gelmişti korkunç avatarlı:18nu banlamışlar
günaydın kızlarrr nihanım homşom bi tane daha bursalı mı geldi buraya hoşgeldin julia hem hemşeriyiz hem meslektaş
insallah cnm hayirlisi olsun nerde yapio askerligin benim kardesimde gidecek 1 2 ay sonra hayirlisi ile sagsalim doner insallah
sizin ne zaman istediginiz onemli tabikide
gunaydin hosgeldinn
korkun avatarlimi hehehe korktunmu yapragim sen kiyamam ama hakkaten cok tuhaf bio avatardi yaa korku filminden firlamis gibi
[ı]oleyyy bir bursalı dahaaaaa[/ı]
:81::81::81:hemşooo iskender sölicem sana sen gelll
sen benim arkamdan dün neler didin bakalım:82::82:yok elhamddülillah iyiym
:13: Nerde çalışıyorsun canım bu arada kızlar kahvaltı için simit çay peynir menüm var kimler ister
günaydın canım evet culyada bursalıgünaydın kızlarrr nihanım hmşom bi tane daha bursalı mı geldi buraya hoşgeldin julia hem hemşeriyiz hem meslektaş
:81::81::81:
annadım canm olsunya kusura bakma gecmisi okuduysan nie tedbirli oldumuzu anlarsin her gelen 1 2 mesaj yazip kacio bide abuk subuk yazio ondan bizde kimseye guvenemiozz
facenie nasıl baktın looohe kızzz:18: bide bi adres eklemişya buradan bakın diye bende baktım değişik isimli bi face oradaki avatarda korkunç:18:
günaydın canım
buda komşuna
hergün yesem bıkmamiskender diyince alkış tutmaya baslıo hatun yhaaa
[ı]nihanla biz alamayız rejimdeizz cnm yhaaaBen kendi iş yerimizde muhasebe tutuorum cnm [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?