- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.281
facenie nasıl baktın looo
doktorum aradi biraz önceeeeee
gecenlerde gitmistim ya kontrole
gögüs kanseri testi yarti ve vajinadan kültür testi
gögüste bisi cikmamis cok sükür ama kültür testinde iltihap varmis ve bu iltihabi vücut 6ay yada 1 senede atarmis pazartesi bi daha gidiceeemmmm üffff böyle sik sik idrar yolu enfeksiyonu gecirmemden belliydi zaten
günaydın canım
yukardaki komşun niye uyardı seni hani alttaki olsa ses giderde yukardakine noluyosa
yanlış alıntı yapmışımm
senacım sana didiydim
günaydın canım
yukardaki komşun niye uyardı seni hani alttaki olsa ses giderde yukardakine noluyosa
yanlış alıntı yapmışımm
senacım sana didiydim
hazalcım özeline bak
he kızzz:18: bide bi adres eklemişya buradan bakın diye bende baktım değişik isimli bi face oradaki avatarda korkunç:18:
nihanın elektrikler gitmiş yineeeee
canım yaaa bide :üzgünnihansmili: yazmış
nihanın elektrikler gitmiş yineeeee
canım yaaa bide :üzgünnihansmili: yazmış
ne biliym be n senin elektriklerinin kesildiğini, başka topicte uyuduğunu (kesin başka topicte sızmıştır) sandım.:81::81::81:
sen benim arkamdan dün neler didin bakalım:82::82:
senin adını kullanarak ağzını aramşıtrı kocasınıncanım saol iletirim kendilerine dicem ama konuşmuyom ki hehhee
ya dün canım acayip sıkıldı kızlar ya.
bizim kbbci var bizim apartmanda. 2 cumartesi önce kocam nöbetçiydi.akşam kbbcinin eşi geldi oturduk laflıyoz yani günlük olaylardan konuşuyoruz. zaten karıkoca araları hep sorunlu.bebekleri var bi de 4 aylık.
neyse snra gitti. baya zaman geçti yani o cumartesiden de. dün kocamın yanına gitmiş kbbci demiş ki 'sena da herşeyi yumurtlamış kaç para maaş aldığımızı'demiş .sinirim tepeme çıktı.hem biz maaşlarını falan hiç ama hiç konuşmadık. bi de kbbci bu seviyesiz cümleyi söylerken yanlarında 2 dr daha varmış. kocam dumur omuş tabi nası böyle cümle kuruyo diye. ama bişey dememiş. ona da sinir oldum. bi köpürdüm evde. sonra msj attım tabi kbbciye. 'sen kocama bişeyler demişsin ama biz maşlarınızı falan konuşmadık.hem konuşabiliriz de sonuçta gizli saklı bişey deği. eşin sana ya zarf atmıştır yada başkasından duymuştur' yazdım.daha yazcaktım da neyse dedim....
hem kendi karısından para saklıyo maaşını hem de karı bi şekilde öğrenince birilerine sarıyo çok sinirlendim dedim kocama. blmiyom artık bugün nolcak. msjı gönderdim cvp da gelmedi.....
uyarmamis kiz uyandirmis
baktim cnm aldim mesaji
evet ya herseyi acik dokmus ortaya faceide abisi ile ortak kullanniomusta bla bla blaa hic inandirici deil kesine rkekti o
arıza var heralde :44:ne çok elektrik gidiyo onlarda da yahu
smilitakintilinihann hehehehe
ya burda hic elektrik gitmez yaa anca sigortalar atarsa gider elektrik..
oraya bi adres eklemiş ya msn adresim demiş biride facesinden bakmış erkek resmi demiş..
bende baktım o adrese biraz önce ürkünç biri çıktı:18:
ne biliym be n senin elektriklerinin kesildiğini, başka topicte uyuduğunu (kesin başka topicte sızmıştır) sandım.
hoş sen öyle bişey yapmamışsın. ama akşam evde tv nin karşısında sızmışsın. yani bi sızma var ortada .:76:
ama kırıydasam özür dilerim genede
senin adını kullanarak ağzını aramşıtrı kocasının
sefiomda sefmiomhergün yesem bıkmamondan olabilermi acaba
sen sevmiyonmu
kızlar bende kilo aldım yakında dombili baykuş gibi olacam aslında beni görenler kilolu değilsin idealsın diyorlar ama hamile falan kalırsam daha çok kilo alıcam ben psikolojik olarak çökerim :18: Ne edecem bana fikir verinnnnnnnnn
yaprakkkkkkkkkk bööööööööööööööööö
ben selinilkbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrr
datlucadunun prfilini ele geçirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni yiyecemmmmmmmmmmmmmmmm
bittin sennnnnnnnnnnnnnnnnn
arıza var heralde :44:
bizimde burada eskiden elektrikler çok giderdi
şimdi o halloldu
ama bu aralarda sular çok gidiyo
yaprakkkkkkkkkk bööööööööööööööööö
ben selinilkbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrr
datlucadunun prfilini ele geçirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni yiyecemmmmmmmmmmmmmmmm
bittin sennnnnnnnnnnnnnnnnn
gelsene gelsenee olumm irkeksen ye hadiii
birbirlerine zıtmı gidiyolar kız..
sen gelirsen ben giderimmmmm
hayır ben giderimmmm
bış ver kızzz. tut kendini. burdan ayrılma. biz senin deşarj ederiz.yumurtladı falan demek saçmalık. hem sanki çok gizli bişey söylenmiş gibi sanki maaşlarını bilmeyen var. hem biz maaş falan da konuşmadık. deli oldu dün ya...valla karısını arıyıp da söylemicem yoksa yine kavga ederler... yoksa imdi zor tutuyom yani kendimi aramamak için
kiz yaprak erekek zaten o ole deme kesin gelir bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?