KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben dünkü kalan gözlemeyi yedim çilek , mersiii

günaydın canım

yukardaki komşun niye uyardı seni hani alttaki olsa ses giderde yukardakine noluyosa

yanlış alıntı yapmışımm

senacım sana didiydim

uyarmamis kiz uyandirmis

hazalcım özeline bak

baktim cnm aldim mesaji

he kızzz:18: bide bi adres eklemişya buradan bakın diye bende baktım değişik isimli bi face oradaki avatarda korkunç:18:

evet ya herseyi acik dokmus ortaya faceide abisi ile ortak kullanniomusta bla bla blaa hic inandirici deil kesine rkekti o

:81::81::81:

sen benim arkamdan dün neler didin bakalım:82::82:
ne biliym be n senin elektriklerinin kesildiğini, başka topicte uyuduğunu (kesin başka topicte sızmıştır) sandım.
hoş sen öyle bişey yapmamışsın. ama akşam evde tv nin karşısında sızmışsın. yani bi sızma var ortada .:76:
ama kırıydasam özür dilerim genede

senin adını kullanarak ağzını aramşıtrı kocasının

oraya bi adres eklemiş ya msn adresim demiş biride facesinden bakmış erkek resmi demiş..
bende baktım o adrese biraz önce ürkünç biri çıktı:18:

yaprakkkkkkkkkk bööööööööööööööööö
ben selinilkbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrr
datlucadunun prfilini ele geçirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni yiyecemmmmmmmmmmmmmmmm
bittin sennnnnnnnnnnnnnnnnn

yumurtladı falan demek saçmalık. hem sanki çok gizli bişey söylenmiş gibi sanki maaşlarını bilmeyen var. hem biz maaş falan da konuşmadık. deli oldu dün ya...valla karısını arıyıp da söylemicem yoksa yine kavga ederler... yoksa imdi zor tutuyom yani kendimi aramamak için

hergün yesem bıkmam ondan olabilermi acaba
sen sevmiyonmu
sefiomda sefmiom

sende zayıflama topiğine gel cnm

bış ver kızzz. tut kendini. burdan ayrılma. biz senin deşarj ederiz.
ayaklarına mesaj yapıyımmııı

gaza getirme beni neeeeeeeeeeeeeeeeennnn
ilk görür rörmez senden hoşlanmıştımm zatiiiii
gelirim bakkkkkkkkkkkkk
böööööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…