- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.321
günaydın kanklerim canlarım dün akşam sonuna kadar arkamda olan bitanelerim
az kalsın sineklikle duvara yapişiydim leeama kendi yapıştı muhaahaaa
açık adresini verdi akıllım gidp ben yapıştırcam onu oraya
kız delü bu yaaaa bacım bak kocanın orasıyla burasıyla fazla oynama öle gerçek olur çıkar karşına Allah muhafaza
çıkmaz nen. çıkarsa da kend kendini ameliyat eder artıkın napıyım.geçen kendi diyodu bunda bacak neyim bel popo falan yapılmıyo mu diyeben de yapılsa zaten sana somadan yapardım didim
hoşgeldin dilooooooooo
denk durun side. dizinizi kırın oturun topicte. çok topic gezen banı yerGünaydın hatun kızlarrrr
Dün ne badireler atlattık anacım kazen' den banı yiyoduk az kaldıama banane yaa Dileğime sardı şu selinilkbahar mıdır sonbahar mıdır kış mıdır nedir dilekle msnden yazışıyoz valla son mesajdan sonra hakkını helal et dilek ben gidiciyim dedim ama neyse ki yırttık. Ben kankimi orda sahipsiz bırakacaıma ban yerim daha iyi
Ne maceraydı ama.. bi o salağa sinirleniyoruz bi banlanma korkusu falan ama en son dillek aha mesaj geldi ceyda yandık bacım diyince çok pis tırstım itiraf ediyorum
estetik cerrahmınyak yaaaaa zaten orda öyle bacak meme netyim yapılamıyo bacııı. yapılsa kesin yapardım ben heheheh
günaydın kanklerim canlarım dün akşam sonuna kadar arkamda olan bitanelerim
fazlası var fazlsaı varrrrrrrrrneden kıı adama talip oluyonya almadan önce iyice bi incelersin artıkıneksiğimi var fazlasımı var
kız buraya yazmaktanBilgeeeeeeeeeeemmmm napiysin bacım
Evin resimlerini ekledim kuzu sen dün göremedin
günaydın canım
iyi cevabınıda vermişsin hee ama o yapışmış ohhh
Kızlar ben de kaçıyorum şimdilik kahvaltı neyim etmedim daha.. öpüldünüz
ben ona öyle cevaplar verirdim ama banlanmaktan korktum bi salak için sizden ayrımı kalıyım kötü içeriğe bildirdim didim ki cevap verimmi yoksa siz mi bişey yaparsınız dedim
kazen de cevap verinde sizde yiyin cezayı yazmış ondan vermedim
banlayıncada
gördünüzmü kim kimi yapıştırdı yazmışş saolsun
ben ona öyle cevaplar verirdim ama banlanmaktan korktum bi salak için sizden ayrımı kalıyım kötü içeriğe bildirdim didim ki cevap verimmi yoksa siz mi bişey yaparsınız dedim
banlayıncada
helal kazene pasta börek yapakta ziyarete gidek neyse kızmasın şimdi banada şaka baptım
hee kız gidelim valla sağolsun Allah tuttuğunu altın etsinbende bi tencere dolma neyim sarayım
Günaydın hatun kızlarrrr
Dün ne badireler atlattık anacım kazen' den banı yiyoduk az kaldıama banane yaa Dileğime sardı şu selinilkbahar mıdır sonbahar mıdır kış mıdır nedir dilekle msnden yazışıyoz valla son mesajdan sonra hakkını helal et dilek ben gidiciyim dedim ama neyse ki yırttık. Ben kankimi orda sahipsiz bırakacaıma ban yerim daha iyi
Ne maceraydı ama.. bi o salağa sinirleniyoruz bi banlanma korkusu falan ama en son dillek aha mesaj geldi ceyda yandık bacım diyince çok pis tırstım itiraf ediyorum
ben ce sen bu sanatsal çalışmalarına biraz ara ver.
allah muhafaza nüüü felan çalışmaya başlarsın ozaman nanayı yerizzzz:18:
amca oğlunu nüüüüü görmek istemiyom kesinlikleeee
Kazen dileğe mesaj atmış; '' cevap verin verin de siz de yiyin cezayı ''
kız kaç gündür uyarı alıyoz bigün yapıştırcaklar banı kuzum görcez anyayı konyayı bundan sonra akşamları çıkarkene helallik isticem sizden bi daha giremem falann
gunaydin bacim hosgeldinngünaydın kanklerim canlarım dün akşam sonuna kadar arkamda olan bitanelerim
banlayıncada
ay ben daha okuyamdım yaa. kimse 5 dakk ayazmasında ben bi koşu okuyup geliyimm
çıkmaz nen. çıkarsa da kend kendini ameliyat eder artıkın napıyım.geçen kendi diyodu bunda bacak neyim bel popo falan yapılmıyo mu diyeben de yapılsa zaten sana somadan yapardım didim
hoşgeldin dilooooooooo
kızlar gözümde arpacık çıktı yaaa içten batıo
hoşbulduk canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?