KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın canım
iyi cevabınıda vermişsin hee ama o yapışmış ohhh

denk durun side. dizinizi kırın oturun topicte. çok topic gezen banı yer

mınyak yaaaaa zaten orda öyle bacak meme netyim yapılamıyo bacııı. yapılsa kesin yapardım ben heheheh
estetik cerrah

neden kıı adama talip oluyonya almadan önce iyice bi incelersin artıkıneksiğimi var fazlasımı var
fazlası var fazlsaı varrrrrrrrr

Bilgeeeeeeeeeeemmmm napiysin bacım

Evin resimlerini ekledim kuzu sen dün göremedin
kız buraya yazmaktan
3 koldan oraya bakamdımki daha . evini inceledim gerçi çok hoş eşyaların , temizliğin ama biraz darmış. inşallah b u evin geniştir. rahat rahat oturusun.

günaydın canım
iyi cevabınıda vermişsin hee ama o yapışmış ohhh

ben ona öyle cevaplar verirdim ama banlanmaktan korktum bi salak için sizden ayrımı kalıyım kötü içeriğe bildirdim didim ki cevap verimmi yoksa siz mi bişey yaparsınız dedim
kazen de cevap verinde sizde yiyin cezayı yazmış ondan vermedim
banlayıncada
gördünüzmü kim kimi yapıştırdı yazmışş saolsun

helal kazene pasta börek yapakta ziyarete gidek neyse kızmasın şimdi banada şaka baptım

çıkmaz nen. çıkarsa da kend kendini ameliyat eder artıkın napıyım.geçen kendi diyodu bunda bacak neyim bel popo falan yapılmıyo mu diyeben de yapılsa zaten sana somadan yapardım didim

hoşgeldin dilooooooooo[/QUOTE]

hoşbulduk canımmm

ay ben daha okuyamdım yaa. kimse 5 dakk ayazmasında ben bi koşu okuyup geliyimm

hosgeldin ceydos evet ne maceraydi ama dimi heehehehe korktunmu kizz konu disi mesaj yazmak yasak dimii...

ben ce sen bu sanatsal çalışmalarına biraz ara ver.

allah muhafaza nüüü felan çalışmaya başlarsın ozaman nanayı yerizzzz:18:
amca oğlunu nüüüüü görmek istemiyom kesinlikleeee

daha dun talip deilmiydin sen para hatrina bakiver nolcak bak ama elleme

Kazen dileğe mesaj atmış; '' cevap verin verin de siz de yiyin cezayı ''

hadi yaa benim bundan haberim yok dilek sadece cevap yazma kazen gerekeni yapcak dediydiii ....

kız kaç gündür uyarı alıyoz bigün yapıştırcaklar banı kuzum görcez anyayı konyayı bundan sonra akşamları çıkarkene helallik isticem sizden bi daha giremem falann

evet en guzeli o olur herkesten helallik istiyek

gunaydin bacim hosgeldinn

hehehheh iyi yazmis saolsunn

ay ben daha okuyamdım yaa. kimse 5 dakk ayazmasında ben bi koşu okuyup geliyimm

hadi cabuk okuda gel

çıkmaz nen. çıkarsa da kend kendini ameliyat eder artıkın napıyım.geçen kendi diyodu bunda bacak neyim bel popo falan yapılmıyo mu diyeben de yapılsa zaten sana somadan yapardım didim

hoşgeldin dilooooooooo

hoşbulduk canımmm[/QUOTE]

bende hoşgeldin demiştim ama neyse
dün akşam olmadığımdan konun dışında kaldım biraz bu konu bitince gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…