- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.101
ahh cnm benim yaa utandim simdi :kedi: kiz sevdiysen degistirmesewydin yaa cnm benim
ac cnm yaa daha fazla usutme
sen kac senelik evlisinki yasin 21 deilmi senin cnm
2 yildir evliyim canim
taa bekarken kullaniyordum ben adet düzensizliginden ve yüzde tüylenmeden
bizde genetikte
ablamda bekarken ayni ilaci 4 sene kullandi evlendikten sonra cocuk isteyince birakirsin demisti dr o birakti ve tam 1 yil tedavi gördü sonra oldu
öyle şükür başımda arada yemeklerimi yapar annem ama temizlik hasta olduğundan dolayı yasak, temizlik bende mecburen. ee kardeşim var ama oda annem yapamadığı için temizliği yapıyor sanada yapayım abla diyor ama yaptırmıyorum zaten yoruluyor evde yavrucum
dimi cnm yalniziz burdaa off offf icm burkuldu simdi yaaa ama olsun bizimde sipalarimiz olcak kocalarda var saolsunlar bole teselli edelim kendimizi olumunekankayizsmile
haa analadim cnmm
neyse kizlar ben kacar isler beni beklio bide markete inip alisveris yapcam sonra aksam yemegi poff
birazda yatarim galiba bugun erken kalktim yine gorusuruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya ugrasıyorm hazal nette gidiyorum sizsiz duramam ben merak etme arada gelrim polyanam da buradaymış
ya ugrasıyorm hazal nette gidiyorum sizsiz duramam ben merak etme arada gelrim polyanam da buradaymış
nihann kargo geldi
bözüğüm benim herkes bursada da ben büyükorhana gidicem bursanın ilçesi
bende çok severim ama yapılışı çok zor ve zahmetlitarhana mı akannehir
çok severim. canım çekti bak şimdicokacimcoook
Allah kocalarımızıda eksik etmesin tabidimi cnm yalniziz burdaa off offf icm burkuldu simdi yaaa ama olsun bizimde sipalarimiz olcak kocalarda var saolsunlar bole teselli edelim kendimizi olumunekankayizsmile
olsun canım benimahh cnm benim yaa utandim simdi :kedi: kiz sevdiysen degistirmesewydin yaa cnm benim
ac cnm yaa daha fazla usutme
sen kac senelik evlisinki yasin 21 deilmi senin cnm
değerini bil vallaay evt valla baba evi gibisi yok :asigim:
ay kizz insan kiymazki zaten yaptirmaya
bende bekarken ablama cok yardim ederdim ama birakmazdi senin gibi temizlik yapayim cocuklari oynatirdim sadece
polyanan nasılsın canım iyimisin
çabuk gelmişolumunekankayizsmilenihann kargo geldi
bözüğüm benim herkes bursada da ben büyükorhana gidicem bursanın ilçesi
kardeşin kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?