KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ahh cnm benim yaa utandim simdi :kedi: kiz sevdiysen degistirmesewydin yaa cnm benim

ac cnm yaa daha fazla usutme

sen kac senelik evlisinki yasin 21 deilmi senin cnm

2 yildir evliyim canim
taa bekarken kullaniyordum ben adet düzensizliginden ve yüzde tüylenmeden
bizde genetikte
ablamda bekarken ayni ilaci 4 sene kullandi evlendikten sonra cocuk isteyince birakirsin demisti dr o birakti ve tam 1 yil tedavi gördü sonra oldu

haa analadim cnmm

neyse kizlar ben kacar isler beni beklio bide markete inip alisveris yapcam sonra aksam yemegi poff
birazda yatarim galiba bugun erken kalktim yine gorusuruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay kizz insan kiymazki zaten yaptirmaya
bende bekarken ablama cok yardim ederdim ama birakmazdi senin gibi temizlik yapayim cocuklari oynatirdim sadece

dimi cnm yalniziz burdaa off offf icm burkuldu simdi yaaa ama olsun bizimde sipalarimiz olcak kocalarda var saolsunlar bole teselli edelim kendimizi olumunekankayizsmile

evet canim bizde yavrularla ve kocislerle teselli edelim kendimizi.
insanin ailesi yaninda olmayinca kocasina nasil baglaniyor demi canim ya herseyin o oluyor.

ya ugrasıyorm hazal nette gidiyorum sizsiz duramam ben merak etme arada gelrim polyanam da buradaymış

haa analadim cnmm

neyse kizlar ben kacar isler beni beklio bide markete inip alisveris yapcam sonra aksam yemegi poff
birazda yatarim galiba bugun erken kalktim yine gorusuruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canim görüsürüz hadi kendine dikkat et.opuyorumnanaktan

ya ugrasıyorm hazal nette gidiyorum sizsiz duramam ben merak etme arada gelrim polyanam da buradaymış

eveet geldiiim
benim evin iside beni bekliyor ama ben buraya takiliyom
canim ya yoruluyosun valla bak agir kaldirma sakin oturarak yap cogu isi.opuyorumnanaktan

nihann kargo geldi

bözüğüm benim herkes bursada da ben büyükorhana gidicem bursanın ilçesi

nihann kargo geldi

bözüğüm benim herkes bursada da ben büyükorhana gidicem bursanın ilçesi

hımm iyi hadi hafta sonu deişiklik olur senin için keşke bizde gidebilsek bi yere kaç pazardır hatim mevlit pazar günlerimiz geçiyo valla sinir oldum artık geçen pazar eşimin yeğenin hatimi vardı bu pazar arkadaşımın loğusa mevlidi var offfkafamçokkarıştı

sende nerdeydin bözüğüm :kedi:

sorma ya bi hafta sonumu kendime ayıramıyodum bu hafta bile mevlüt var ama ben gitmicem :umursamaz: nişanlımın bi akrabası aslında kızı seviyorum ama kısasa kısas
o benim arkadaşımın düğününe gelmedi bende onun akrabasının mevlüdüne gitmicem

tarhana mı akannehir

çok severim. canım çekti bak şimdicokacimcoook
bende çok severim ama yapılışı çok zor ve zahmetli
dimi cnm yalniziz burdaa off offf icm burkuldu simdi yaaa ama olsun bizimde sipalarimiz olcak kocalarda var saolsunlar bole teselli edelim kendimizi olumunekankayizsmile
Allah kocalarımızıda eksik etmesin tabi
ahh cnm benim yaa utandim simdi :kedi: kiz sevdiysen degistirmesewydin yaa cnm benim

ac cnm yaa daha fazla usutme

sen kac senelik evlisinki yasin 21 deilmi senin cnm
olsun canım benim
ay evt valla baba evi gibisi yok :asigim:
değerini bil valla
ay kizz insan kiymazki zaten yaptirmaya
bende bekarken ablama cok yardim ederdim ama birakmazdi senin gibi temizlik yapayim cocuklari oynatirdim sadece

kıyamıyorum tabi ama yine yapar benim canım kardeşimŞeniz

aaa :) ne güzel ya

çabuk geldi valla ben pazartesi bekliyodum
iyi ki gitmeden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…