- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.081
yakinda bizde senin gibi olcaz uyutup gelcez
kiz türkiye sicacikti burasi hep yagmur hep soguk
hoşgeldin canım çokmu soğudu orası burasıda serinledi biraz ısıtıcı falan varsa çalıştır üşütme kendini hamiş hamiş bide hasta olma
ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakınnnnnnnn
evet haftasonunuda yorularak geçiriyoruz genelde işten sonra yaparım ama bu hafta hastaydım ya hiç bi iş yapmadım yeni iyileştim bugün maraton başlıcakayy bende yarın temizlik yapıcam off haftada bi gün evde kalıyoruz geç kalkıyoruz zaten insan gezmek istiyo izinli olduğun gün bide temizlik yapmak gerekiyo alsanaalsanasmile
ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakınnnnnnnn
iyiyim canım sen nasılsın:1hug:
aa evet düz kazen de demişti sitede yaşadığıınız sorunlardaki topikte işlerden mi beynin döndü kıs
ayy sorma o telas bendede var elim ayagim birbirine girio yaa nie ole telas yapiorum bende anlamiorum valla daha yarin gelecekler simdiden dusunuyorum ne yapsam die boshayallersmile
iyim canim temizlik ütü ugrasiyoz valla
bugün birde tarhana yapçaz annemle sonra eve gitçem temizlik of offf büyümesemiydim acaba
selam herkese.......
evet canım benim senin için değiştirdimolumunekankayizsmile
eve gidince umarım girişirim bir sürü iş var off off bekarlar değerini bilin eve gidince sizi bekleyen bi dünya iş yok:gitme:
kocama güya gerek yok acma kombiyi demistim ama kalkayimda acayim yansin isinayim bende dogum üstü hasta olmayayim
dus almistimda ondan cok üsüdüm galiba
kadinlar hep ayni galibakaydirigubbakcemile3
kim dogum kontrol hapi yüzünden hamile kalamiyor kizlar tam okuyanadim
bende 2,5 sene kullandim ve pco hastasiydim 3. ayimda hamile kaldim
bu kisiden kisiye bide kullandigin ilaca göre deisiyor
yine annen varmis senin giii bizim kimsemiz yokkimafoldumben
keske hep cocuk kalsaydik demiiolumunekankayizsmile
bugün birde tarhana yapçaz annemle sonra eve gitçem temizlik of offf büyümesemiydim acaba
yine annen varmis senin giii bizim kimsemiz yokkimafoldumben
keske hep cocuk kalsaydik demiiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?