KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin canım çokmu soğudu orası burasıda serinledi biraz ısıtıcı falan varsa çalıştır üşütme kendini hamiş hamiş bide hasta olma

hosbulduk canim sogudu tabi canim
millet cizmelerle montlarlA atkilarla geziyor
kalkiyom acmaya canim isinayim bendee

AY OKUYAMIYORUM SANKİ :S
NE BİÇÖİM OLDUM BE
AYNEN NİHAN YAA
AY BAŞI YA FATURALARI AYARLIYIM DEDİM TRSİM DÖNDÜ PAZARTESİYE KALDI BANANE kaydirigubbakcemile3

ayy bende yarın temizlik yapıcam off haftada bi gün evde kalıyoruz geç kalkıyoruz zaten insan gezmek istiyo izinli olduğun gün bide temizlik yapmak gerekiyo alsanaalsanasmile
evet haftasonunuda yorularak geçiriyoruz genelde işten sonra yaparım ama bu hafta hastaydım ya hiç bi iş yapmadım yeni iyileştim bugün maraton başlıcak
ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakınnnnnnnn

güle güle canım yine gelyerimseniben

pazartesi yap sen bende yoğun bişeylerle uğraşayım hemen başım dönmeye başlarkafamçokkarıştı aynen böle olurumkafamçokkarıştı

ayy sorma o telas bendede var elim ayagim birbirine girio yaa nie ole telas yapiorum bende anlamiorum valla daha yarin gelecekler simdiden dusunuyorum ne yapsam die boshayallersmile

kadinlar hep ayni galibakaydirigubbakcemile3

kim dogum kontrol hapi yüzünden hamile kalamiyor kizlar tam okuyanadim
bende 2,5 sene kullandim ve pco hastasiydim 3. ayimda hamile kaldim

bu kisiden kisiye bide kullandigin ilaca göre deisiyor

evet canım benim senin için değiştirdimolumunekankayizsmile
eve gidince umarım girişirim bir sürü iş var off off bekarlar değerini bilin eve gidince sizi bekleyen bi dünya iş yok:gitme:

ahh cnm benim yaa utandim simdi :kedi: kiz sevdiysen degistirmesewydin yaa cnm benim

kocama güya gerek yok acma kombiyi demistim ama kalkayimda acayim yansin isinayim bende dogum üstü hasta olmayayim
dus almistimda ondan cok üsüdüm galiba

kadinlar hep ayni galibakaydirigubbakcemile3

ac cnm yaa daha fazla usutme

kim dogum kontrol hapi yüzünden hamile kalamiyor kizlar tam okuyanadim
bende 2,5 sene kullandim ve pco hastasiydim 3. ayimda hamile kaldim

bu kisiden kisiye bide kullandigin ilaca göre deisiyor

sen kac senelik evlisinki yasin 21 deilmi senin cnm

yine annen varmis senin giii bizim kimsemiz yokkimafoldumben
keske hep cocuk kalsaydik demiiolumunekankayizsmile

öyle şükür başımda arada yemeklerimi yapar annem ama temizlik hasta olduğundan dolayı yasak, temizlik bende mecburen. ee kardeşim var ama oda annem yapamadığı için temizliği yapıyor sanada yapayım abla diyor ama yaptırmıyorum zaten yoruluyor evde yavrucum

yine annen varmis senin giii bizim kimsemiz yokkimafoldumben
keske hep cocuk kalsaydik demiiolumunekankayizsmile

dimi cnm yalniziz burdaa off offf icm burkuldu simdi yaaa ama olsun bizimde sipalarimiz olcak kocalarda var saolsunlar bole teselli edelim kendimizi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…