KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evi temizlemem gerek ama benim hic halim yok yaa cok uyusuk oldum cokkk yarinda eltim gil gelio yarin yoogun bi gun beni bekliooo

ay benimde yapmam lazim ama hic icimden gelmiyor yaa.
benim misafirim yook:gitme:
keske birileri banada gelse

benimde temizlik yapmam lazım hava kapalı ruhum daralıyorr hiç yapmak istemiyorum banada gelse biri ne güzel olur bugün topiğimiz baya kalabalık ana baba günü gibikaydirigubbakcemile3

ay benimde yapmam lazim ama hic icimden gelmiyor yaa.
benim misafirim yook:gitme:
keske birileri banada gelse

valla evin isleri hic bitmioo yaaa eskiden bu kadar zoruma gitmezdi is guc ama simdi bi toz alsam agirlik cokuo cok is yapmis gibi yoruluorumm valla hamielelik cok fina yapti beni yaa
yarin gelcekler sabahtan yemegimimi tatlimi yaparim hazir olsun hersey boshayallersmile

3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişin

uzun süreli korunma rahmi tembelleştiriyor ama senelerdir korunan var
inşalah fazla beklemeden bebiş sahibi olursun

yerim ben o kuzuyu yerŞeniz
nasilsin senaycim
burasi öyle sogukki dondum yaa

iyim canım sen nasılsın oglmu uyutuyorum burasıda serın bende birazcık üşüdüüüm

doğum kontrol hapı bıraktıktan sonrada 5-6 ay kadar koruyucu etkisini sürdürdüğünü biliyorum ben bence sen canını sıkma korunmayı bırakınca doktora gittiğin zaman doktor 1 sene bekleyip çocuk olmazsa ondan sonra gereken tahlilleri falan yaptırıyomuş

ay ben geldim beynim döndü bee :S

nihann kargo yola çıkmış pazartesi bende olur :lepi:

hamiş hamiş yorma kendini

günaydınn

yok cnm yavas yavas yapiorum aksama anca biter isim e nede olsa agir vasitayim ben sempatiksalakcinni

iyim canim battaniyeyle oturuyom bu ne soguk yaaa

ayy burasida soguk ama ben icede kisa kollu ve taytlan dolasiyom kaloriferler cok isitiyo iceriyi kalorifer yanmiyomu sizin evde

benimde temizlik yapmam lazım hava kapalı ruhum daralıyorr hiç yapmak istemiyorum banada gelse biri ne güzel olur bugün topiğimiz baya kalabalık ana baba günü gibikaydirigubbakcemile3

hadi hepberaber temizlige giriselim miss gibi olsun evlerimiz bayanssulusmile

kiz sen avatar resmini benim icinmi degistirdin canimmm benimmm bilmiyorumkismile

ben bide ütü yapicam cok isim var coookmafoldumben

valla bitmiyor ya...
yap canim hazir olsun son ana birakinca cok zorlaniyor insan telasdan karistiriyor herseyi

ben en son ramazana misafir aldim telasdan banyomdaki kocaman aynayi düsürmüstüüm:kedi:

ayy sorma o telas bendede var elim ayagim birbirine girio yaa nie ole telas yapiorum bende anlamiorum valla daha yarin gelecekler simdiden dusunuyorum ne yapsam die boshayallersmile

evet canım benim senin için değiştirdimolumunekankayizsmile
eve gidince umarım girişirim bir sürü iş var off off bekarlar değerini bilin eve gidince sizi bekleyen bi dünya iş yok:gitme:

ayy bende yarın temizlik yapıcam off haftada bi gün evde kalıyoruz geç kalkıyoruz zaten insan gezmek istiyo izinli olduğun gün bide temizlik yapmak gerekiyo alsanaalsanasmile

kocama güya gerek yok acma kombiyi demistim ama kalkayimda acayim yansin isinayim bende dogum üstü hasta olmayayim
dus almistimda ondan cok üsüdüm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…