- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.061
evi temizlemem gerek ama benim hic halim yok yaa cok uyusuk oldum cokkk yarinda eltim gil gelio yarin yoogun bi gun beni bekliooo
ben de iki eşya topluyorum sonra pc ye koşuyorum
o kadar kk bağımlıı olmuşum:)
günaydin kizlaar
gunaaaaaaaaayyyydınnn canııımmmmmmdelikafadulden
hamiş hamiş yorma kendinievi temizlemem gerek ama benim hic halim yok yaa cok uyusuk oldum cokkk yarinda eltim gil gelio yarin yoogun bi gun beni bekliooo
günaydin kizlaar
aynen cnm yaa 404 gibi yapistik kk ya
gunaydin cnm hosgeldin nasilsin?
ay benimde yapmam lazim ama hic icimden gelmiyor yaa.
benim misafirim yook:gitme:
keske birileri banada gelse
hamiş hamiş yorma kendini
günaydınn
3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişin
uzun süreli korunma rahmi tembelleştiriyor ama senelerdir korunan var
inşalah fazla beklemeden bebiş sahibi olursun
yerim ben o kuzuyu yerŞeniz
nasilsin senaycim
burasi öyle sogukki dondum yaa
inşallaaahhh canım... değişik bi durum biraz sabırsız bi millet olduğumuzda sanırım.. dün karar verdim bugün kucağıma almak istiyorum sanırım :) bide ben 22 ay aralıksız doğum kontrol hapı kullandım ondanda sanırım bekleme süresi uzuyormuşş
hamiş hamiş yorma kendini
günaydınn
iyim canim battaniyeyle oturuyom bu ne soguk yaaa
benimde temizlik yapmam lazım hava kapalı ruhum daralıyorr hiç yapmak istemiyorum banada gelse biri ne güzel olur bugün topiğimiz baya kalabalık ana baba günü gibikaydirigubbakcemile3
valla evin isleri hic bitmioo yaaa eskiden bu kadar zoruma gitmezdi is guc ama simdi bi toz alsam agirlik cokuo cok is yapmis gibi yoruluorumm valla hamielelik cok fina yapti beni yaa
yarin gelcekler sabahtan yemegimimi tatlimi yaparim hazir olsun hersey boshayallersmile
iyim canim battaniyeyle oturuyom bu ne soguk yaaa
iyiyim canım sen nasılsın:1hug:nasilsin canimolumunekankayizsmile
ay ben geldim beynim döndü bee :S
nihann kargo yola çıkmış pazartesi bende olur :lepi:
iyim canım sen nasılsın oglmu uyutuyorum burasıda serın bende birazcık üşüdüüüm
ben bide ütü yapicam cok isim var coookmafoldumben
valla bitmiyor ya...
yap canim hazir olsun son ana birakinca cok zorlaniyor insan telasdan karistiriyor herseyi
ben en son ramazana misafir aldim telasdan banyomdaki kocaman aynayi düsürmüstüüm:kedi:
yok cnm yavas yavas yapiorum aksama anca biter isim e nede olsa agir vasitayim ben sempatiksalakcinni
ayy burasida soguk ama ben icede kisa kollu ve taytlan dolasiyom kaloriferler cok isitiyo iceriyi kalorifer yanmiyomu sizin evde
hadi hepberaber temizlige giriselim miss gibi olsun evlerimiz bayanssulusmile
kiz sen avatar resmini benim icinmi degistirdin canimmm benimmm bilmiyorumkismile
benimde temizlik yapmam lazım hava kapalı ruhum daralıyorr hiç yapmak istemiyorum banada gelse biri ne güzel olur bugün topiğimiz baya kalabalık ana baba günü gibikaydirigubbakcemile3
yok cnm yavas yavas yapiorum aksama anca biter isim e nede olsa agir vasitayim ben sempatiksalakcinni
ayy burasida soguk ama ben icede kisa kollu ve taytlan dolasiyom kaloriferler cok isitiyo iceriyi kalorifer yanmiyomu sizin evde
hadi hepberaber temizlige giriselim miss gibi olsun evlerimiz bayanssulusmile
kiz sen avatar resmini benim icinmi degistirdin canimmm benimmm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?