- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.481
kız ceyda bende senin anladığın gibi anladımda ilk sonradan öyle olmadığının farkına verdım
geri o anlamda geri değil tekrar anlamında geri zaarrr
yaprakkkkkkk bağarma kızzz geldim
Dilek her zamanki gibin geçmişi okuyo
Kızmaaa yaprak abla
ilaçlarımı içtim geldim
ama çıkıyorum bacılar
biraz uzanıcam
sen hastasın diye kızmıyom sana
çorbanıda içtin mi
şu gribi bi atlatamadım yaaa
Bu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..
Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa
yok çorba içmedim
kalktım yapayım dedim ama
yapamıyorum
2-3 tane zeytin yedim
Kızmaaa yaprak abla
ilaçlarımı içtim geldim
dinlen sen kuzum.. iyileşmene bakama çıkıyorum bacılar
biraz uzanıcam
şu gribi bi atlatamadım yaaa
Bu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..
Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa
kuşum ya boş mideyle ilaç içtin bidee
uyuda dinlen bari sıkıcanada ört üstünü tvyide aç kumadayıda başucuna koy ohhhh:97: özendim ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?