KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Bu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..

Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa

demek gerçekten oluyormuş

bende öylesine söylenen bişey sanıyordum hep

Kızmaaa yaprak abla

ilaçlarımı içtim geldim

afiyet olsun canına şifa olsun yafrum
ama çıkıyorum bacılar

biraz uzanıcam
dinlen sen kuzum.. iyileşmene bak
şu gribi bi atlatamadım yaaa

kız topik dökülüyo bacım kız ne ediyonuz karda mı yattınız anam ne bu hastalıktan geçilmiyo. ben de çok ağır bi grip atlattım bu sene hatta zatürre oldum çok feciydi valla Rabbim kimseye vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…