- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.501
iki dakkada fantazi yaptın nan yaprak Allah senii ne etmeye
Bu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..
Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa
he ayy fantazi şeysim yüksektir
ama icraat yok
hee hayalden öteye gitmiyo..ben de geçenlerde kocama bi denüşüklük yapıyım dedim, aldığım şekilli mumlar vardı onları dizdim yatak odasına ama sonra yakmayı unuttum paris' e gittiken sonra aklıma geldi nan mumları yakıcaktım ben diye
hee hayalden öteye gitmiyo..ben de geçenlerde kocama bi denüşüklük yapıyım dedim, aldığım şekilli mumlar vardı onları dizdim yatak odasına ama sonra yakmayı unuttum paris' e gittiken sonra aklıma geldi nan mumları yakıcaktım ben diye
paris diyince akansular duruyo tabi unutursun
yapragim doru didi isin icinde paris oldumu herseyi unutuluyoo
nen ben geldim piknik bittimi lee anam kaçırdım ya ben kamyonda uyuyakalmışım ya nen unuttunuzya beni taa nere gitmişim gamyonlan gamyoncu uyandırdı saolsun
cadum ayuyu naptın bacım kışt didinmi bi taş ataydın
evet bayanlarında göğüsleri şişiyo bi kere dayımın eşine olmuştu onu yaptılar sonra sürüp yedirdiler geçtiBu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..
Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa
bende geldim nennkız diloş gel anam kimse yokken hamakta sallanak acık
kız diloş gel anam kimse yokken hamakta sallanak acık
seda seyanda gelin kaynana var gelin kaynanaya ciğerini vermiş peehh ne gelinler var hee ben hayatta vermezdim galiba
seda sayanda stüdyoya soruyo siz verirmisiniz diye kimse veririm demedi
hadi ben gidiyom gene ya
herif burda kaldırıyo gene ya onun yüzünden pikniğide kaçırdım zati
bende geldim nenn
hooop üstünüze atladım bilem
puhahahaaaa kimse der mi kı veririm diyeseda seyanda gelin kaynana var gelin kaynanaya ciğerini vermiş peehh ne gelinler var hee ben hayatta vermezdim galiba
seda sayanda stüdyoya soruyo siz verirmisiniz diye kimse veririm demedi
hadi ben gidiyom gene ya
herif burda kaldırıyo gene ya onun yüzünden pikniğide kaçırdım zati
evet bayanlarında göğüsleri şişiyo bi kere dayımın eşine olmuştu onu yaptılar sonra sürüp yedirdiler geçti
bende geldim nenn
evet bayanlarında göğüsleri şişiyo bi kere dayımın eşine olmuştu onu yaptılar sonra sürüp yedirdiler geçti
bende geldim nenn
sallanak bacım hamakta pek genişmiş hee ohh pek eyimiişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?