- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.581
sen sosu nasıl koydun canım hem yoğurttan önce hem sonramıgül böreği yapmadım hiç bilmiyom.
Aslında sossuz hailini daha çok beğendim ben, oğlumda öyle yedi baya. Eşimde soslu halini beğendi. Güzel olmuş dedi.
Tek kafama takılan yufkayı düzgünmü kesmedim acaba oldu
marketlerin çoğunda kötü oluyo zaten yufkacılarda çok güzel oluyo incecikönce 7 ye böldüm sigara böreği gibi o olmadı sonra böyle yaptım. Ama dedğiniz gibi yufka bayttı sanırım
alt marketten alıyom hep . Artanda dolapta , yarına börek yapıyım bari.
ceyda yufkayı 4 parçayamı bölüyoruz tarifte 8 diyodu:44:
sen sosu nasıl koydun canım hem yoğurttan önce hem sonramı
yoğurtun üstüne konuncamı beğenmedi
ceyda yufkayı 4 parçayamı bölüyoruz tarifte 8 diyodu:44:
marifetli ceydam
önce 7 ye böldüm sigara böreği gibi o olmadı sonra böyle yaptım. Ama dedğiniz gibi yufka bayttı sanırım
alt marketten alıyom hep . Artanda dolapta , yarına börek yapıyım bari.
güzelim 8' e bölersen böreklerin ufak ufak olur.. 4' e bölersen daha büyük. O bişey değiştirmiyo yani
kız marketten ben heç almıyom bi yufkacı belledim incecik açıyolar hem de taze oluyo. Market yufkaları kalın ve de çoğu kez bayat oluyor.
üzerini kapatın demiş ceyda. Kapattım. Açtım yufkalar buruş buruş olmuş. Ama yoğurdu koyunca o görüntü kayboluyo. Bi hamurlukta yoktu. Benimde aklıma aynı sostan değilde teryağlı ayrı bi soso yapıp dökmek geldi ama evde tereyağ olmadığı için yapmadım.
kiz ceydos resmi yemek topicimizede ekle burda arada kaynamasin
Rüya yorumları birikmiş ama hiç içimden yorumlamak gelmiyo ya.
Rüya yorumları birikmiş ama hiç içimden yorumlamak gelmiyo ya.
basta bi hevesle actin topici simdide isin icinden cikamion dimi
aynen kız. ya şimdi büyük bi iyi niyetle ve hevesle anlatıyolar ama yorumlanacak pek bi hali yok. günlük olaylar, felan. söyleyince kırılıyolar. kırmamak için yalan söyleyemem tabiki
devren satılık topic diye ilan versem bari
bize yaptigin gibi ondan bundan etkilenmisiniz de sav basindann
kimsenin talip olacani sanmam valla yorumlarim birebir ciksa bile asla bole bi topic acmazdim kim ugrascak o kadar kadinla yahuuu kafam agrir benim
aaa şaşırdım vallabi kaçıyla tartıştık zatii,
bi kaçıyla tartıştık zatii,
aynen kız. ya şimdi büyük bi iyi niyetle ve hevesle anlatıyolar ama yorumlanacak pek bi hali yok. günlük olaylar, felan. söyleyince kırılıyolar. kırmamak için yalan söyleyemem tabiki
devren satılık topic diye ilan versem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?