KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sen sosu nasıl koydun canım hem yoğurttan önce hem sonramı
yoğurtun üstüne konuncamı beğenmedi

önce 7 ye böldüm sigara böreği gibi o olmadı sonra böyle yaptım. Ama dedğiniz gibi yufka bayttı sanırım

alt marketten alıyom hep . Artanda dolapta , yarına börek yapıyım bari.
marketlerin çoğunda kötü oluyo zaten yufkacılarda çok güzel oluyo incecik

sen sosu nasıl koydun canım hem yoğurttan önce hem sonramı
yoğurtun üstüne konuncamı beğenmedi

üzerini kapatın demiş ceyda. Kapattım. Açtım yufkalar buruş buruş olmuş. Ama yoğurdu koyunca o görüntü kayboluyo. Bi hamurlukta yoktu. Benimde aklıma aynı sostan değilde teryağlı ayrı bi soso yapıp dökmek geldi ama evde tereyağ olmadığı için yapmadım.

ceyda yufkayı 4 parçayamı bölüyoruz tarifte 8 diyodu:44:

güzelim 8' e bölersen böreklerin ufak ufak olur.. 4' e bölersen daha büyük. o bişey değiştirmiyo yani
marifetli ceydam

önce 7 ye böldüm sigara böreği gibi o olmadı sonra böyle yaptım. Ama dedğiniz gibi yufka bayttı sanırım

alt marketten alıyom hep . Artanda dolapta , yarına börek yapıyım bari.

Kız marketten ben heç almıyom bi yufkacı belledim incecik açıyolar hem de taze oluyo. Market yufkaları kalın ve de çoğu kez bayat oluyor.

market yufkacıdan getirtiyo am akalmış demekki.
Bimikini sevmiyom kalın oluyo.
Polyanna gelmedi bugün, nirde acep:44:

kiz ceydos resmi yemek topicimizede ekle burda arada kaynamasin

tamam canım .........

basta bi hevesle actin topici simdide isin icinden cikamion dimi

aynen kız. ya şimdi büyük bi iyi niyetle ve hevesle anlatıyolar ama yorumlanacak pek bi hali yok. günlük olaylar, felan. söyleyince kırılıyolar. kırmamak için yalan söyleyemem tabiki
devren satılık topic diye ilan versem bari

Son düzenleme:

bize yaptigin gibi ondan bundan etkilenmisiniz de sav basindann

kimsenin talip olacani sanmam valla yorumlarim birebir ciksa bile asla bole bi topic acmazdim kim ugrascak o kadar kadinla yahuuu kafam agrir benim

bize yaptigin gibi ondan bundan etkilenmisiniz de sav basindann

kimsenin talip olacani sanmam valla yorumlarim birebir ciksa bile asla bole bi topic acmazdim kim ugrascak o kadar kadinla yahuuu kafam agrir benim

bi kaçıyla tartıştık zatii,

kız boşver kapat gitsin.. ZARARINA YORUMLAR.. K-A-P-A-T-I-Y-O-R-U-Z diye bi de afiş yaptın mı taamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…