- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.541
nen hazal bilge konuşun nen:95::95:
oturmayamı geldiniz çay söliyim
hadi inş. canım ya ne kadar biletler konyaya merak ettimde:97:ben biletlere bakiom turkiye icin esime tel actim gelince bakcazz ayy insallah aliriz yaaa yaza kadar cok yukselio
thy ile direk konyaya uccam ins
küfürmü ediyon nen baya baya kaydı bu smile he
yok kız banlanırım he:78:
hadi inş. canım ya ne kadar biletler konyaya merak ettimde:97:
Bu biyerin şişmesiyle ilgili olayı anlatıyorum şimci..
Benim erkek kardeşim 2.5 -3 yaşlarındayken falan babam 3-4 günlüğüne iş için şehir dışına gitmişti, biz de anneannemlerde kalıyoruz babm yok diye. Kardeşim de şu jelibonları çok severdi, onlara miniş derdi. Neyse babam aradı bi akşam kardeşimle konuşuyo telde. babam ona demiş ki oğlum ne istiyosun ne getiriyim sana gelirken falan. O da baba bana miniş getir dedi. Neyse akşam oldu falan bizimkinin pipisi şişmiş, kızarıklık da varmış. annem zati telaşe müdürü hemen panik oldu doktora götürelim falan. anneannem de dedi ki bu çocuk bişeye özendi kesin. Neyse sonra aklımıza geldi dedik babasından jelibon istediydi diye. Anneannem onu gitti bakkaldan aldı, pipisine bi lokma değdirip ağzına verdi kardeşimin ve Alalh sizi inandırsın geçti şişlik mişlik.. hep hatırlayıp gülerim yaa
kron ne kızyok nen laf agzindan laf almak icin cene caliommmm
insallah cnm bi ben ve oglum 3.500 kron
tl ile 1000 lira galiba kron fiatlarindan pek haberim yok
selam hemşoslm dedikkkk
vay be. ne kadar candan istemiş çocuk. ozaman bi yerimiz şişince şişen yere sürüp öyle yememiz gerekiyo demek haa:44:
genel kültür olsun yaprakkkk
görmüosunuz beni
acıyo dedik ya layok olmasın benimki şişsinnn
ne papacam loo, heç çaktırmadan kaçtım.nen ben geldim piknik bittimi lee anam kaçırdım ya ben kamyonda uyuyakalmışım ya nen unuttunuzya beni taa nere gitmişim gamyonlan gamyoncu uyandırdı saolsun
cadum ayuyu naptın bacım kışt didinmi bi taş ataydın
inşallah alır canım.ben biletlere bakiom turkiye icin esime tel actim gelince bakcazz ayy insallah aliriz yaaa yaza kadar cok yukselio
thy ile direk konyaya uccam ins
slmmmmmmmmmmmmmmm =)
slm dedikkkk
kron ne kız
ay hiç bişeyden haberim yok
uçakla ilgili pek bişey bilmem binmedim binmemde korkuyom:18::18:
ne papacam loo, heç çaktırmadan kaçtım.
inşallah alır canım.
selam hoşgeldin culy culy
yaprak çok fena taktı kafayıi. çok mööm bi yeri şişecek sanırım:44:ay acıyodu dimi öpünce geçer ama
aleykum selam sabah selamlastik ya ondan ben sesimi cikarmadiydimm:26::26:
norvecin para birimi cnm norvec parasi ile aliozzzzz turklirasi nerden getiriim ben burda gerci karttan oduoz ama norvec parasi gecio yane ondan....
insaallah cnm simdide almazsa cok yukselcek fiatlariiii
kim öpçek nenay acıyodu dimi öpünce geçer ama
hıı anladım canım sağolaleykum selam sabah selamlastik ya ondan ben sesimi cikarmadiydimm:26::26:
norvecin para birimi cnm norvec parasi ile aliozzzzz turklirasi nerden getiriim ben burda gerci karttan oduoz ama norvec parasi gecio yane ondan....
insaallah cnm simdide almazsa cok yukselcek fiatlariiii
bayanların göğüsleri şişiyo ya kız ondan taktı anlasanayaprak çok fena taktı kafayıi. çok mööm bi yeri şişecek sanırım:44:
alısn oda kız. ne diye o kadar zarar edcenzi. bende daha tatile karar veremedim ya
herife kızınca sana tatil yok . diyom. barışınca hala aramdım diye telaşlanıyom
arasammı acaba.:44:
yaprak çok fena taktı kafayıi. çok mööm bi yeri şişecek sanırım:44:
alısn oda kız. ne diye o kadar zarar edcenzi. bende daha tatile karar veremedim ya
herife kızınca sana tatil yok . diyom. barışınca hala aramdım diye telaşlanıyom
arasammı acaba.:44:
bayanların göğüsleri şişiyo ya kız ondan taktı anlasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?