KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ne furuyonuz nannn çok pis acıdı hee :83::83:

napim kı gece kocik uyuyınca ben de kendimi kk' ya vuruyom işte

fururuz tabe gecenin bi vakti ne isin var topicte

napayonuz gacılar kismeciklerde yok topiğe bi selam verim didim
anamlardayımda ceydoşun tarifini almaya geldim

iyiyiz sahmeran sen napan

selam kizlar hepiniz gelmisiniz gitmisinizde

malesef hazalım yaaa

aglama cnm ya keske turkiyede burasi gibi olsa cumartesi pazar tatil burda mecbur olunca calisiyo insan

ben buradayaım. ara ara bakıyorum kim napıyo diye

naber juliaacımm

selam cnm nasilsin

kiz gene gitmisin sobeliimmi seni nerdesin bakemm

kizlar cok guzel bi ev buldum yaa kiralik insallah esim olur derde tutariz ben cok begendim evii ama biraz butceyi zorlicak gibi ayni fiattaki evler cok bakimli deil ama bu hem bakimli hem cok guzel yaa dua edinde tutalim yaa esim kesin hayir dicek ama ben cok istiyorumm :97::97::97::97:

hazalcım bizim jkendi işimiz mecbur duruom baskasının yanında çalışsam cumartesi çalışmazdım

hazal kuşum gördüm evi çok güzel bebeğim kaç para ki kirası inşallah tutar canım eşin ya inşallah ikna olurda tutarsınız:97::97: Allah gönlüne göre versin canım

soğuktur demi :97::97: ne kadar bu ev

cnm benim bulundugum ulkeyi alintidan silermisin ya bi zahmet

evet cok soguk burasi
hala kar var yerde marttan sonra gider insaallah karlar

bu evin fiati 8.300 kron yani 2000 tl filan yani bu fiata ev cok iyi burda ama iste bizim butceyi zorlicak biraz

işiniz ne canım kendi işin olması zor ya sende esnafmısın

cnm ben muhasebe tutuorum hemde iç dekorasyon yapıorum müşterilerime fayans duşakabin jakuzi hidromasaj sistemleri banyo dolabı laminant çeşmeler aksesuarlar fln bu tarz şeyler satıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…