KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayyy canim benim hep aklimdasin valla.
aman acelemiz yok zaten gec olsun güc olmasin degilmi.
saglicakla gelir insallah prensesimiz
merakla bekliyoruz

merak etme o cikacagi zmani biliodur cnm hayirli bi dogum olur insaallah saglicakla al kucagina ben o kadar sabirsizdim ki son zamanlarda bak dogurdum buyutuyom sende tadini cikar bu son zamanlarin bazen hamileligi ozluyorum

kizlarrrr kimse yok ama ben haber veriim size yarin okursunuz dunku begendigim eve esim evet dedi hic zorlanmadim ikna etmekte.

hemen basvuru yaptik hemde begendigim iki eve insaallah birinden birine evet derler valla dunden beri heyecanliim insallah verirler bize yaaa

Canım benim, eve baktım ben de gerçekten çok güzel. Eşinin kabul etmesine de çok çok sevindim inan ki. Yusuf' unla, eşinle mutlu huzurlu günler geçirmen dileğiyle canımcım. Rabbim gönlüne göre versin

ayyy canim benim hep aklimdasin valla.
aman acelemiz yok zaten gec olsun güc olmasin degilmi.
saglicakla gelir insallah prensesimiz
merakla bekliyoruz
canım benim saolun...sadece dualrınıza ihtiyacım var...kızını çok öp RABBİM banada göstersin o günleri...sen zor günleri atlattın şimdi keyif zamanın..RABBİM mutluluğunuzu hiç bozmasın polyanan cım..kara kaşlı kızını RABBİM sana babasına bağaşlasın...
merak etme o cikacagi zmani biliodur cnm hayirli bi dogum olur insaallah saglicakla al kucagina ben o kadar sabirsizdim ki son zamanlarda bak dogurdum buyutuyom sende tadini cikar bu son zamanlarin bazen hamileligi ozluyorum

hazalcım sanki kendimi bildim bileli hamileyim özlediğim o kadar şey varki ama yapamadım..rahat uyuyamıyorum bile(kızım gelsede bende rahatlasam dua et bana hayatım oldumu öpüyorum oğluşunu

günaydın tubiş
iyileştinmi kız
bende çok fenayım gözlerimin üstü ve başım çok ağrıyo

günaydın tubiş
iyileştinmi kız
bende çok fenayım gözlerimin üstü ve başım çok ağrıyo

Daha iyiyim bitanem çok şükür ama tam anlamıyla iyileşmedim...

amman dikkat et valla çok fena yatağa düşürüyor etrafımdaki herkes hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…