- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.921
ii akşamlar kızlar...ben hala doğurmadım
sanırım kızım yerini çok sevdi..neyse gelmesin hava soğuk zaten üşütmeyelim birazdaha havalar ısınsın öle gelsin..sancılarım vardı onlarda azaldı uff biran önce doğursaydım aslında ii olurdu ama geliceğe benzemiyo benimki...
siz nasılsınız..ben giremiyorum buralara çok fazla malum son hazırlıklar..bi doğuruyimresimlerimi eklicem buraya inş çıksa bi kızım yerinden neyse hoşçakalın kızlar...
ii akşamlar kızlar...ben hala doğurmadım
sanırım kızım yerini çok sevdi..neyse gelmesin hava soğuk zaten üşütmeyelim birazdaha havalar ısınsın öle gelsin..sancılarım vardı onlarda azaldı uff biran önce doğursaydım aslında ii olurdu ama geliceğe benzemiyo benimki...
siz nasılsınız..ben giremiyorum buralara çok fazla malum son hazırlıklar..bi doğuruyimresimlerimi eklicem buraya inş çıksa bi kızım yerinden neyse hoşçakalın kızlar...
kizlarrrr kimse yok ama ben haber veriim size yarin okursunuz dunku begendigim eve esim evet dedi hic zorlanmadim ikna etmekte.
hemen basvuru yaptik hemde begendigim iki eve insaallah birinden birine evet derler valla dunden beri heyecanliim insallah verirler bize yaaa
allah analı babalı büyütsün cnm
canım benim saolun...sadece dualrınıza ihtiyacım var...kızını çok öp RABBİM banada göstersin o günleri...sen zor günleri atlattın şimdi keyif zamanın..RABBİM mutluluğunuzu hiç bozmasın polyanan cım..kara kaşlı kızını RABBİM sana babasına bağaşlasın...ayyy canim benim hep aklimdasin valla.
aman acelemiz yok zaten gec olsun güc olmasin degilmi.
saglicakla gelir insallah prensesimiz
merakla bekliyoruz
merak etme o cikacagi zmani biliodur cnm hayirli bi dogum olur insaallah saglicakla al kucagina ben o kadar sabirsizdim ki son zamanlarda bak dogurdum buyutuyom sende tadini cikar bu son zamanlarin bazen hamileligi ozluyorum
günaydın kızlar:92:
günaydıınnnnn bacılarrrrr,
günaydın şahmeran
iyiyim hemşo sen nasılsın bakimgünaydın şekerimmm...nasılsın:44:
günaydın julya
ya yaprak niye gelmedi bu saate kadar gelirdi çoktan odamı hasta ki
günaydın tubiş
iyileştinmi kız
bende çok fenayım gözlerimin üstü ve başım çok ağrıyo
hoşgeldin brownimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?