- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.141
benimde favorim werder_veremem harika bence
Beetlejuice
Veya Beetlejuice
yazıp yanına 06 filan kouabilirsin
Bu benm çocukluğumun en sevdiğim filmi ve değişik o gün aklıma gelseydi bunu koyardım ama maalesef sonradan geldi aklıma
daha düşünüyorum canım
hadi söle bakam konyanın neresindensinverder veremem
nerde oturuyorsun senin icin sakincasi yoksa soylermisin bende konyaliyim
bende onu begendimm
hee banada 1 porsiyon iskender yanınada inegöl köfte istiyim bide sonra kestane şekeri istiyimmm
Beetlejuice
Veya Beetlejuice
yazıp yanına 06 filan kouabilirsin
Bu benm çocukluğumun en sevdiğim filmi ve değişik o gün aklıma gelseydi bunu koyardım ama maalesef sonradan geldi aklıma
daha düşünüyorum canım
hıı anladım canım d s bitmişmi kığılıya falan baksan orda yokmudur ki saat falan kullanmazmı eşin yada tuttuğu takımın forması
len topik içinde ismini sölesen ne olcak ki delüüü:44::44:
millet bunu yine diyemez ismin ne derler
hadi söle bakam konyanın neresindensin
he bende beverlyhils cizgi filmini cok severdim yaa :97::97::97::97::97::97:
bencede yaprak bizim oyumuz verder verememeonu yap gıı
hazal ben konyanın kadınhanı ilçesindenim. ama merkezdeyim.karayoları lojmanı var merkezde gedavet parkının orda işte . sen neresindesin
ya siz sessiz sedayi daha once taniyomuydunuz smileylerde once taniyonuzda burda belli etmemeye calisiosunz gibi duruyo:44::44::44::44::44::44:
ya siz sessiz sedayi daha once taniyomuydunuz smileylerde once taniyonuzda burda belli etmemeye calisiosunz gibi duruyo:44::44::44::44::44::44:
hazal sana özel mesaj attım canım
evet ben söledim 2 tanenihan olabilir lahmacun:44:
yok kız kaçırtmaya çalışıyoz yapıştı topiğe gitmiyiya siz sessiz sedayi daha once taniyomuydunuz smileylerde once taniyonuzda burda belli etmemeye calisiosunz gibi duruyo:44::44::44::44::44::44:
gelin siz yeterki patlayana kadar yediririm ben sizihee yaprak iyi hatırlattın nihan bende kestane şekerini çok sevim bacım hem normal bide davşan olanından istim kıı
organik şeker var ben gördüm
testler bitsin helekız yok nerden tanıcaklar beni. tiye alıyolar beni kaçırmak içün .. valla gitmicem kanka olacaz ölümüne kankayık olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?