KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he bende beverlyhils cizgi filmini cok severdim yaa :97::97::97::97::97::97:

hıı anladım canım d s bitmişmi kığılıya falan baksan orda yokmudur ki saat falan kullanmazmı eşin yada tuttuğu takımın forması

kığılı uzak bacım bize. saati var cnm. takımının şeyini de giymez ki. ben çarşıya çıkınca bakam bi size de söylerim gece ne ittik ne itmedik gayrın hehhehehe. paris yolları taşlı da geliyo siyah saçlı mı oldu. yoksam kavga mı ettik

ben yeni üye oldum zaten msj sayımdan da bellidir. çok sıcak samimisiniz kızlar ya ben de yapmacık falan olamam. o yüzden biraz sıcak davranım sizlere. umarım hata etmemişimdir

nihan olabilir lahmacun:44:
evet ben söledim 2 tane bide ayran
hadi sende söle aynı şeyleri yiyelim
dilek sen sölicenmi
ya siz sessiz sedayi daha once taniyomuydunuz smileylerde once taniyonuzda burda belli etmemeye calisiosunz gibi duruyo:44::44::44::44::44::44:
yok kız kaçırtmaya çalışıyoz yapıştı topiğe gitmiyi
hee yaprak iyi hatırlattın nihan bende kestane şekerini çok sevim bacım hem normal bide davşan olanından istim kıı
organik şeker var ben gördüm
gelin siz yeterki patlayana kadar yediririm ben sizi
kız yok nerden tanıcaklar beni. tiye alıyolar beni kaçırmak içün .. valla gitmicem kanka olacaz ölümüne kankayık olcaz
testler bitsin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…