KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende okudum o konuyu bişeyler yazdım ama kız bana bişey yazmadı
benim kaynanamda yemiyo ben misafir gelince çağırıyomya o zaman yemez hanfendi dokunuyomuş başka yerde götürüyo orda onu yedim burda bunu yedim herkes yiyiyo oda millete bakıyo canı isterse bi bardak çay içer hanım yoksa onuda içmez

aaaa
görmedim onuuu
bak hele sen ne kadar büyük konuşuyo bu insanlar... o gelinin eline düşersen ama ne olacak açlıktan ölecenmi cık cık cık
evet çok büyük konuşuyorlar ona muhtaç olabileceği aklına gelmiyor hiç

biz insanlar bu dünya için yaşıyoruz sanki öbür tarafı düşünmüyoruz hiç

evet kuşum senin yazıyıda gördüm
seninkide zıkkımmın kökünü yesin

demiş ya ayrı mezheplermiş ondan hey Allağım ya

kizlar sizin mezhepleriniz ne bakiimmm ayri mezhepteysek muhabbet temiyelim bakin kadina yemek bile yemiomus hey yarabbim yaaa ne insanlar var herkesin sonu bir karis toprak obur dunyada mezheplere goremi cennet cehennem ayrimi yapilcak tobe yarabbim yaa

ay çok susadım bakkala gidiom su almaya bişey istiyonuzmu bakkaldan

mezhepi ayrı olanlar istemesin töbe yaRabbi

sabah sabah canımı sıktı benimkide yaa sabah biz evden erken çıktık çıkmış kapıya bana diyoki normalde hiç çıkmaz genelde ilk önce ben çıkıyorum arkamdan eşim gelir eşim gelirken açar kapıya çıkar benim çıkmamı bekler neyse çıktı bu diyoki benim küçük görümceden için senn ... yı dişçiye götürmüşün benide götür sizle gelcektim ama erken gidiyonuz dedi bende dedimki onu ben götürmedim ablam götürdü dedim (ablam büyük kızı )hıı dedi hem eşimin işi var dışarda dedim seni götürüp bırakırım dedim bekleyemem dedim hiç sesini çıkarmadı eşim aradı annem gelmiş diyo annemi ara dedi bende teli yok arayamam dedim ablamı ara telini al ozaman dedi arayamam ablanı sen ara sor dedim bizim dükkanı biliyo madem gelmiş niye gelmiyo dimi zaten sinirliyim
biz ev aldıkya hemen kızı da başladı evi yapmaya düzülmedik evleri vardı yapmıyodular 3.katı yapçaklardı geçen gün babasınla gidip fayansları almışlar dünde kaynanayla kaynata gitmişler evin badanası yapılıyomuş birden tutuştular niyeyse ya kızlar bizim evinde badanası yapılcak ama bize hiç soran yok sizinde haliniz nedir napçanız napıyonuz diye ama kızına gelince koşturuyolar biz ev aldıkya hemen tutuştular sakın kızı aşa kalmasın biz 2 senedir o evde ne çektik kimsenin umrunda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…