KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanan canım sıkma canını ya annen baban sağya sağlıklarıda yerinde buna şükür de gurbetlik zor tabi ama napalım kendini teselli et yakın olupta onları görememek te var onlar sağ olsunlar yeterki
hamileliğn son ayında genelde geceleri uyku sorunu oluyomuş hamilelerde

ay ya hem başım dönüyo hemde midem çok kötü
birde üşüyorum yaa

tabi canim ALLAHa binlerce kez sükürler olsun.
son aylarinda oluyormus evet.

kiz gecen bayram yanlarindaydim
bu bayram yeni dogum yapmis olacam nasil gideyim
kaydirigubbakcemile3 hay Allah yanlarındaydım yazmışın yanlış okumuşum pardon canım
ay ya hem başım dönüyo hemde midem çok kötü
birde üşüyorum yaa

benimde hastalığım böyle başlamıştı pazartesi hastaydım ya geçen hem midem bulanıyordu hem başım dönüyordu kendini nezle gibi hissediyorsan akşama bi aferin al ve uyu toparlanırsın biraz canım havalar soğudu dikkat etmek lazım

oluyor böle seyler canim bende gecende bi topigi yanlis okumusum yanlis yorum yapmisim gülmekten öldüm kendi kendimekaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar ya
evt üşüttüm sanırım :S
çok halsiz hissediyorum kendimi

nihanım içtim bile aferin ama ne zaman etki eder bilmiyorum

aferin iyi geliyor eve gidincede iç sonra yat uyutuyor ama kalkınca kendini iyi hissediyorsun bu arada burası çok yoğun geç yazıyorum kankiler k.bakmayın

amann grip akannehir yataklara düşmeden atlatamam :gitme:

yatağa düşürse iyi ben bi hastalandımmı illaki hastanelik oluyorum serum iğne off evlenmeden önce hiç hasta olmazdım hasta olsamda acık yatsam:2: derdim bi evlendim hep hastanelik oluyorum ya serum iğne iğnedende çok korkarım eyvahedigeldismileağlaya ağlaya iğne yapıyolar kaydirigubbakcemile3

ya yoğunluktan ziyade kötüyüm ben sanırım :2:
akşam olsun diye bekliyorum
okuyorum ama pek yazmıyorum

geçen pazartesi bende öyleydim sanada aynısı oldu:gitme:
bursadamı üşüttün çok mu gezdin

çok gezmedim ama dağ havası çarptı
burda temiz havaya alışık dğeiliz biz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…