KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihan nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti ben yoğun deilim ama gelip bakıyorum kimse yok bugün bi durgunluk var hamişlerimizde gelmediler bugün

evde de kimse yok o yüzden gitmek istemiyorum burda böle takılıyom şimdlik

nihan nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti ben yoğun deilim ama gelip bakıyorum kimse yok bugün bi durgunluk var hamişlerimizde gelmediler bugün
iyiyim canım haftasonum çabuk geçti eşimle gezdik biraz sonra eve geldik o uyudu hemen:mymeka: bende geniş aileyi izledim çok güzeldi ben sabahtan yoğundu şimdi iyi polyanan geldi bi ara gitti sonra
evde de kimse yok o yüzden gitmek istemiyorum burda böle takılıyom şimdlik

olsun dinlenirdin uyurdun biraz yanlızlığı sevmiyormusun

bende izledim geniş aileyi çok gülüyorum onlara ya bazen bi espri patlatıyolar kopuyorum resmen
benimde bu akşam misafirim geliicek Allahtan dün temizliğimi tatlılarımı yaptım akşamada bi börek yapıcam bide evde yapılan mini kumpir yapıcam daha önce yaptınızmı hiç ben ilk defa yapıcamda tereddütlüyüm güzel olurmuki

normalde çok severimde hasta olunca nazlanırım ben :roflol: :roflol:

kardeşim evde kumpir yapmıştı güzel olmuştu seninkide güzel olur eminimkaydirigubbakcemile2 ne tatlıları yaptın bakimm
normalde çok severimde hasta olunca nazlanırım ben :roflol: :roflol:

hııı anladımmm sen nazlancak birini arıyon bana yap kıszemuszemus

kakaolu kek yaptım üstüne dr otker in glazürü var üstünü onla süslücem bidemuhallebili kadayıflı tatlı yaptım yeter heralde dimi

askböcuğü muhallebeli kadayıf güzel oluyomu çok duydum

güzel oluyo canım yapıyorum ben hep muhallebisine damla sakızıda koyuyorum çok güzel oluyo yalnız çalışmıyosan vaktin varsahemen yapınca kadayıflar çıtır çıtır oluyo çok daha güzel oluyo biraz durunca yumuşuyo ben çalıştığım için mecbur akşamdan yapıyorum ama yinede tadı güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…