KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

off kimseler yok bugün bi böcüğümle ben varım:enbuyukkk:

iyi yapmışın böcüğüm kadayıflı tatlının tarifini bi ara anlatsana canım ya merak ettim:1hug:

ewet canım kimse gelmedi bugün neredesiniz arkadaşlar
anlatıyım canım tarifini hemen :hulya:muhallebi yapıyorum ilk önce muhallebi soğurken pazarda falan satılıyoya çiğ kadayıf kadayıfı margarin ve biraz şekerle kadayıfın rengi koyulaşana kadar kavuruyorum tencerede sonra borcama kadayıf koyuyorum üstüne muhallebi tekrar kadayıf bu kadar basit ve güzel bi tatlı oluyo

hosgeldin hazalim kös kös oturuyom internette geziyom
sen nasilsin misafirlerini agirladinmi nasil gecti

Son düzenleme:
hosgeldin hazalim kös kös oturuyom internette geziyom
sen nasilsin misafirlerini agirladinmi nasil gecti

hosbuldum cnm bende ayni sekilde køs køs oturuyorum ayy iyiki burasi var yoksa patlardim misafirlerim sun geldiler cok guzel gecti esim ve abiside arabayi ve yatagi kurdular odaya yerlestirdik ayy cok guzel oldu yaa gidip gelip bakiorum bide altini degistirmek icin bisiy aldik zipzip da almistik hepsini kurduk simdi ama nevresim takimlarini sermedim 1 2 hafta sonra sererim artik bi oglumun gelmesi kaldi artik oda saglikcakla gelir artik insaallah tum bebkeler tabi :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar bugün geç geldiniz hamişler bebişler nasıl

ayy evet geciktik bugun kiz kardesimle msnden gorusuyordum annem gile geldi orda kalcak haziranda dogum yapmisti cok tatli bi kizi var yaa elimde olsa bilgisayarin icine gircem yicem yanii masallah cok tatli anasi gibii aklinialirimsmile

ee sizler nasilsiniz bakalim bu arda benim internet cok yavasladi gec cevap verirsem kusura bakmayin kizlar :kedi:

aynen valla bende patlardim heralde.
iyi olmus ya kurdugunuz bide bebis geldimi tamam vallasositososito
amin insallah.ben dayanamiyorum artik ya hemen dogsa diyorum artik

aynen valla bende patlardim heralde.
iyi olmus ya kurdugunuz bide bebis geldimi tamam vallasositososito
amin insallah.ben dayanamiyorum artik ya hemen dogsa diyorum artik

o sabirsizlik bende ne zamandir var bide tuhaf oluorum yaa hayatimiza yepyeni biri girecek herseyimiz uzerine titriyecegimiz bir bebek bize muhtac onu nasil korucam nasil yetistircem en iyisini nasil suncam ona oooo birsuru sorular en iyi yaptigim sey ona bol bol dua etmek RABBIM tum dileklerimiz kabul eder insallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bide herseyi hazir artik o saglicakla gelsin yeterki ALLAHIM hayirlisi ile kucagimiza alip buyutmek nasip etsin benim oglum kaburgalarimi kircak die endiselerdeyim valla sag kburgamin altinda fir donuyo sipam

polyanancim sen kurdunmu besigini

kiz benimde sag kaburgama cok vuruyor neden saga acaba.
cumartesi kurduk bizde odasinda ben kendi odama götürmedim.
birazdan kalkip dolabina esyalari yerlestiricem.

dün netten bi sepet görmüstüm cok hosuma gitmisti
http://img580.imageshack.us/img580/1526/052652.jpg
öglen bi baktim kocacim gitmis almis getirmis bi yatagi daha oldu
aslinda sadece hosuma gitmisti almak icin deil yani
geri göndersemmi karar veremedim canim askim almis getirmis simdi geri götür demek olmaz.
sence ne yapmaliyim.:uhm:
cokda mutlu oldum ama:kedi:

sagda bi hikmet var galibaa CADIARZU

cok guzel bi sepet cnm sen odasini ayrimi yaptin o zaman bu sepeti ilk 3 ay kendi odana koy kasim annelerinden bi kac kiside almisti kendi odalarina sende ole yapabilirsin sonra bebegi kendi odasina koyarsin b sepetide kaldirirsin diger cocuklarina saklarsin sempatiksalakcinni

evet öyle yapabilirim dogru söylüyorsun odasi ayri evet
ne diger cocuklarami
eglanceli canim evet ama inanki artik egilip kalkamiyorum ya belim bir yandan kaburgam bir yandanşutarafagitti

polyanan sepet çok güzel canım kocanın içinden gelmiş almış gönderme bence odasına geçinceye kadar bebeklik döneminde yatar çok beğendim ben

saol ask böcügümopuyorumnanaktan
bende öyle yapayim artik ilk 5 yada 6 ay yatabilir sanirim.
bende cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…