KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım ben zaten tavukları ve patatesi aynı fırın poşetinde pişiriyorum ve patatesler pambık gibin oliy

niye ikisini bi poşete koymuyon:44:

kizlar kktube acilmis gordunuzmu
gördüm nen vay be. ama ismni beğenmedim. ne kktube. daha yaratıcı bişey bulamamışlarmı. burda bu kadar zeki hanım var. insan bi sorar

nen sapuk ceyda. biri direk bu sayfayı açsa, kadın değel erkek kulubü sanır

napim kızım bunlar da hep benim karşıma çıkıyo insanı yoldan çıakrcaklar
açlıktan midem karnıma yapıştı
niye kuşum sana yemek vermiyolar mı yoksam
niye ikisini bi poşete koymuyon:44:

gördüm nen vay be. ama ismni beğenmedim. ne kktube. daha yaratıcı bişey bulamamışlarmı. burda bu kadar zeki hanım var. insan bi sorar
heçç

bnede öyle yapıyom. içine bol baharat, kekik sarımsak soğan felanda atıyom. suyu enfs lezzetli oluyo
hee ben şu hazır baharatlardan aldım köri filan var içinde ben çok beğendimde eşim baharatı sevmiyo mecbur ayrı poşette yapçam onunkini sade yaparım bide içine patates koyarım

hee ben şu hazır baharatlardan aldım köri filan var içinde ben çok beğendimde eşim baharatı sevmiyo mecbur ayrı poşette yapçam onunkini sade yaparım bide içine patates koyarım

magginkimi. onu bende beğenmedim. tavuğu liğme liğme etmişti. saman gibi. gerçi heç saman yemedim ama lezzetli bişey olsa heralde yemiş olurduk. ineklerin suratından da anlaşılacağı üzere çok leziz bişey değel sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…