- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.641
Kızlar kusura bakmayın çok uzun yazdım ama birine anlatıp deşarj olmam lazımdı. çok moralim bozuldu yaa valla ağlıcam sinirimden
sizi çok seviyorum
niye kusura bakalım canım ya anlatçan tabiki bende çok sefiyomKızlar kusura bakmayın çok uzun yazdım ama birine anlatıp deşarj olmam lazımdı. çok moralim bozuldu yaa valla ağlıcam sinirimden
sizi çok seviyorum
bnede çıkıyom hanımlar herkezi öptüm. sende takma boşver ceyda. ne mal olduğu ortada. benim yengemse senin teyzeden 5 kat aşağı. inşallah sonu onun gibi olmaz. geçende biz onla atıştık ama ben artık onu yok sayıyom.
ben kaçar kızlar. hadi byeee
bende yemeğe gidiyorum bacılar
manzaraya karşı paris hewawww ne fanteziler var be
eve gidince hasta masta bi şaplak ataım benim herifesen burda uyu diyim millet manzaraya karşı parise gidiyo diyim
evi temizliyorum die giremedim nete yusuf agladi yarida kaldi temizlik yarin eltim gelio...
isimi halledeyim geliyim yaa
kiz paris avatarada peris resmi eklemissin bu gece topluca parise gidiyoruz kizlar bu yprk beni tahrik edio resmennnn
kızlar eşim burda oyüzden giremiyorum her anda çıkabilirim tekrar
yaprak afrodizyak gibisin bacım herbirimizi harekete geçirdin kocikler bayram edecek
yaprak afrodizyak gibisin bacım herbirimizi harekete geçirdin kocikler bayram edecek
men gelmişem daa uyyy aybalam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?