KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Selam hatunlar..

İŞlerimi bitirdim sayılır, yerler kuruyana kadar bi bakayım size dedim

Napıyonuz bakem

salam ceyda

ohh evi sil süpür ne güzel bende pazartesi yaptim bugunde süpürsemmi diye düsünüyorum:97:
bende simdi kalkip nevresimleri degistirip yikayacam

hadi ya senin kiz uslu benim oglan arsiz o zaman valla cok yoruluyorum gunduzde uyusa biraz rahat etcem ama oda yok..
masallah seninkine

cnm ben ek olarak bisi vermiorum herkes tattir dio ama ben doktoruma sordum 4 ayi bitirdikten sonra ver dedi 4. ay bi bitsin sonra bkacam neler verebilirim die druna sorcam ne verebilirim die..

selam ceydos hosgeldin
herkesinde isi var bugun bende birazdan cikacam pooffff:97::97:

he bacım erken erken bitireyim de sonra sizinle rahatça muhabbet edeyim dedim ama komple işin bitmesini beklemeden geldim :97:
salam ceyda

ohh evi sil süpür ne güzel bende pazartesi yaptim bugunde süpürsemmi diye düsünüyorum:97:
bende simdi kalkip nevresimleri degistirip yikayacam

selam kuzumm

he bacım napim kocam geldi sabah, kahvaltı vs derken onu yatırdım işe güce giriştim. müsait olursan bi ara aç bi süpürge canım. amaann hiç bitmiyo ki evin işi

yok yok yine seninkide uslu.
benim erkek kardesimde annemin gece gündüz uyumadigini bilirim.
hem erkek cocuklari hep öyle.
burda ekim ennelerinin topigine bakiyorum bazen herkes bisiler veriyor.
ben hic sormadim doktora sorayim bende martin ilk günleri asimiz varr
götürünce sorarim.
hatta ilk 6 ay hic bisi vermeyin diyorlar.

ev isi cok nankör:96:
yap yap ertesi günü yine ayni.
he canim bende bi acayim süpüreyim
kizim süpürge makinasinin sesinden korkuyor dudislerini büzüyoragliyor bende sakinlerstirmek icin sarki söyleye söyleye süpürüyom susuyor
bi halimi görsen

banada nazar değdi temizlik yapmam lazım ama canım istemıor neolcak simdi...

işte aslında sabah kalktıgımda yapmazsam sonrasında canım ıstemıyor...gec kalkınca böyle oluyor ıste

ceyda hosgeldın bacım

hoşgeldin bebem
ne güzel temizlik yapıyo herkeş

hoşbuldum canım benim..

kı valla bu anneler bi alem

hoşbuldum bidenem
sabahtan işe güce girişince daha iyi oluyor gerçekten. geç kalkınca benim de pek canım istemiyor

tabi cnm bunada sukur benimkinde beter cocuklr var buyuyolar ama bizimde omurumuzden omur gidiyor saglikli olsunlarda bunlarda gelip gecer.
bizim asimiz nisanin basinda bakalim biz ne yapcaz.
bende doktoru ile bi konusuyum bakalim ne ile baslicaz ek mamalara ben dun muzu agzina surdum nasil emio ya cok hosuna giti oglumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…