KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kız. aynı okulda olduğumuz için hep yanıma kaçıyo ağlıyo ben eşime demiştim ben o okulda çalışmayım diye. gıcık iyi olur yi olur diye inat etti. al işte.
olan sana oluyo üzülüyon çocuk onlar unutur gider
ama oluşunada kıyamadım hali geldi gözümün önüne de(gözümde canlandırdım) yirim kıyamam

Son düzenleme:
bence 4 aydan sonra verin. damak tadı gelişiyo, kızımda öyle yaptım çok şükür herşeyi yer. oğlanda 6 aydan sonra başlamıştık. hiç bişey yemiyo.

annemde ayni seyi söylüyor valla.
yavas yavas taddiriyorum meyvalarda pekmezden falan ama tükürüyor

olan sana oluyo üzülüyon çocuk onlar unutur gider
ama oluşunada kıyamadım hali geldi gözümün önüne de(gözümde canlandırdım) yirim kıyamam
bende öyleydim küçükken. kimse beni almak istemezdi. hep yalnızlığı seçerdim . ilkokuldan sonra açıldıma ma . hele lisede tutabilne aşk olsun. inşallah oğlumda öyle olur.
annemde ayni seyi söylüyor valla.
yavas yavas taddiriyorum meyvalarda pekmezden falan ama tükürüyor

yemek sularından ver.yavaş yavaş bıktırmadan. sizinle sofraya felan otursun sizden heveslenir yer.

oyy kuzum ya yirim sen orada olduğun için tanık oluyorsun canım bu duruma ama çoğu anne okulda çocuğunun arkadaşları ile neler yaşadığını vs bilemiyor. Yani demek istediğim şu ki; yeğenimiz bu gibi durumları yaşayacak, senin müdahale etmemen çok yerinde bi davranış bence canım çünkü böyle böyle kuracaklar kendi arlarında dengeyi

yavas yavas yapayim bencede nolcekki.zaten biz ne zaman masaya otursak aglayacagi tutuyor hep bizimle.
cocuklar hep böyle
benim kardesimde evde aglardi ben cok mutsuz bi cocugum:84: diye
ama insanin ici parcalaniyor anliyorum.

ay aklıma ne geldi.. benim eşim anlatıyor; küçükken yemek vakitlerinde eşim bazen dermiş anne ben yemek yemeyeceğim diye, gider tv izlermiş falan. kayınvalidem de hiç ısrar etmezmiş kayınpederimle anlaşma yapıp yemek yerken birazcık ağızlarını şapırdatarak yerlermiş. ' ay ne kadar gzel olmuş ' falan derlermiş arada. eşim de içinden ' ya çok lezzetli demekk ki nasıl da yiyolar' diye. çocuk işte yaa gider hemen sofraya otururmuş. saf kocişim benim

evet canım. kendi başına alışsın diye müdahale etmiyom.

yavas yavas yapayim bencede nolcekki.zaten biz ne zaman masaya otursak aglayacagi tutuyor hep bizimle.
cocuklar hep böyle
benim kardesimde evde aglardi ben cok mutsuz bi cocugum:84: diye
ama insanin ici parcalaniyor anliyorum.
evet ya çok mutsuzar. sanki dünyanın yükünü bunlar çekiyo. bizmki şimdiden 10 sene sonrası nı düşünüp ağlıyo bennasıl yapacam diye. gülermisin ağlarmsın

ne güzel bi taktik. bizde deneyelim.

Piiiiişşhhhhtttttttttttttttt

bıyır şekerim
ceydoş sen çalışma işini eşine söylednmi kız

he bacım söyledim de kabul etmedi yok diyo başka bişey demiyo. ya niye bu kadar itiraz ediyosun dedim. işle ilgili bi problem olur, ne bileyim canın sıkılır, birine kızar üzülürsn ben orda nasıl dururum müdahale etmeden diyo.

bizim duruma benzemiş biraz. oğlumla aynı okulda oluşuma yani.
ama bencede aynı iş yerinde olmak iyi değil. erkekler ne yapı p edip müdahale edeck bişey bulur. sen başka yerde ara iş en iyisi.

bu akşama misafir gelcekmiş yeni haberim oldu oysa ben dinlencektim:97:

Son düzenleme:
ceyda açılmıyo:84::84::84::84::84: çok büyük boyutları:84::84::84::84:
merak ettim laa:84::84::84:

annemin bi arkadaşı ile kızı bana istiyorlardı ne zaman geri çeviremedim
ne yapsam diye düşünüyorum eve gidince silip süpürmekte lazım:97:
kolay gelsin canım. bizede gelecek akşam misafir. eşimin arkadaşları. bend ebi kek yapıyım diyom . yanında hazır tuzlu kurabiye. yeter artıkın naypıyım

bizim duruma benzemiş biraz. oğlumla aynı okulda oluşuma yani.
ama bencede aynı iş yerinde olmak iyi değil. erkekler ne yapı p edip müdahale edeck bişey bulur. sen başka yerde ara iş en iyisi.

he kız valla ona benziyo cidden

başka bakıcam artık

bu akşama misafir gelcekmiş yeni haberim oldu oysa ben dinlencektim:97:

çalışırken haftaiçi misafir zor oluyor cidden. haftasonu gelseler? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…