- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #23.121
dersten neymiş ayollllllll
bizimde öğleden sonra işimiz var canımmm
sanalzı diye bizle kutlamak istemiyon demiiiii
Kızlar ya evde sıkıntıdan patlıyorum nettende sıkıldım neolacak benım bu halım
canım benim sizler benim canımsınız ya hiç sizsiz kutlarmıyım ben en yakın arkadaşım o yarınakşamcıymışta ondan bari sabah çıkalım dedi bende bişey diyemedim siz sanalsınız ama benim en yakın arkadaşlarımsınız kaç senelik arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana
al bende çıkacam şimdi. daha beter olacak halin
valla yerinde olsam iner bi hava alırdım tuğba. canım nansı istiyo gezmek
al bende çıkacam şimdi. daha beter olacak halin
valla yerinde olsam iner bi hava alırdım tuğba. canım nansı istiyo gezmek
iyi iyi gel öpiyim hemen trip atma uzat bi yanak. bak akşam sadece nihanın saçını okşar sırtını kaşırım yoksa
kız burda olsaydında kolkola girip çekirdeğimizi alıp parka gitseydik 2 çıtlatsaydık:97:
sonra totomuz donsaydı eve gelip sıcacık çayımızı içseydik
göbek çokkk ya. göbek oluncada hiç bişey yakışmıyooo.
olsun ,olsunn. helal olsunnn. bakın bakında ibret alın. analar ne yiğitle doğurmuş görünnnnnn dayanamayacam ağlayacammmmm
evet arada bende de olur . özellikle patlıcan yediysemmm
yorumlarımı yarın yaparımmm.cadum ekledim giii bakin gayrii
bende onu düşünüyordum zaten cadumda gidecek ben neyapıcam şimdi halim harap diye
birazdan yemek yapmaya baslıycam o zamanımı alır sonrada kociş gelir zaten
patlıcan hiç yemem bilmiyorumda benim dilim hep yarıktır ve beyaz beyazdır normalde buna harita dil deniyomuş bide kansızlıktan sanırsam portakal mandalin gibi c vitaminli şeyleri bide ceviz yiyince çok acıyo cevizi falan yiyemem hiç
tuzlu suyla gargara yapabilirsin polyanan
vaki t geldi . ayrılık vakti. hadi öpeyim şimdi.:18::18: tamam tamam ağız tadıyla bi tripte attırmıyonuz heeeee
patlıcan hiç yemem bilmiyorumda benim dilim hep yarıktır ve beyaz beyazdır normalde buna harita dil deniyomuş bide kansızlıktan sanırsam portakal mandalin gibi c vitaminli şeyleri bide ceviz yiyince çok acıyo cevizi falan yiyemem hiç
tuzlu suyla gargara yapabilirsin polyanan
yorumlarımı yarın yaparımmm.
kaderrrne yapacan güzelim. gönül isterki 7/24 chattireyim buralarda ama . olmuyor işte güzelim.....
sonra totomuzu sıcak sobaya dayasaydık.
ahh ahhh.
vaki t geldi . ayrılık vakti. hadi öpeyim şimdi.
ayyy ne zor olur. geçmiş olsun diyecem ama geçecek bi durum değil galiba. allah kolaylık vetsin.
polyanna kayın validene çok ısındım. yeni resimler yükleyip ona ısnmamı sağladığın için çok teşekkür ederim.
şaka bi yana . gülmek yakışmış gerçekten. allah sahibine bağışlasın.
ben çıkıyom kızlar . herkezi öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?